Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує путівка до Єгипту на двох осіб?

  1. Ціна путівки в Єгипет
  2. проживання
  3. харчування
  4. переліт
  5. Що ще впливає на вартість путівки?

Єгипет став для багатьох росіян спекотної, приморській «дачею». Деякі літали туди по кілька разів на рік і не планували міняти маршрут. Але життя внесло свої корективи. Ось уже кілька місяців, після припинення продажу путівок до Єгипту, люди шукають інші країни, де буде також комфортно і недорого.

Якщо ви хочете дізнатися, скільки коштує путівка в Єгипет на двох в серпні, січні, квітні або листопаді, подивіться на нашу таблицю. Тут наведені усереднені дані за цінами на путівку на двох осіб на 8 днів / 7 ночей за станом на осінь 2015 року.

Місяць Ціна (в рублях) Січень 51 000 лютому 45 000 березні 47 000 Квітень 52 000 Травень 54 000 червня 57 000 липня 57 500 серпня 59 000 Вересень 60 500 жовтня 60 000 листопада 55 500 грудня 52 000

Ціна путівки в Єгипет

Говорити про вартість путівки в Єгипет можна тільки на підставі даних осені 2015 року. Ціна складається з поєднання безлічі показників, тому вона постійно змінюється. Ми розповімо про загальні тенденції формування вартості поїздки. Що включається в ціну путівки?

проживання

Вартість проживання, у свою чергу, залежить від зірковості готелю, умов в номері і від кількості проживаючих гостей. Номер DBL на двох коштує приблизно в 1,5 рази дорожче, ніж одномісний SGL. Відповідно, купити путівку в Єгипет на двох буде дешевше, ніж на одного.

Звичайно, великий номер «люкс» або «сьют», буде коштувати значно дорожче номера рівня «стандарт» в рамках одного готелю. Також, різні готелі пропонують різні рівні облаштування номерів однакових категорій. Наприклад, один готель 5 * пропонує в стандартному номері:

  • велику площу;
  • балкон з видом на море;
  • фен, халат, тапочки;
  • фрукти в номер.

Інший готель 5 * не може похвалитися жодним з перерахованих пунктів. Зате його ціна буде значно нижче.

Дуже важливо розташування готелю. Порівняйте. Хороший пляж, розваги та ринки в крокової доступності або гола пустеля колом і пляж з мертвими коралами, до якого складно підійти. В останньому випадку, навіть 5 * готель з суперобслужіваніем поступатиметься скромному 4 *, але в центрі курортної і пляжного життя.

Читайте також які молодіжні готелі Єгипту можна вибрати і подивіться на кращі готелі Єгипту для відпочинку з дітьми .

Також, як і серед людей, серед готелів зустрічаються нахаби, які хочуть за мінімум послуг отримати максимум грошей. Тому, перш ніж купувати путівку, уважно вивчіть рівень готелю, номерного фонду і пропонованих послуг.

Важливий психологічний фактор. Тут вже потрібно дивитися на те, з ким ви їдете у відпустку. З кимось із близьких, з тим, з ким плануєте весь час проводити разом. Або з людиною, чиї смаки й уподобання зовсім не збігаються з вашими. В останньому випадку, брати 1 номер на двох недоцільно. Тому, що одному з вас захочеться поспати, а іншому «потусуватися». Одному треба на пляж, а іншому - на екскурсію по пустелі. При наявності одного комплекту ключів від номера це може закінчитися серйозним конфліктом.

харчування

Більшість єгипетських готелів пропонує харчування «все включено». У нього може входити триразове харчування в ресторані, бари, закуски, морозиво на пляжі, вечірній алкогольний бар. Тут буде все залежати від рівня готелю. Один готель запропонує шведський стіл з вишуканими стравами і напоями, а інший - «паперові» сосиски, розведені водою сухі соки і дешевий алкоголь.

