Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туреччина: тури, путівки в Туреччину з Алмати на 2019 рік: ціни від 337 $

  1. принадна Туреччина
  2. Готелі та курорти
  3. чудова Аланья
  4. Кемер - мальовничий куточок країни
  5. Бодрум - столиця розваг
  6. Молода і енергійна Анталія
  7. респектабельний Белек
  8. Гарячі тури в Туреччину


Туристична фірма «VIVID TRAVEL» пропонує унікальні тури в Туреччину з Алмати на 2019 рік за прийнятними цінами Туристична фірма «VIVID TRAVEL» пропонує унікальні тури в Туреччину з Алмати на 2019 рік за прийнятними цінами. Для своїх клієнтів ми передбачили кілька варіантів подорожей, які задовольнять навіть найвибагливішого туриста. На нашому сайті ви зможете підібрати тури онлайн самостійно або відправити заявку на підбір путівки в Туреччину кваліфікованим менеджерам, які врахують всі ваші побажання. Вже сьогодні ми готові запропонувати найбільш вигідні умови раннього бронювання на гарячі тури в Туреччину і відмінний настрій від прекрасно проведеного часу.

принадна Туреччина

У мальовничому куточку нашої планети є неповторне місце - прекрасна і неповторна Туреччина. Ця країна приваблює своєю багатовіковою історією, з рештою до наших часів старовинними храмами, нескінченними пляжами, мальовничою природою, запаморочливим ароматом турецької кави та східних солодощів.

7 причин, за якими потрібно обов'язково поїхати в Туреччину з Алмати

1. Географічне положення. Держава омивається 4 морями: Чорним і Мармуровим (північна частина), Егейським (західна частина) і Середземним (південна частина). Територія розділена протоками Босфор і Дарданелли, що дозволяє побувати в двох частинах світу - Європі та Азії.
2. Неповторні пейзажі. Країна оточена ланцюжками гір, які змінюються рівнинами, шумливими водоспадами, крутими схилами, плавно спускаються до піщаних і галькові берегів. Схили гірських вершин і ущелин прикрашають хвойні ліси, квітучі цитрусові гаї і зелені чагарники.
3. Пляжний відпочинок в Туреччині. Найчистіші морські глибини, широкі пляжі, прогулянки на яхтах, водні розваги - це одна з головних причин популярності країни. 1
4. Кліматичні умови. На східній і південній частині Туреччини переважає середземноморський клімат, з сонячним, спекотним літом і вологою зимою. Середня температура в літній період складає 28-32 градуси. Біля берегів Чорного і Мармурового морів, клімат змішаний - морський і середземноморський. Температура повітря влітку в північній частині становить 23-26 градусів.
5. Багата культурна спадщина. Туреччина таїть в собі цікаві історії стародавніх цивілізацій, легендарні пам'ятники архітектури, яким не перестають дивуватися і до сьогоднішнього часу.
6. Високий рівень сервісу і розвинена інфраструктура. Вас чекають аквапарки, нічні клуби, дискотеки, підводні занурення, незабутні екскурсії і просто чудово проведений час.
7. Ціни на тури в Туреччину. Незважаючи на мальовничу природу, високий сервіс, м'який клімат, чудові пляжі і блакитне море, відпочинок в Туреччині доступний кожному туристу.

Готелі та курорти

Туристичний бізнес в країні з кожним роком все більше розвивається, пропонуючи мандрівникам високий рівень послуг, комфортні номери в сучасних готелях і різноманітні захоплюючі розваги в оточенні чарівної природи.

чудова Аланья

Це улюблене місце молоді завдяки розвиненій інфраструктурі, піщаних пляжів і прийнятними цінами на послуги Це улюблене місце молоді завдяки розвиненій інфраструктурі, піщаних пляжів і прийнятними цінами на послуги. Крім того, тут спостерігається найбільш тривалий пляжний сезон, який триває до середини листопада. Серед найбільш популярних готелів курорту: ARTEMIS PRINCESS 4 *, AYTUR EFTALIA 3 *, KLEOPATRA ATLAS 4 *.

