Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як відзначити 14 лютого: 10 ідей для Дня Валентина

  1. Арт-вечірки, де пишуть картини під музику в стилі Disco c келихом вина
  2. Нічна вечірка в аквапарку 14 лютого
  3. Що ще? Квест для двох!
  4. Квест по місту для закоханих
  5. Вечеря в незвичайному місці
  6. романтична фотосесія
  7. Кулінарний майстер-клас
  8. SPA програма «День закоханих»
  9. Aroma party
  10. Кінотеатр на двох
  11. Романтична вечеря з доставкою
  12. Відзначаємо день Святого Валентина в парку

На сайті «Знову Свято» вже досить багато ідей для романтиків ( валентинки , іменні подарунки , прикраса квартири ). Сьогодні я зібрала 10 цікавих пропозицій для тих, хто вирішив відзначити День Закоханих якось по-особливому.

Арт-вечірки, де пишуть картини під музику в стилі Disco c келихом вина

Я постаралася вмістити в заголовок всю суть такого заходу. Ви можете записатися удвох на таку незвичайну вечірку і намалювати пам'ятну картину, яка буде нагадувати про щасливе моменті вашого життя. Це весело, пізнавально і дуже незвично.

Навички малювання не потрібні, готовий шедевр ви забираєте додому.

Нічна вечірка в аквапарку 14 лютого

Зараз такі вечірки проводяться в багатьох аквапарках, знайти можна без праці. Закоханим влаштовують особливу програму, кругом романтична підсвічування і оформлення басейну. На сцені розважають музичні колективи, а за столиками - романтичні частування.

Дуже цікава ідея! Дівчина з гітарою в лютому ... Про квитки краще подбати заздалегідь, зазвичай бажаючих романтично відзначити таку ніч буває багато!

Що ще? Квест для двох!

Ще ви можете скористатися дуже вигідною пропозицією і завантажити он-лайн версії двох квестів для закоханих всього за 300 рублів. Один можна провести вдома. Там картки із завданнями для 10 етапів, список реквізиту і купа важливих підказок. Другий квест - міський. Це докладний опис таємниць і загадок на весь день, а ранок для одного з гравців розпочнеться з записки: «... ..Далеко не кожен може бути присвячений в тайну.В цьому столітті Магічні книги вибрали тебе ... Іди за знаками ... У тебе тільки один шанс ... не прогав його ». Все закінчиться вночі - відкриються таємниці і знайдеться подарунок.

Квест по місту для закоханих

Це захоплююча пригодницька гра-сюрприз, яку ви можете самостійно, легко і швидко підготувати для коханої людини. Покрокова інструкція допоможе вам легко і швидко підготувати завдання, розмістити їх в потрібних місцях в місті і чекати в кінцевому пункті квесту. Все це не важко і займе в цілому близько 1 години. А результат того вартий! Емоцій та спогадів вистачить надовго!

Вечеря в незвичайному місці

Пропозицій настільки багато, що перераховувати немає сенсу. До 14 лютого кожен заклад готує програму для справжніх романтиків, по-особливому оформляє столики і підбирає меню.

Є серія подарункових сертифікатів «Романтична вечеря в незвичайному місці». Там і сольові печери, і зали метро, ​​і музеї.

Зараз в Москві користуються успіхом висотні побачення в баштах Москва Сіті. Там можна просто провести романтично 1 годину в красивій обстановці або повечеряти при свічках під звуки скрипки або саксофона. Телефонуйте, підкажу, хто допоможе все це організувати)).

романтична фотосесія

У кожного фотографа в портфоліо є приклади робіт і пропозиція для закоханих, так що можна вибрати професіонала досить просто. Про те, які кадри потрібно встигнути зафіксувати, я писала в статті «10 ідей для романтичної фотосесії» .

Подарункові сертифікати будуть коштувати 4000-5000 рублів (за 2 години).