Оскільки, «зірковість» в Єгипті - поняття досить широке, то і ставлення до гостей може бути різним. Деякі 3-4 * готелі під «all inclusive» мають на увазі звичайне триразове харчування.

Путівка в Єгипет на двох з «все включено» буде оптимальним варіантом відпочинку для молодят, сімейної пари зі стажем, батька з дитиною або пари друзів. При такому режимі харчування потрібно піклуватися тільки про те, як би не погладшати і не наробити дурниць, випивши «халявного» алкоголю.

переліт

Дуже велику суму від вартості путівки в Єгипет бере на себе авіапереліт. Ми не будемо говорити про тих, хто літає бізнес-класом, бо таких меншість. Заощадити на перельоті вийде, тільки якщо вибирати рейс самому. Але це практично неможливо, так як Єгипет - країна «пакетних» турів. Туроператор вже все підібрав за клієнта.

Періодично, авіакомпанії пропонують хороші знижки на свої рейси. Пасажира це не стосується, так як турфірма викуповує квитки заздалегідь. Політ в обидва кінці коштує значно дешевше польоту в один кінець. Але з «пакетним» відпочинком в Єгипті, клієнт про це не дізнається. Він бачить лише кінцеву вартість туру.

Ми розповіли про «трьох китах» на яких грунтується вартість путівки. Тепер розповімо про додаткові фактори.

Детальніше про те, скільки летіти до Єгипту з Москви .

Що ще впливає на вартість путівки?

  • Термін до початку поїздки

Заощадити можна як при ранньому бронюванні за кілька місяців, так і при покупці «палаючого» туру за 2-3 дні до вильоту. Обидва варіанти пов'язані з певними ризиками. З тим, що може щось змінитися, трапитися. Але в першому варіанті, путівку можна здати або перепродати. У другому, на це просто не залишиться часу.

Незважаючи ні на що, такі способи економії користуються великою популярністю. «Палаюча» путівка до Єгипту на двох коштуватиме на 20-30% дешевше, ніж стандартна. Раннє бронювання дозволить заощадити до 50% від вартості;

У Єгипті багато цікавих місць, де можна чудово відпочити. Довге морське узбережжя це дозволяє.

Подивіться рейтинг кращих курортів країни:

  1. Найдорожчим і престижним вважається Шарм ель шейх . Це місто стало курортом ще при англійської колонізації XIX століття.
  2. Другим можна назвати Хургаду . Вона популярна демократичними цінами, великим вибором готелів і розваг.
  3. Макаді - став елітним курортом завдяки величезним полях для гри в гольф.
  4. Дахаб - старовинне містечко. Зараз є однією зі столиць світового дайвінгу.
  5. Таба - прикордонне місто, звідси добре їздити на екскурсії по Синаю і в сусідні Ізраїль, Йорданію і Саудівську Аравію.

Вам буде цікаво дізнатися:

Також в Єгипті дуже багато невеликих, що розвиваються курортів. Там ви не зустрінете маси розваг і торгових центрів. Зате можна насолодитися справжньою природою, пустельними пляжами, недоторканим морем і шумом гарячих вітрів.

  • час поїздки

Вартість путівок до Єгипту збільшується в період з квітня по листопад, а також перед новорічними і травневими святами. Взимку в Єгипті тепло, але тільки вдень. Після заходу сонця температура різко знижується. Поєднання з сильними вітрами створює некомфортну обстановку. Влітку дуже жарко, так, що від узбережжя краще не їхати.

Чи збираєтеся в Єгипет? Не забудьте дізнатися найголовніше:

Єгипет дуже «страждає» без російських туристів. Адже вони приносили не менше 10% від доходу країни. Росіяни теж дуже «нудьгують». І як тільки з'явиться можливість знову відвідати Єгипет, тисячі людей побіжать в турагентства, щоб купити путівки. Сподіваємося, що це трапиться дуже скоро.


Booking.com

Що включається в ціну путівки?
Що ще впливає на вартість путівки?
Чи збираєтеся в Єгипет?

Новости