Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель для двох

У нашому новому конкурсі на кону особливий приз - поїздка в Hotel Barriere Le Normandy Deauville , Один з найромантичніших і красивих готелів в Європі.

Від своїх готельних побратимів він відрізняється навіть зовні - завдяки смугастому фасаду в автентичному нормандському стилі і кумедними фігурками на даху: то кішка пробирається по зеленій черепиці, то півень розправляє крила, то човен піднімає вітрила. Але головна його відмінність - всередині.

У французів є таке поняття - Hotel de Charme: місце, де зустрічаються минуле і сьогодення, де живе історія, і де історії трапляються. Це простір не з особливою атмосферою навіть, а з душею. Normandy Barriere саме такий.

Уздовж узбережжя Атлантики побудовано безліч розкішних готелів, але в історію увійшов саме Normandy. Це про нього співала Патрісія Каас в одному зі своїх головних хітів: «І будуть човна на хвилях, і пісок на наших светрах, і осінній вітер, і час, нескінченне час, від якого дзвенить у вухах». Це в ньому Клод Лелуш знімав великий фільм "Чоловік і Жінка". Сюди герої Анук Еме і Жан-Луї Третіньяна приходили, щоб пообідати з дітьми і повечеряти удвох, і тут вони провели ніч - в номері 406, який тепер так і називається "Сьют Чоловік і Жінка".

Сюди герої Анук Еме і Жан-Луї Третіньяна приходили, щоб пообідати з дітьми і повечеряти удвох, і тут вони провели ніч - в номері 406, який тепер так і називається Сьют Чоловік і Жінка

В кінці квітня, якраз до 50-річного ювілею фільму, Normandy Barriere відкрився після серйозної реновації, що тривала більше півроку. В результаті були оновлені інтер'єри, з'явився власний спа-центр, а ще була проведена реставрація в ресторані La Belle Epoque з кольоровими мозаїчними підлогами і скляним дахом. І тим самим п'янким чарами в повітрі, яким колись піддалися герої фільму "Чоловік і Жінка" - коли покликав за вечерею офіціанта, щоб попросити ще вина, несподівано запитали його про вільному номері.

Для вас вільний номер уже заброньовано - з видом на Атлантику, звичайно, так що ви своїми очима побачите той чарівний світ, який буває над Довілі на світанку. І складете свою власну історію про любов.

Є питання? Пишіть сюди: [email protected] !

Є питання?

Новости