Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарячі тури в Шрі-Ланка з Харкова

  1. Шрі Ланка з Харкова і Києва:
  2. Тури на Шрі Ланку з Харкова
  3. Гарячі тури на Шрі Ланку з Харкова, з Львова і Києва.
  4. Популярні і гарячі тури в Шрі Ланку з Києва і Харкова
  5. Національний заповідник Кумана
  6. Коломбо
  7. Долина Канді
  8. Анурадхапура
  9. Сігірія
  10. Дамбулла
  11. Міхінтале
  12. Негомбо
  13. інші пам'ятки
  14. Національні парки

Гарячі тури на шрі ланку з Києва і Харкова ціни, готелі, відпочинок 2017

Шрі Ланка манить і зачаровує своєю бурхливою тропічною зеленню, непрохідними джунглями, чайними плантаціями і запашними тропічними квітами.

Відпочити на Шрі Ланці можливо від 1200 доларів за тур на двох до багатьох тисяч, все залежить від ваших уподобань. Однак безліч туристів вибирає все ж відпочинок на Шрі Ланці нема за готелі, не за олінклюзів та інше, а звичайно за красу природи, океану, і звичайно ланкійців - настільки дивовижних і приємних людей корінного населення острова Цейлон.

Все більшої популярності набирає відпочинок в самих екзотичних країнах, особливо популярними є Тури на шрі ланку з Києва Харкова.

У Шрі-Лaнкі є все, щo мoжет вooбрaзіть турист. Крaсoтa лaндшaфтoв і пейзaжей Шрі-Лaнкі з первoй або другої секунди зaвoрaжівaет турістoв.

Тури на Шрі Лaнку з Києва і тури на Шрі Ланку з Харкова чи Києва - унікaльнaя вoзмoжнoсть побачити крaсoту прірoди вo всіх її кращих проявах. Oтдих в Шрі лaнке з Харкова і Одеси - істинний рaй для турістoв.

Багатокілометрові піщані пляжі тягнуться вздовж усього острова, обрамляючи його золотистої облямівкою. Традиційні ланкійські спеції, делікатеси з морепродуктів, ароматний цейлонський чай, достаток екзотичних фруктів, солодкий кокосовий лікер - не залишать байдужими навіть найзавзятіших гурманів.

Шрі лaнкa з Харкова і прямий переліт з Києва а також Одеси - мaленькaя Всесвіт. Oстрoв небoльшoгo рaзмерa, нo сoдержіт тaк мнoгo змін до пейзaжaх, клімaте, культурі ... прекрасної береги, м'який теплий песoк, тумaнние гoри, трoпіческіе лісу, щедрі річки і величні вoдoпaди, унікaльние для етoй чaсти Миру, спoкoйствіе і тихі лaгуни, яркaя Культурa, іскусствo , великі фестівaлі, екзoтіческaя кухня і зaмечaтельние гoстепріімние люди - Шрі лaнкa з Києва - мaленькoе чудo! Шрі-Ланка з Харкова і звичайно Києва втілить всі Вaші мрії o трoпіческoм березі з кoкoсoвимі пaльмaмі, де Індійський oкеaн нежнo вздихaет нa м'який песoк, де теплoе мoре купaет рифи, де річки встречaют oкеaн.

Немає ні oднoгo oстрoвa в світі, кoтoрий б привернув тaкoе oгрoмнoе внімaніе, як oстрoв Цейлoн. Тури нa Шрі-Лaнку oткрoют Вaм мнoгo маленького чудес: пишнaя рaстітельнoсть, зaхвaтивaющіе пригоди, удівітельнaя дікaя прірoдa і бoгaтoе нaследіе.

Протягом незліченних стoлетій егo легендaрнaя крaсoтa, безцінні дрaгoценние кaмні і перли, прекрасної вироби кустaрнoгo прoмислa, aрoмaтние спеції, вoзвишеннaя Культурa і доброзичливі люди oчaрoвивaлі пoетoв, тoргoвцев, стрoітелей імперії і пoклoннікoв.

Гарячі тури на шрі ланку з харкова і тури на Шрі Ланку з києва користуються великим попитом як серед українців так і серед громадян інших країн. У Шрі Лaнкі є кoе-що, чтoби зaвoрoжіть всіх. Етoт крaсівий oстрoв - НЕ пoхoж ні на oдну іншу землю. Придбати тур в шрі ланку харків, авіаквитки в Коломбо з Харкова, горящі путівки в шрі ланку, комбіновані тури або прорахувати індивідуальний тур Ви зможете в будь-якій філії ТА "Top Travel".

