Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитяча кімната для двох дітей

ДИТЯЧА КІМНАТА / Дитяча кімната для двох дітей

/ Дитяча кімната для двох дітей

Дитяча кімната для двох дітей - це дуже складний проект. По-перше, в одній кімнаті потрібно розмістити два спальних місця і два робочих. По-друге, врахувати особливості кожної дитини. По-третє, знайти місце для особистого простору.

Давайте подивимося, як можна домогтися досягнення всіх поставлених завдань.

1. Розумно використовуйте простір. Двоярусні ліжка допоможуть розмістити спальні місця для двох дітей, не займаючи багато місця в кімнаті. Вбудовані шафи приховають гардеробну і створять можливість завжди підтримувати простір.

2. При підготовці проекту кімнати дізнайтеся переваги кожної дитини і постарайтеся їх об'єднати. Якщо це не виходить (непорівнянні колірні рішення), постарайтеся втілити ідеї кожної дитини в їх особистій зоні, об'єднавши таким чином, в єдиному стилі.

3. Використовуйте пересувну меблі, це дозволить вам економити простір.

4. Яскраві кольори на стриманому однотонному тлі допоможуть вигідно розділити простір на різні зони.

Матеріал підготовлений для сайту "Твій ребенок.ру". Копіювання допускається в разі установки прямого посилання.

Наверх ...

Додаткові матеріали:Додаткові матеріали:  Розпис стін в дитячій кімнаті Розпис стін в дитячій кімнаті

Розпис стіни в дитячій кімнаті це не просто дизайнерський хід, але і суттєвий внесок в розвиток дитини. Адже малюкові необхідний лише невеликий поштовх, який розбудить його уяву, змусить з невгамовною силою працювати фантазію. Вікова психологія стверджує, що саме інтенсивна робота дитячої уяви закладає багато позитивних якостей майбутньої особистості: силу волі, активне мислення, гарну пам'ять, здатність вирішувати складні завдання, і, звичайно, творчий потенціал.

Спальня маленької принцеси Спальня маленької принцеси

Чарівна Ксюша розповіла про свою кімнату від фабрики шаф "Роникон", а заодно присвятила нас в секрети будиночка для ляльок, ігор з подружками, своїх улюблених суконь і навіть покликала на допомогу тата. Дивимося =)

Дитяча для гри в футбол Дитяча для гри в футбол

Як перебудувати дитячу, щоб додати ліжко для другої дитини, заховати по шухлядках купу іграшок і на додачу залишити в кімнаті простір для гри в футбол? Ольга Мирних, чия світла квартира знаходиться в місті Митищі, вирішила це питання, замінивши старенькі комодики з "Ikea" на двоярусну ліжко, велика шафа і середнього розміру комод.

Оригінальні та зручні пуфики для дитячої кімнати Оригінальні та зручні пуфики для дитячої кімнати

Дитинство - радісний етап в житті кожної людини, коли буквально кожен день максимально насичений новими відкриттями і отриманням нових знань про навколишній досі невідомому світі. У цей період турботливі і люблячі батьки повинні забезпечити максимальний рівень комфорту і зручності своєму підростаючому дитині для всебічного розвитку його особистості.

Вимоги до дитячої кімнати Вимоги до дитячої кімнати

Кімната повинна бути досить світлою і просторою. Якщо у вас в квартирі кімнати виходять на різні сторони, і всі вони добре освітлюються сонцем (тільки в різний час доби), то найкраще облаштувати дитячу в кімнаті, що виходить на схід або південний схід. Тому що найздоровіші сонячні промені - ранкові, що висвітлюють кімнату з 7 години ранку до полудня. У них немає великої кількості інфрачервоного опромінення, а є хороший, здоровий ультрафіолет. При можливості вибору бажано, щоб кімната не була прохідною і мала вихід на балкон.

Зонування дитячої кімнати Зонування дитячої кімнати

Дитяча кімната - це багатофункціональне приміщення. Тому на обмеженій площі вам необхідно створити затишне простір, придатний для всіх можливих цілей: відпочинок, прийом гостей, ігри, заняття, захоплення. Виходячи з цього, можна виділити кілька зон, які в тій чи іншій мірі повинні бути присутніми в дитячій кімнаті.

Колір дитячої кімнати: вибираємо кращий варіант Колір дитячої кімнати: вибираємо кращий варіант

Як вибрати колір кімнати дитини? Вибір може залежати від темпераменту дитини - енергійний дитина воліє сміливі і життєрадісні кольори, скромний і спокійний дитина віддає перевагу пастельним, некріклівой тонам. Але так само при виборі колірного рішення батьки можуть коригувати поведінку дитини - якщо він дуже активний - то можна вибрати заспокійливі відтінки (поєднуючи з цікавим оформленням кімнати), і навпаки. Пам'ятайте, що червоний колір завжди впливає на фізичний стан, жовтий - на розумовий, а блакитний - на емоційний. Відповідно впливають і їх відтінки.

Дитяча кімната для дівчинки Дитяча кімната для дівчинки

Кімната для дівчинки - це поєднання краси, ніжності і зручності. Ці якості характерні для дизайну дитячої кімнати для дівчаток будь-якого віку. Розглянемо деякі особливості облаштування кімнати для малюків, дівчаток дошкільного віку і підлітків.

Дитяча кімната для хлопчика Дитяча кімната для хлопчика

Дитяча кімната для хлопчика - це особливий світ - строгий і акуратний, зручний і функціональний. Можна вважати що з оформлення першої кімнати хлопчика починається прищеплення смаку. Ліжечко, стіни і картини дитячої - ось що бачить малюк найчастіше. Давайте подивимося, як зробити кімнату для хлопчика відповідно до її віку.

Дитяча кімната для двох дітей Дитяча кімната для двох дітей

Дитяча кімната для двох дітей - це дуже складний проект. По-перше, в одній кімнаті потрібно розмістити два спальних місця і два робочих. По-друге, врахувати особливості кожної дитини. По-третє, знайти місце для особистого простору.

Дитяча кімната для підлітків Дитяча кімната для підлітків

Дитяча кімната для підлітка - це вираз його нового світовідчуття. Коли змінюються погляди, смаки і уявлення, необхідні зміни в навколишньому середовищі. Особливість кімнати підлітка - багатофункціональність. Постійна зміна діяльності, захоплень, інтересів, кімната повинна дати можливість всьому. Спочатку комод буде зберігати скейтборд і гірськолижне спорядження, а потім костюм для дайвінгу, - і так повинно бути у всьому.

Дитяча кімната для хлопчика і дівчинки Дитяча кімната для хлопчика і дівчинки

Дитяча кімната для хлопчика - боротьба протилежностей, строгість проти різноманітності, аксесуари проти простоти. Проект такої кімнати - завдання дуже складне.

Оформлення дитячої кімнати Оформлення дитячої кімнати

Щоб дитяча кімната стала неповторною і знайшла своє обличчя, необхідні аксесуари. Саме оригінальні ідеї оформлення допоможуть зробити кімнату вашої дитини унікальною, цікавою. Завдяки їм, ви можете кардинально міняти дизайн кімнати в залежності від потреб дитини, її інтересів і захоплень.

Новости