Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

On-Line-сервіси - МБУ "Центр організації та контролю пасажироперевезень"

  1. Розклад транспорту в SMS-повідомленнях Сервіс інформування пасажирів про час прибуття транспорту...
  2. Додаток для iOS і Android
  3. Нова інтерактивна GIS-система Томська
  4. Пасажирський транспорт на мапі Томська
  5. Час Автобуса!
  6. Веб-табло прибуття транспорту

Розклад транспорту в SMS-повідомленнях

Сервіс інформування пасажирів про час прибуття транспорту на зупинки за допомогою SMS-повідомлень

Ви хочете точно знати, у скільки прийде потрібний Вам трамвай або тролейбус, чи не варто він в пробці, чи слід графіку руху?
Ви хочете знати, поквапитися чи вам з виходом з дому / с роботи, щоб встигнути на улюблений маршрут, або ще кілька хвилин почекати?
Ви не хочете даремно очікувати транспорт на холоді?

Надішліть SMS з кодом Вашої зупинки на номер + 7-952-154-5005
і отримаєте прогноз по електротранспорту на найближчий час!
Отримати код будь-якої зупинки можна на сайті On-Line-Табло .

Інтелектуальна система прогнозування оцінює поточну дорожню обстановку, пробки, затори, планове розклад і затримки в ньому, оперативно оновлює дані системи ГЛОНАСС з усього пасажирського транспорту міста Томська, порівнює їх з поведінкою транспорту в минулі періоди і в реальному масштабі часу «на льоту» формує прогноз по руху кожного трамвая і тролейбуса.

Перейти »


Додаток для iOS і Android

Мобільний додаток, що дозволяє відслідковувати рух пасажирського транспорту в м Томську.

Програми розроблені для двох, найбільш популярних мобільних платформ - Android і iOS. Таким чином, всі користувачі смартфонів під управлінням цих операційних систем абсолютно безкоштовно можуть з офіційних маркетів завантажити і встановити ці програми. Для власників мобільних телефонів і смартфонів фірми Apple, додаток доступний на App Store. Для пристроїв під управлінням ОС "Android" мобільний додаток можна скачати на офіційному маркеті Google Play.

На даний момент функціонал програм дозволяє відображати тролейбуси і трамваї на мапі Томська, однак найближчим часом додатки будуть інформувати городян про точний час прибуття транспорту на зупинку, показувати з низькою підлогою тролейбуси, і передбачати, який час займе поїздка. В якості продовження розвитку цих проектів в найближчому майбутньому розглядається можливість підключення інформації про міжмуніципальних автобусах, а в далекій перспективі - і маршрутних автобусів.

За словами розробників, в даний час картинка відстає від ситуації на дорозі на 40-50 секунд, проте найближчим часом цей часовий розрив також буде ліквідовано.

Для власників мобільних телефонів і смартфонів фірми Apple, додаток доступний на   App Store Для власників мобільних телефонів і смартфонів фірми Apple, додаток доступний на App Store .

Для численних гаджетів під управлінням ОС Android мобільний додаток можна скачати на офіційному маркеті   Google Play Для численних гаджетів під управлінням ОС "Android" мобільний додаток можна скачати на офіційному маркеті Google Play .

Перейти »


Нова інтерактивна GIS-система Томська

Багатофункціональна інтерактивна геоінформаційна система

Найактуальніша інформація про поточне місцезнаходження тролейбусів і трамваїв, а також найбільш повний прогноз прибуття транспорту на зупинки міста тепер доступні на будь-якому сучасному пристрої: комп'ютері, планшеті або телефоні, що працює під будь операційною системою.

Так як карта є частиною єдиної інтелектуальної транспортної системи міста Томська, будь-які зміни, зроблені диспетчером Трамвайно-тролейбусного управління або фахівцем Центру організації та контролю пасажироперевезень, в той же момент фіксуються в системі і відображаються на карті користувача.

Аналізуючи реальний рух по маршруту і заплановане розклад руху транспорту, система дозволяє спрогнозувати прибуття транспорту на ту чи іншу зупинку як в найближчі півгодини, так і на весь день вперед. Детальніше "

Перейти »


Пасажирський транспорт на мапі Томська

Геоінформаційна система, яка відображає стан трансопрт на карті в режимі реального часу

Основне завдання системи - зменшити очікування транспорту пасажирами на вулиці, особливо при негативних температурах. Крім того, на карті можна подивитися схеми маршрутів транспорту, а так же приблизний час прибуття транспорту на конкретні зупинки.

Єдине обмеження системи - це настільний комп'ютер. Система створена і розвивається завдяки дочірньому підприємству Томського політехнічного університету НТП «КІБЕРЦЕНТР», але в якості графічної оболонки обрана розробка програмістів Рязані (Система bus62) . В даний час в систему заведені тільки трамваї і тролейбуси. Детальніше "

Перейти »


Час Автобуса!

Простий і зручний в користуванні сайт, що дозволяє відстежувати рух автобусів в м Томську.

Перед виходом з дому відкрийте bustime.ru, виберіть номер маршруту, подивіться, на якій зупинці в даний момент знаходиться найближчий до Вас автобус. Зіставте ці дані і сядьте в якраз підійшов чудовий автобус з чудовим водієм. На телефонах, смартфонах, айфонах і інших пристроях сайт відкривається і працює на повну потужність, але для простеньких пристроїв розроблена і полегшена версія!

При першому запуску, можливо, знадобиться в настройках вказати місто Томськ.

Перейти »


Веб-табло прибуття транспорту

Сервіс інформування пасажирів про час прибуття транспорту на зупинки міста

Дізнатися, коли приїде Ваш трамвай або тролейбус стало зовсім просто і доступно кожному! Достатньо лише перед виходом з дому, з роботи або з гостей зайти на сайт rasp.tomsk.ru або відправити одну СМС .

Фахівцями МБУ «Центр організації та контролю пасажироперевезень» спільно з молодими вченими Інституту кібернетики ТПУ розроблено нове табло прибуття транспорту на зупинки міста Томська. табло дозволяє точно визначити, через який час тролейбуси, трамваї і деякі автобуси підійдуть до обраної Вами зупинці. При цьому, табло поміщається в будь-якому комп'ютері, смартфоні і навіть найпростішому телефоні.

Перейти »


Ви хочете знати, поквапитися чи вам з виходом з дому / с роботи, щоб встигнути на улюблений маршрут, або ще кілька хвилин почекати?
Ви не хочете даремно очікувати транспорт на холоді?

Новости