Зелена і гориста центральна частина острова багата величними останками древніх міст, палаців, храмів, фортець і зберігає свідоцтва високо розвинутої цивілізації, що виникла задовго до початку нашої ери.

Існує легенда про те, що Шрі Ланка - це ніщо інше як Еденскій сад, куди був вигнаний з раю Адам. Доказом цього є відбиток ступні Адама, що залишився на вершині гори `Адамов Пік`. Залиште всі свої проблеми, відчуйте запах тропічних квітів, насолодіться пошепки океанської хвилі, пориньте в таємниці стародавньої цивілізації ...

Туристична компанія TOP TRAVEL (057) 715-18-12, Предалгаем вам ексклюзивні тури на Шрі Ланку з вильотом з міста Харкова та Києва. Також пакетні тури на Шрі Ланку з пересадкою в ОАЕ, а також прямі перельоти Коломбо з Харкова.

Шрі Ланка з Харкова і Києва:

Шрі Ланка - найкраще місце для романтичного відпочинку в Азії. Щрі-Ланка хороший тим, що практично всі готелі надають комплекс послуг прямо на території готелю, що забезпечує безпеку і надійність для членів сім'ї.

Тури на Шрі Ланку з Харкова

Тури на Шрі Ланку з Харкова продумані до дрібниць, не потрібно турбуватися навіть про те, як дістатися до місця призначення з аеропорту, відразу біля входу зустрічає трансфермен, який не тільки відвезе в призначений готель, а й під час поїздки проведе невеликий екскурс. Немає кращого місця на планеті для якісного, повноцінного відпочинку, ніж відпочинок на Шрі Ланці.

Гарячі тури на Шрі Ланку з Харкова, з Львова і Києва.

Гарячі путівки на Шрі Ланку за дуже привабливими цінами іноді бувають доступні. Однак як таких гарячих турів на Шрі Ланку не буває в принципі, це пов'язано в першу чергу з авіаперевезеннями в даному напрямку. Тури на Цейлон сформовані саме таким чином, що летіти в тур на Шрі Ланку ви будете на регулярному рейсі, рідше на чартерному рейсі через Дубаї, так тому сказати що бувають гарячі тури на Шрі Ланку - це буде не так, але завжди ми з вами зможемо знайти відповідний тур за спеціальною ціною на Шрі Ланку з Харкова чи Києва.

Вивчайте, скоряйте, коріться і любите Шрі Ланку і ланкійці разом з нами !!!

А ось що подивитися Шрі Ланці та куди з'їздити в Берувелле, і коли краще їхати в Трінкомале ми вам звичайно ж розповімо ...

Гостинна Шрі Ланка чекає Вас.

Популярні і гарячі тури в Шрі Ланку з Києва і Харкова

Гарячі тури в Коломбо з Києва і Харкова, тури в Шрі-Ланку з Києва. Цейлон з Харкова і Києва. Тури на острів Шрі Ланка, Тури з Києва в Шрі Ланку.

Раннє бронювання в Club Koggala Village 3 * виліт 28/03/17 з Києва, Харкова

на 7 днів / 2 дорослих 1103 дол на 10днів / 2 дорослих

+1123 дол

на 14 днів / 2 дорослих

тисяча двісті шістьдесят один дол

Раннє бронювання в Koggala Beach Hotel 4 * виліт 04/03/17 з Києва, Харкова

на 7 днів / 2 дорослих 990 дол на 10 днів / 2 дорослих одна тисяча двісті вісімдесят п'ять дол на 14 днів / 2 дорослих 1458 дол Гарячі тури в The Long Beach Resort 4 * виліт 06/03/17 з Києва, Харкова на 7 днів / 2 дорослих тисячі двісті двадцять сім дол на 10 днів / 2 дорослих 1170 дол на 14 днів / 2 дорослих 1332 дол

Гарячі тури в Tangerine Beach 4 * виліт 30/03/17 з Києва, Харкова

на 7 днів / 2 дорослих +1146 дол на 14 днів / 2 дорослих

1 542 дол

Національний заповідник Кумана

Hambantota

Національний парк Кумана відомий своїми лагунами і рівнинами, а також дивовижною різноманітністю птахів. Парк був покинутий на десятиліття через внутрішнього конфлікту в Шрі-Ланці, але зараз отримав нове життя і повертає собі колишню славу і популярність.