Кемер - мальовничий куточок країни

Якщо ви є цінителем красивих пейзажів, підбираючи тури в Туреччину, зверніть увагу на Кемер. Курорт прикрашають скелясті гори, всіяні хвойними лісами, це робить і без того цілюще повітря, надзвичайно корисним. Пляжі тут переважно галькові, на що варто звернути увагу, якщо ви плануєте відпочинок в Туреччині з маленькими дітьми. Туристи можуть зупинитися в комфортних готелях: GRAND HABER HOTEL 5 *, NATURELLA 3 *, DERYA DENIZ 3 *, Rixos Premium Tekirova 5 * і ін.

Бодрум - столиця розваг

Це один з найбільш елітних курортів, яким славиться Туреччина, ціни тут порівняно вище, що нітрохи не впливає на відвідуваність курортного містечка. У Бодрумі життя б'є ключем, як вдень, так і в нічний час. Він підійде людям, які віддають перевагу комфорт, розкіш, білосніжні пляжі і чисте море. Чуйний персонал відкриє двері готелів: VOGUE HOTEL BODRUM 5 *, BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA, YELKEN SPA & WELLNESS HOTEL 5 *.

Молода і енергійна Анталія

Місто омивається Середземним блакитними водами, що відмінно підходить для сімейного відпочинку Місто омивається Середземним блакитними водами, що відмінно підходить для сімейного відпочинку. Тут спостерігається дивний симбіоз сучасності та давньої культури. Путівки до Туреччини в ці місця вибирають не тільки туристи з дітьми, а й молодь, завдяки різним розвагам, безлічі клубів і дискотек. Популярні готелі: SANTA MARINA DELUXE 4 *, ANTALYA PALACE HOTEL 3 *, Mardan Palace 5 *.

респектабельний Белек

Піщані пляжі, чисте Середземне море, соснові і евкаліптові гаї, комфортабельні готелі і розвинена інфраструктура - це все про курорт Белек. Тут знаходиться один з найвідоміших гольф-центрів у світі, куди приїжджають сотні любителів та професіоналів аристократичної гри. Туристи курортного містечка можуть зупинитися в готелях: BELKON CLUB HOTEL 4 * Gloria Verde Resort & SPA, мережі готелів Papillon і мн. ін.

Завдяки турфірмі «VIVID TRAVEL» у вас з'явилася можливість планувати свій відпочинок на найвигідніших умовах. Переваги раннього бронювання:

• широкий вибір готелів і курортів, які дуже часто є малодоступними в високий сезон;
• економія на путівці від 10 до 40% - навіть якщо поїздка намічається в розпал сезону, коли ціни досягають максимального піку, вартість туру залишається незмінною;
• зручність і комфорт - перша лінія, шикарний вид з вікна, комфортабельний номер, найчистіші пляжі і це далеко не все привілеї, доступні при ранньому бронюванні в туристичній фірмі «VIVID TRAVEL».

Гарячі тури в Туреччину

Для людей, які не звикли планувати, але бажають вигідно і, в той же час, комфортно відпочити, підійдуть палаючі путівки. Такі тури бувають нерегулярно, тому якщо ви хочете завжди тримати руку на пульсі, підпишіться на нашу розсилку або зверніться до будь-якого з менеджерів турфірми «VIVID TRAVEL».

Для підбору оптимального туру відправте заявку з нашого сайту або відвідайте офіс компанії «VIVID TRAVEL». Ми були на всіх курортах Туреччини, і точно знаємо кращі місця і готелі країни. Наші менеджери підберуть тур, готель, курорт, виходячи виключно з ваших уподобань. Залиште свій контактний телефон, і ми передзвонимо вам в самий найближчий час!

Новости