Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарячі тури в Болгарію

З приходом травневих свят, багато українців стали серйозно думати про літню відпустку З приходом травневих свят, багато українців стали серйозно думати про літню відпустку. Досвідчені мандрівники радять все приготування і бронювання здійснювати за 2-3 місяці. Раннє бронювання туру коштує набагато дешевше. Скасування візового режиму з країнами Європейського Союзу зробило відпочинок українців ще простіше. Щоб відпочити за кордоном, немає необхідності відвідувати посольство, щоб отримати шенгенську візу. Досить наявності біометричного паспорта і фінансових коштів на відпочинок.

Зовсім недавно, українські туристи відкрили для себе Болгарію, як місце недорого і якісного відпочинку. Головні курорти Болгарії знаходяться на узбережжі Чорного моря, набагато південніше Криму чи Одеси. Дістатися до курортів можна на автобусі, автомобілі або літаку. Найшвидший і зручний вид транспорту - це літак. Час у польоті становить всього 2 години, в той час як на автобусі доведеться їхати майже добу. Це варто враховувати при покупці туру.

Ціни на відпочинок в Болгарії практично такі ж, як і на українських курортах Чорного моря. При цьому багато болгарських готелі практикують систему "все включено", чого не зустріти в вітчизняних пансіонатах. Середня вартість туру на двох до Болгарії обійдеться в 15-20 тисяч гривень, включаючи чартерний авіапереліт. Якщо купувати гарячий тур, то ціни будуть ще більш привабливим. На травневі свята сайт "Поїхали з нами" пропонує гарячі тури в Болгарії за ціною в 200 доларів. Правда, на початку травня море прогріється недостатньо, щоб можна було довго купатися.

Погодьтеся, це вигідна пропозиція. Болгарія - це не тільки пляжний відпочинок. Це можливість познайомитися з болгарської культурою, відвідати стародавні міста і фортеці. Деякі туристи не люблять систему "все включено" тому, що вони прив'язані до готелю. У Болгарії варто вибирати проживання зі сніданком, а обідати і вечеряти в кафе і ресторанах. Тим більше що їжа в Болгарії коштує недорого, і середній чек в ресторані на двох, складе 200-300 гривень, що дешево, в порівнянні з українськими кафе.

Новости