Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Італію

  1. Гарячі тури в Італію
  2. Туроператори по Італії

Тури в Італію

Тури в Італію

Італія, за сукупністю різноманітних можливостей відмінно провести свою відпустку відпочиваючи в Італії на море або вивчаючи її в екскурсійних турах, легко дасть фору будь-якій іншій європейській країні. Особливо, якщо туристи хочуть з головою зануритися в знайомство з історією, архітектурою і всілякими культурними цінностями, то тури в Італію - це найкращий вибір для туриста з перевагою такого відпочинку. За оцінками експертів, три чверті культурних надбань європейської цивілізації знаходяться саме тут, в Італії. Справжнісінька країна-музей під відкритим небом. Тому такий жвавий інтерес викликають тури з Петербурга до Італії серед туристів нашого міста.

Але якщо музей може своєю тишею і академічної атмосферою навіювати нудьгу, то жива і барвиста Італія вам нудьгувати в процесі її вивчення точно не дозволить. Кожен регіон Італії - неповторний і унікальний, і у мандрівника часто може з'явитися відчуття, що він присутній при давньому негласному суперечці регіонів між собою за право вважатися найкращим, гостинним і красивим. Дійсно, який куточок країни ви б не вибрали набуваючи путівки в Італію для чергового відвідування (а сюди просто неможливо не повернутися, закохуються в Італію раз і на все життя!), Ви обов'язково залишите тут частинку своєї душі. Згадуючи давні міста, романтику італійських островів, морські або гірськолижні курорти, відпочинок в термальних комплексах або затишних сімейних готелях, італійську кухню, що вважається ні багато ні мало - світовим надбанням.

А відпочинок на морі по турам до Італії з Спб - з їх свіжістю альпійського повітря і прозорістю глибоких вод? Агротуризм в тосканських маєтках? А шопінг в Мілані? А романтичні вікенди в Венеції, обов'язкове фото на пам'ять у Пізанської вежі, творіння Мікеланджело і Рафаеля, які можна побачити на власні очі? Сила-силенна монеток, які кожен турист залишає в дорогих його серцю місцях Італії - Міст зітхань і фонтан Треві, пляж Сардинії і балкон Джульєтти у Вероні, Ватикан і Сан-Марино. Це зовсім невеликий перелік те, чим може побалувати дорогого гостя по турам з Санкт-Петербурга до Італії або інших куточків нашої країни.

Гарячі тури в Італію

Кожен турист, вибираючи свої гарячі тури в Італію, зможе включити в нього все те, що потрібно безпосередньо йому - море і сонце на незліченних італійських курортах, відпочинок спокійний і розмірений. Можна недорого в Італію відправитися родиною і весело провести час відпустки в готелі, де комфортно буде відпочивати навіть з грудним малюком. Ще в Італії дешево коштують всі запаморочливі екскурсійні програми з їх гастрономічними насолодами в які входять знайомство з італійськими винами, покупки або музичні фестивалі. Круглий рік Італія готова радувати і потрясати - гірськолижні тури в Італію взимку так само затребувані, як і відпочинок влітку на узбережжі Лігурії, Ріміні або Амальфі. Спраглих відпочинку преміум-класу, з ексклюзивними оздоровчими і детокс-програмами, раді прийняти численні СПА-курорти.

Туроператори по Італії

Більшість туристів робить ставку на пошук туру по Італії серед туроператорів по Італії, пропускаючи з уваги пропозиції турфірм. Даремно! Ми невпинно будемо повторювати, що пропозиції від турфірм по Італії в Санкт-Петербурзі в більшості випадків бувають вигідніше ніж тури від самих туроператовров по Італії в Спб, запитаєте чому? Кожна турфірма отримує від туроператора вигідні умови і максимальні знижки на тури. А в розпал сезону кожна турфірма починає залучати більшу кількість туристів турами за нижчими цінами. Найвигідніші умови на тури від туроператорів по Італії має наша турфірма Санкт-Петербурга . Скористайтеся модулем пошуку туру на цій сторінці, підберіть для себе цікавий тур і залиште на нього заявку. Наші менеджери запропонують Вам вигідні умови на придбання турів від провідних туроператорів по Італії.

про Італії курорти Італії Погода в Італії

А відпочинок на морі по турам до Італії з Спб - з їх свіжістю альпійського повітря і прозорістю глибоких вод?
Агротуризм в тосканських маєтках?
А шопінг в Мілані?
А романтичні вікенди в Венеції, обов'язкове фото на пам'ять у Пізанської вежі, творіння Мікеланджело і Рафаеля, які можна побачити на власні очі?
Ми невпинно будемо повторювати, що пропозиції від турфірм по Італії в Санкт-Петербурзі в більшості випадків бувають вигідніше ніж тури від самих туроператовров по Італії в Спб, запитаєте чому?

Новости