Кулінарний майстер-клас

З кожним роком кулінарних майстер-класів для закоханих з'являється більше, і вони стають різноманітнішими. Є карамельно-солодкі, шоколадно-рукотворні, Торт-украшательний і скульптурно-марципанові.

Всі кулінарні студії пропонують в ці дні романтичні меню, яке ви можете приготувати для свого вечері. Відразу скажу, крім вас на такому майстер-класі будуть ще 10-15 закоханих парочок, але може в цьому і суть всього заходу. Ви поділитеся своїм щастям і отримаєте заряд позитиву від інших щасливчиків.
Ціна - від 3900 до 5000 рублів за одного учасника.

SPA програма «День закоханих»

Природно, є подарункові сертифікати з готовою підбіркою послуг в SPA салонах для двох, але можна підібрати і самостійно (часто бувають акції «для двох», це вигідно).

Можна поплавати в басейні, попаритися в хаммамі і сауні, зробити масаж і пілінг з маслами, процедури по догляду за обличчям і тілом.

Зауважимо, що це варіант для досить заможних закоханих, так як сеанс на двох може коштувати від 15 000 до 25 000 рублів.

Якщо вам не хочеться, щоб романтичну програму порушило присутність чужих людей (а SPA послуги надають фахівці), можете просто забронювати час в сауні. Для жителів Москви є зручний каталог:

Всі сауни Москви на сайті http://bannik.ru/msk/

Aroma party

Арома-вечірки існують в різних форматах. Це може бути парфум-бар з майстер-класом, на якому вас навчать створювати «свій неповторний аромат». Само-собою, його можна буде забрати з собою.

Інший варіант - ніч занурення в запахи і смаки, які називають афродізіаки. Ви будете вдихати і пробувати на смак все, що з досвіду різних народів світу сприяє виникненню пристрасті. Головне, я думаю, у все це вірити і приходити на вечірку вже у закоханого стані.

Кінотеатр на двох

Якщо ви наберете ці слова в рядку пошуку, отримаєте декілька пропозицій кінотеатрів, які покажуть фільм закоханій парі. Як правило, працюють вони цілодобово, так що сеанс можна замовити і на 3 годині ночі :-).

Організатори обіцяють романтичне меню, свічки, пелюстки троянд.

Якщо ви не зважилися забронювати міні-кінотеар, більш традиційні варіанти нічим не гірше. Я про останній ряд в самому звичайному залі на будь-фільм (все одно потім важко згадати зміст). І про список ТОП 50 кращих фільмів про кохання, один з яких можна подивитися на улюбленому дивані з пляшкою вина.

Романтична вечеря з доставкою

Доставку романтичної вечері пропонує величезну кількість компаній, тут я теж не порадник. Італійська, японська, російська кухня, великий вибір закусок і вин. Меню і час доставки краще обговорити по телефону, щоб можна було детально перерахувати всі дрібниці.

Крім вечері вам можуть доставити і весь романтичний антураж - свічки, квіти, сердечка. Шукайте такі послуги в інтернеті, вони точно є!

Якщо зважилися готувати вечерю для коханої людини самі, рекомендую далеко не йти і подивитися мою добірку рецептів для романтичного вечора вдома .

Ось ще наші конкретні пропозиції на той випадок, якщо ви готові поєднати квест з прогулянкою по парку або старими вулицями Москви. квест «Загадка російського Фауста» від метро Бауманська, квести в парках Царицино і Коломенське .

Ціна - від 2500 до 3000 рублів для пари закоханих.

Відзначаємо день Святого Валентина в парку

Про самоті в цьому випадку мова не йде, але можна вдосталь надихатися духом загальної закоханості. У кожному великому парку Москви завжди готується велика програма. Як правило, виступи найромантичніших артистів чергуються з конкурсами на найдовший поцілунок, кращу серенаду для коханої в караоке і найкрасивішу валентинку.

Можна буде запускати повітряні серця в небо, отримувати від янголят сувеніри, а від купідонів - передбачення про кохання.

Ірина Панасьян


Що ще?

Новости