Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Іспанію





Барселона Мадрид Коста Брава Коста Дорада Тенеріфе Майорка Фігерас-С.Далі Монсеррат

Малага Мурсія Бенідорм

Тури в Іспанію з СПБ 2019

Ціни на тури в Іспанію вказані за двох дорослих.
У вартість турів входить авіапереліт, проживання в готелі, харчування, послуги гіда.

Шановні відвідувачі!
Для перегляду всіх варіантів готелів і вартості турів натисніть на лінк з ціною.

  • Тури в Іспанію з СПб в влітку 2019 4-6 днів від 41000р. на двох
  • Тури на 8-15 днів від 48000р.

Все в Аріантом турів в Іспанію з раннього бронювання з Санкт-Петербурга 2019 р. в системі розширений пошук туру

Країна Іспанія - це одне з найбільш привабливих туристичних напрямків, якому віддають перевагу величезну кількість туристів усього світу. Воно й не дивно: ця казкова країна багата незвичайною архітектурою, містами, які сповнені історії, а також неповторним відчуттям романтики, в якому перебувають всі, хто подорожує по цій державі.
Екскурсійні тури в Іспанію передбачають відвідання її столиці - неймовірної краси міста Мадрида. Тут знаходиться величезна кількість художніх галерей, що мають всесвітню популярність, а також пам'ятників різних історичних епох. Зовсім інші обрисів набуває місто вночі. Прогулянка по нічному Мадриду занурить туристів в казкову атмосферу, повну яскравих вражень.
Туристи, які відвідають острів Майорка, ні в якому разі не пошкодують про своє рішення - він вразить своїми фантастичними пейзажами, адже не дарма казкова краса природи Майорки надихала на творчість відомих людей.
Не менший інтерес для туристів може представляти відвідування столиці Каталонії - міста Барселони. Він відомий своєю активною культурним життям, вразить незвичайними стравами навіть найвибагливіших гурманів. Місцева кухня тут особлива. В її основі лежить використання оливкового масла, великої кількості спецій, а також трав, що мають неповторний аромат. Багато туристів спрямовуються на бульвар Ла Рамбла, на якому можна побачити активне життя: пересувні театри, кафе, кіоски з квітами, «живі статуї» та почути звучання красивою іспанської музики. Безліччю старовинних вуличок вразить Готичний квартал. У Барселоні знаходиться більше 40 музеїв, найвідоміший з яких - це музей імені Пікассо. Архітектуру міста багато в чому можна визначити неповторним стилем роботи відомого архітектора Антоніо Гауді.

Не менш привабливий відпочинок в Іспанії на таких курортах як Коста-дель-Соль, Коста-Дорада, Коста-Брава, Канари і багатьох інших. Побувавши в Іспанії одного разу, туристи все більше закохуються в цю дивовижну країну, і у них виникає бажання знову повернутися сюди.

Туристичне агентство "КПК-тур" пропонує Вам тури в Іспанію з Санкт-Петербурга і Москви. Для того, щоб знайти відповідний тур, досить скористатися оn-line системою пошуку туру на нашому сайті або заповнити заявку на підбір туру.

Статті по темі "Іспанія"

Новости