Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Banyan Tree Seyshelles: острів для двох

Якщо ви ще не включилися в наш супер конкурс "Екзотична сімка" , То робіть це швидше, адже вас чекають 7 відмінних можливостей втекти від підступають холодів в теплі місця - Таїланд, Мальдіви, Сейшели, В'єтнам і Арабські Емірати. Один з семи готелів, які люб'язно надають кліматичний притулок для наших переможців - Banyan Tree Seyshelles . І це, мабуть, самий романтичний приз у нашій екзотичної колекції.

Banyan Tree Seyshelles

Сейшели вважаються одним з кращих напрямків для медового місяця - недарма саме сюди вирушили приходити до тями після весілля принц Вільям і Кейт Міддлтон, і вас теж чекає воістину королівський відпочинок. Готель Banyan Tree знаходиться на найбільшому на архіпелазі острові Мае і побудований на одному з найкрасивіших у світі пляжів Інтенданс бей.

Якщо ви хочете знати як він виглядає, просто уявіть собі рекламу "Баунті": і це буде практично точна картинка, знімають ролики якраз на Сейшелах. Білий пісок, лазуровий океан, неймовірною гладкості гранітні валуни на березі - повірити в реальність того, що відбувається абсолютно неможливо, все здається що це якийсь чарівний сон. Вілли готелю стоять над бухтою ярусами, так що з кожного будиночка відкривається абсолютно чарівний вид на блакитний як мрія Індійський океан. І не тільки з будиночка - ще і з басейну (а власне водоймище є на кожній віллі) і з відкритою ванни джакузі, яка винесена над землею на палях.

І я вам скажу, що приймати таку ванну з ароматною піною і шампанським на заході і удвох з коханою людиною - це те, що обіцяє стати одним з найприємніших спогадів в життя.

Для того, щоб цей спогад стало вашим, прямо зараз відкривайте сторінку групи Радіо 7 на Семи Холмах ВКонтакте і починайте брати участь в конкурсі "Екзотична сімка"!

Є питання? Пишіть сюди: [email protected] !

Є питання?

Новости