Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Чорногорію

  1. Тури від туроператорів по Чорногорії

Тури в Чорногорію

Тури в Чорногорію

Відпочинок в Чорногорії - одне з найпопулярніших у росіян напрямків літнього відпочинку. Дійсно, важко знайти в самому центрі Європи ще одне, настільки дружнє нашим співгромадянам держава, для відвідування якого абсолютно немає ніякої необхідності відкривати заздалегідь візи, збирати цілу систему довідок про доходи, переводити їх на іноземну мову і завіряти все це у нотаріуса. Для оформлення туру в Чорногорію досить лише закордонні паспорти і грошей для оплати путівки, при цьому часто сума на тур в Чорногорію з Петербурга може бути досить невеликий - Чорногорія за рахунок своєї безвізовостірегулярно радує туристів появою турів в Чорногорію з Санкт-Петербурга в Будву, акційних цін на перельоти в Подгориці або Тіват. Переліт до будь-якого аеропорту по турам в Чорногорію з Спб займе за часом всього лише три, від сили - чотири години. Трансфер, завдяки невеликим відстаням в країні - теж не буде виснажливим. Виходячи з цього, всього лише кілька годин відділяє подорожнього від моменту покупки путівки в Чорногорію, реєстрації в аеропорту і до можливості ніжитися на пляжах однієї з найкрасивіших європейських країн.

Особливість тутешнього узбережжя така, що курортні містечка і селища плавно перетікають з одного в інший, створюючи майже безперервну, багатокілометрову рив'єру, чий берег усипаний готелями, приморськими кафе і барами, парками розваг. І все це - в оточенні чудової природи, яка змушує в прискореному темпі битися серце навіть бувалого мандрівника.

Тури від туроператорів по Чорногорії

Порадують туристів ціни на проживання. Варіантів розміщення в готелях від туроператорів по Чорногорії маса, від ексклюзивних готелів, на кшталт того, що на культовому острові Святий Стефан, де люблять відпочивати навіть голлівудські знаменитості, і до типових пляжних готелів європейського стандарту з красивою територією, розвинутою інфраструктурою та великою програмою розваг. Закінчуючи безліччю недорогих апартотелей від туроператорів по Чорногорії в Спб, іноді розрахованих лише на 10-15 номерів, з сімейної та по-домашньому затишною атмосферою. Адже зрозуміти росіянам і чорногорцям один одного взагалі не складе ніяких труднощів - наші мови споріднені один одному, порозумітися буде дуже просто.

Крім того, країна ідеальна і для любителів поїздок з організованими екскурсійними групами - для таких туристів туроператори Санкт-Петербурга по Чорногорії розробили безліч маршрутів самого різного рівня насиченості і складності.

Багато в Чорногорії і можливостей для активного відпочинку - вітрильного спорту, прогулянок на катерах і катамаранах, рафтингу по гірських річках і скелелазіння, поїздок в гірські ущелини і каньйони.
Вся ця пишнота Ви можете відчути разом з вигідним оформленням туру в Чорногорія в нашій мережі туристичних агентств .

Про Чорногорії курорти Чорногорії Погода в Чорногорії

Новости