Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ідеї ​​для романтичного уїк-енду

  1. Політ на повітряній кулі
  2. Вас можуть зацікавити набори вражень:

Ми живемо в дивовижному світі: навколо нас кожен день безліч людей, абсолютно різних, несхожих на нас, часом зовсім далеких від наших уявлень про те, яким повинен бути протилежну стать, і ось, в цьому різноманітті несхожих ми живемо, день за днем, і шукаємо того, хто зрозуміє нас, прийме і полюбить, і полюбить взаємно. Коли ми знаходимо таку людину, хочеться докласти всіх зусиль, все душевні сили, всю свою волю до того, щоб зробити його щасливим і наповнити його життя радісними подіями і яскравими емоціями. Напередодні вихідних ми рекомендуємо ознайомитися з нашою колекцією подарункових сертифікатів для двох , Адже серед них ви неодмінно знайдете щось своє, близьке і прекрасне.

Для тих, хто романтик в душі, але при цьому не має достатній час і для самостійного пошуку ідеального варіанту, ми підготували три подарункові сертифікати на романтичні побачення, по одному на кожен день наближається уїк-енду.

Політ на повітряній кулі


Подарунковий сертифікат в солонцевих

Вечеря на висоті

Ми живемо в дивовижному світі: навколо нас кожен день безліч людей, абсолютно різних, несхожих на нас, часом зовсім далеких від наших уявлень про те, яким повинен бути протилежну стать, і ось, в цьому різноманітті несхожих ми живемо, день за днем, і шукаємо того, хто зрозуміє нас, прийме і полюбить, і полюбить взаємно

Як влаштувати класичне, бездоганне за формою і виконанню побачення, але в той же час шикарне, дивовижне і незвичайне? Мабуть, у нас є рішення - подарунковий сертифікат на вечерю в панорамному ресторані з видом на Москву. Бронь столика, висока кухня, доброзичливий персонал, гарне оздоблення та багато іншого, - ось, що чекає вас на цьому побаченні. Вічна класика, яка ніколи не вийде з моди. Тим більше, що, на відміну від попередніх двох ідей, таке побачення можна призначити не тільки на уїк-енд, адже вечеря в ресторані, нехай і з панорамним видом на найкраще місто землі, не вимагає так багато часу на проведення і трансфер.

Вас можуть зацікавити набори вражень:

-10%

-10%

Романтичні вихідні для двох

Містить 13 вражень

Романтичні вихідні для двох - відмінний спосіб втекти геть від суєти, внести різноманітність у відносини і просто побути наодинці з коханою людиною. Буде це захоплююча подорож по мальовничих місцях, вечір із зірками джазу або вихідні в Гельсінкі - вирішувати вам. У будь-якому випадку це будуть незабутні вихідні! Вибирайте для своїх близьких пригоди в подарунок! Примітка: послуги цього набору не надаються в святкові дні.

-40%

-40%

Для двох Ексклюзив

Містить 17 вражень

PSBOX створює світ чарівництва тільки для двох! Найзаповітніші бажання, найнеймовірніші мрії виконуються! Запаморочливі емоції переповнюють, очі блищать від захоплення, немає слів, щоб висловити всю гаму почуттів. Це істинно найкращі миті в житті!


Новости