Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Романтичні розваги і спа для двох |

  1. Гармонійний відпочинок на березі озера
  2. Пропозиції романтичного відпочинку спа для двох
  3. Вабить смакове пригода в Baltvilla
  4. Романтичний відпочинок в подарунок

Ми - люди 21 століття. Щоб жити гідно, нам необхідно працювати, але вирватися з суєти повсякденних завдань буває непросто. Ми забуваємо про свою другу половинку, про своїх близьких. Нашому організму потрібен справжній відпочинок, який відновлює сили і розслабляючий напружену нервову систему. Такий відпочинок дарує спа - комплекс масажів та інших процедур, які відновлюють не тільки тіло, а й душу. Якщо ви відчуваєте, що вашим відносинам необхідне перезавантаження, спільний відпочинок і спа для двох допоможуть повернути чарівне відчуття закоханості. Для того, щоб відносини поглиблювалися і ставали все ближче, необхідно разом ділити найкращі і яскраві моменти. Спа для двох зробить звичайні вихідні чарівними і подарує відчуття, які не скоро зітруться з пам'яті.

Для того, щоб насолодитися спа-процедурами, необов'язково летіти в далекі краї. Продовжуйте читання, щоб дізнатися, де в Латвії доступна спа-терапія високого рівня!

Джерело: Pexels.com

Гармонійний відпочинок на березі озера

Всього в 15 км від Риги знаходиться маленький рай для двох під назвою Baltvilla. Готель Baltvilla ідеально підходить бажаючим насолодитися спа для двох. Елегантний інтер'єр спа-салону радує око, а спеціально підібрані розслаблюючі і підбадьорливі процедури відновлюють тіло і дарують чарівне відчуття гармонії. Ароматичні масла, живий вогонь свічок і ніжна музика допоможуть поринути в особливу атмосферу затишку, повну почуттів, позитивних емоцій і любові.

У комплекс «Спа для двох» входять різні процедури: масажі і спа-терапія для обличчя, тіла, рук і ніг. Невід'ємний смачний сніданок, прогулянки на велосипеді і вечеря з вином включені в програму відпочинку. В готелі Baltvilla є чудовий ресторан з прекрасним кухарем, який готує страви італійської та латвійської кухні. Ресторан використовує свіжі місцеві продукти, тому меню регулярно оновлюється і доповнюється сезонними пропозиціями. У ресторані Baltvilla смачну вечерю очікує також веганів і вегетаріанців.

Використовуючи спеціальну пропозицію спа для двох, ви зможете забути про всі турботи, розслабитися, отримати задоволення, відновитися і надихнути себе на нові досягнення і в кар'єрі, і відносинах. Спа для двох - це романтична програма для закоханих, а також прекрасна можливість усамітнитися і відпочити разом зовсім недалеко від столиці. Це чудовий шанс побути удвох молодим батькам, молодятам, відпочити від буденної суєти сеньйорам, провести романтично час закоханим парочкам.

Джерело: Pexels.com

Пропозиції романтичного відпочинку спа для двох

Спа готель Baltvilla підготував прекрасні комплекси процедур для двох.

У пропозицію "Вихідні удвох" входить:

● затишний двомісний номер на 1 день і 1 ніч;

● в салоні Baltvilla SPA дам очікує релаксуючий масаж усього тіла протягом цілої години;

● в салоні Baltvilla SPA чоловіків чекає класичний масаж всього тіла, який триватиме 1 годину;

● романтична прогулянка на велосипедах для вас двох;

● смачну вечерю в гарному ресторані готелю, який складається з 3 страв (закуски, основного блюда і десерту);

● келих запаморочливого вина;

● дуже смачний сніданок-буфет на ранок.

* Доплативши невелику суму, можна ще відпочити в розслаблюючій ванні з ефірними маслами.

* Доплативши невелику суму, можна ще відпочити в розслаблюючій ванні з ефірними маслами

Джерело: Baltvilla.lv

Ще один варіант відпочинку - "Чуттєве пригода для двох":

Одна процедура для кожного на вибір:

● ніжний масаж для особи;

● процедура «Ніжні ручки» з зігріває маскою і масажем для рук;

● класичний масаж для спини;

● тайський масаж стоп, який стимулює організм самому перемагати будь-яку хворобу.

А також:

● прогулянка вдвох на велосипедах;

● вечеря в ресторані Baltvilla з меню з 3 страв і чудового келиха вина;

● ніч в двомісному номері;

● сніданок на наступний ранок.

Вабить смакове пригода в Baltvilla

Можливо, замість спа-процедур ви віддаєте перевагу вишукану кухню? Готель Baltvilla пропонує спеціальну програму для гурманів - пропозиція "Романтичне смакове подорож".

Це особлива пропозиція готелю для пари включає:

● нічліг в номері стандартного класу на двох;

● романтичне смакове пропозицію на двох (5 різних страв і 5 кращих вин);

● неквапливий сніданок на наступний ранок.

Джерело: Shutterstock.com/Africa Studio

Романтичний відпочинок в подарунок

Кращий подарунок для другої половинки - це увагу. Подаруйте щось оригінальне, наприклад, спільне пригода і відвідайте спа для двох. Насолода емоціями один одного далеко від міської суєти стане набагато дорожче будь-яких матеріальних подарунків. Ви ще довго будете згадувати свій перший вечір за келихом вина в казковій атмосфери ресторану Baltvilla. А після спа-процедур і смачної вечері можна відправитися на мальовничу прогулянку вздовж берега озера, дихаючи чистим повітрям соснового бору. Подаруйте собі багатий відпочинок, поверніть відносинам легкість і іскру і обов'язково заплануйте ще багато нових подорожей!

Ваш улюблений чоловік ніколи ніколи не забуде вихідні, повні затишку, спокою, любові, турботи і тепла. Заходьте на Baltvilla.lv і скористайтеся особливим пропозицією для двох!

lv   і скористайтеся особливим пропозицією для двох

Новости