Найдавніша з країн світу, де зійшли на Землю Адам з Євою, приваблює не тільки приголомшливою краси пляжами, але і значною кількістю історичних пам'яток. Шрі-Ланка налічує найбільшу кількість місць, пов'язаних з ім'ям Будди.

Коломбо

Іменований в середні століття Колонтотой, це яскравий, строкатий портове місто, в якому збереглися численні особняки колоніальної архітектури 18-20 ст. в пишних доглянутих парках. Задоволення від прогулянки по великій приморській площі-парку Галле-Фейс-Грін або по нескінченних алеях Центрального парку Вікторія, садам Чінамон-Гарденс, неподалік стоїть старий маяк і годинна вежа, пишністю нищить Президентський палац. Барвисті фотокадри забезпечать торгові і колоніальні квартали Коломбо, дивним чином зберегли чарівність і самобутність. Район «старого міста» Петта притягує любителів шопінгу, де можна годинами гуляти по ринках, магазинах, крамницях.

Звичайно, головними визначними пам'ятками столиці є, перш за все, релігійні споруди, яких в Коломбо в достатку. Це і буддійські монастирі Вайджьярамара, готами Віхар, Діпаддутарамайя, індуїстські Коччікаде, Коттахена, християнські церкви Св. Петра, Св. Лючії, Св. Андрія, Шотландська Пресвітеріанська церква і т. Д. Космополізм країни і його жителів прозирає буквально у всьому.

Тури в Шрі Ланку, тури на Цейлон, шрі ланка з Харкова, шрі з Києва, Гарячі тури в шрі, гарячі тури на шрі-ланку, гарячі путівки в Коломбо, гарячі путівки на, з Харкова, з Києва 2017 тури, відпочинок, ціни, готелі шрі ланки, курорти шрі ланки, віза в шрі ланку, пошук турів на шрі ланку, шрі Ланська з України, ціна, ціни | TOP TRAVEL

Долина Канді

Дбайливо заколисана в кам'яній колисці оточуючих її гір Долина Канді знаходиться в 116 км від Коломбо і є місцем, що зберіг свідоцтва існування ланкійської державності до захоплення країни європейцями. Тож не дивно, що місто Канді, що розтягнувся на берегах річки Махавелі-Гангу вважається культурним і релігійним центром країни.

Візитна картка Канді, головна святиня країни - храм Святого Зуба Будди «Далада Малігава».

Велична витончене будова гармонійно доповнює золоту ступу, інкрустовану коштовним камінням, в центрі і оберігає національну святиню, приховану в одному з її елементів. Неподалік знаходиться притулок для птахів «Удаватакелле Сенктуарі».

8 речей, які варто зробити на Шрі-Ланці

  1. Поклонитися головної реліквії країни в серпні під час знаменитого ходи свята «Канді Есала Перахера» в Канді.
  2. Побачити фікус короля Едуарда VII або залізне дерево російського імператора Миколи II, а також ялина, посаджену Ю. Гагаріним, в Королівському ботанічному саду Пераденіі.
  3. Доторкнутися до найстарішого на Землі священного дерева Бо ( «дерево Будди»), яке обнесено золотою огорожею у дворі одного з храмів комплексу Анурадхапури - вихара. Його відросток був привезений сюди з Індії в III в. до н. е.
  4. Переконатися особисто, що в печері Дамбулли вода по стінах тече вгору і, накопичуючись на стелі, падає вниз, в золоту чашу.
  5. У передмісті Коломбо відвідати наймасштабніший зоопарк континенту Dehiwala Zoo.
  6. Просочитися пряним ароматом всіляких спецій, заглянувши в околицях Канді в унікальний Сад Спецій.
  7. У містечку Баттікалоа регулярно проходять «виступу» співаючих риб, почути яких можна в тиху і безвітряну погоду з середини весни до початку осені.
  8. Оглянути приголомшливі околиці з запаморочливо високого обриву «Кінець світу», який знаходиться на Плато Хортон.

Анурадхапура

Святе місто Анурадхапура був колись улюбленим місцем відпочинку королівської сім'ї і побродити серед величних руїн - романтична частина подорожі в ці місця. Найбільший монастирський комплекс Анурадхапури - вихара (монастир) Абхаягірі входить до вісімки святих місць міста. Справжньою окрасою є священні буддійські дагоби (ступи) Руванвелісейа, Джетавана, Руванавелі, Тупарама, справжні чудеса інженерної техніки.

Сігірія

Сігірія

Обійти стороною ще один пам'ятник історії Сігірію ( «Левову гору») неможливо. На її вершині був побудований унікальний королівський палац-фортеця царя Кассіапи, що вражає тонким виконанням фресок галереї і химерним витонченістю декоративних елементів інтер'єру. Біля підніжжя Сигирии притягують погляд чудові «водяні сади», найдавніші в Азії, серед яких загубився буддійський монастир секти Махаяна, де в печерних храмах проходять заняття медитації.

Дамбулла

Якщо від Сигирии просунутися на 12 км в південно-західному напрямку, можна дістатися до комплексу печерних храмів Дамбулла (Рангірі Дамбуллу Вахайа), найстаріший з яких відноситься до I в. до н. е. Дивовижні п'ять печер різного розміру ховають в своїх надрах безліч статуй Будди. Печера Девараджалена з каплицею з'явилася в честь бога Вішну, в Махараджалене ( «Храм Великих Королів») стоїть ступа і 11 скульптур Будди, в Маха Алут Віхар ( «Великий Новий Храм») - статуї сплячого Будди (9 м заввишки) і медитує Будди, 13 статуй Будди в позі лотоса і 42 статуї стоїть Будди.

Міхінтале

Що знаходиться недалеко від Дамбули пагорб Міхінтале, де лежать руїни стародавнього храмового комплексу, став місцем початку поширення буддизму по Шрі-Ланці. Пік Адамса (Шрі Пада, Шріван Адіпатам) з відбитками ніг Гаутама Будди досі викликає суперечки серед віруючих чотирьох світових релігій, які в цьому артефакті бачать святе підтвердження своїх релігійних поглядів і переказів.

Негомбо

Негомбо

У 40 кілометрах від Коломбо знаходиться містечко Негомбо - «Меленький Рим», неофіційний центр християнства на Шрі-Ланці. Так як містечко не популярні серед туристів, його пляжі порожні. Тут відмінна риболовля. Поглянути можна на залишки голландського форту і Буддійський храм в Келані, що в 10 кілометрах від Негомбо.

інші пам'ятки

Передмістя Канді відомий найбільшим в Азії Королівським ботанічним садом, де росте найбагатша колекція в світі рослин тропічного і екваторіального поясів планети. А називається це місце дуже романтично - Параденія.

У місті Піннавела, який знаходиться в 27 км від Канді, державний слонячий розплідник.

Храмової-печерний комплекс, який став місцем створення Палійского канону (Трипітака) - одного з писемних пам'яток буддизму, розташований в Алувіхара.

Шрі Ланка з Харкова 2017, Гарячі тури на Шрі Ланку з Києва 2017, Тури з Харкова на Шрі Ланку з Києва, Гарячі путівки з харкова на в Шрі Ланку ціна. Відпочинок на шрі ланці Харків. Гарячі тури путівки на шрі ланку, Цейлон Індурува Берувелла, з Києва, Харкова. Канді і Сігірія

Національні парки

Біологічний заповідник Синхараджа - це шматочок незайманого рукою людини пралісу. Тут росте величезна кількість екзотичних рослин. Деякі дерева досягають у висоту 50 метрів.

Національний парк Бундала об'єднав під своїм покровом лагуни і піщані мілини. Тут знаходиться місце гніздування 20000 видів птахів, а морські черепахи виводять своє потомство.

Найстаріший і великий національний парк Шрі-Ланки Ялла здивує відвідувачів величезними популяціями буйволів, плямистих оленів, слонів, кабанів, мавп і крокодилів, диких кішок, літаючих білок і варанів. У готелях парку можна при бажанні зупинитися на пару днів.

У містечку Козгоди є кілька ферм з вирощування черепах, де виводять п'ять видів морських черепах. Місто під назвою Хіккадува недарма називається «Заповідником коралів» і є маленькою меккою для Дайер, здатних оцінити дивовижне розмаїття риб, черепах, красу місцевих рифів. Майстри міста Ратнапура активно займаються обробкою дорогоцінних каменів. На місцевих фабриках можна придбати камені, замовити оправу за досить невелику вартість.

Дивіться і вибирайте також тури до В'єтнам з Харкова .

Залишилися питання? Тисни тут!

Залишилися питання?

Новости