Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобус Уфа-Москва-Уфа. Дивитися розклад і вартість

  1. Уфа - Нижній Новгород - Москва Подробиці, наявність місць та вартість проїзду уточнюйте по телефону...
  2. Поради мандрівникам

Уфа - Нижній Новгород - Москва

Подробиці, наявність місць та вартість проїзду уточнюйте по телефону у диспетчера
☎ 8 987 14 49 555. ☎ 8 927 943 4444, 8 965 92 34 343

Уфа - Москва - Уфа

Відправлення з Уфи ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД Місце відправки: Парковка навпроти Універмагу Уфа, на парковці, з боку Б.Кадомцев | Час відправки: 17:00 Відправлення з Москви (покупка квитків на станції, бронювання на сайті). 1 каса на станції дорожче на 200 рублів! ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД Місце відправки: Метро Новогиреево - «Автостанція Новогирєєво, вулиця Перовська, будинок 70" (опалювальне приміщення, кафе, туалети, зручні місця очікування та інші зручності) | Час відправки: 11:00 МСК

Час в дорозі: 18-20 годин
Зупинки кожні: 2-3 години

Уфа - Нижній Новгород - Уфа

Відправлення з Уфи ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД Місце відправки: Універмаг Уфа | Час відправки: 11:00 | Прибуття в Н. Новгород: 21:00 Відправлення з Нижнього Новгорода ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД Час відправки: 02:00 | Час прибуття до Уфи: 17:00

Час в дорозі: 11-12 годин
Зупинки кожні: 2-3 години

Автобус за маршрутом Уфа - Москва - Уфа слід відповідно до встановленого розкладу - щодня:

  • Відправка Автобуса Уфа - Москва: Пн, Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд
  • Відправка Автобуса Москва - Уфа: Пн, Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд

Відправка Автобуса Уфа - Москва: Пн, Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд   Відправка Автобуса Москва - Уфа: Пн, Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд

Автобусні поїздки в Москву з Уфи стають все більш популярні в сфері бізнес-туризму, а також у мандрівників, які ретельно планують бюджет поїздки і прагнуть укластися в мінімальні суми. Які ж переваги такого способу пересування?

Подорожуйте з нами недорого і з комфортом!

Ми пропонуємо зручний і надійний спосіб переміщення з Уфи до Москви і назад на сучасних комфортабельних автобусах різної місткості. Наші послуги будуть цікаві туроператорам, невеликим туристичним фірмам, корпоративним клієнтам, котрі збираються на бізнес-зустрічі, спортивним командам, артистам і музикантам, а також іншим колективам професіоналів або окремим громадянам. Завдяки зручному графіку рейсів в нашому розкладі автобусів Москва-Уфа ви завжди знайдете потрібні вам дати.

Ми розуміємо, що при виборі компанії, що пропонує подібні міжміські перевезення, потенційні клієнти ставлять в основу її надійність:

  • До автобуса далекого прямування пред'являються вимоги підвищеної комфортності. Подорожі в столицю припускають наявність туалетів, системи клімат-контролю, пересувної кухні, аудіо- та відеотехніки, і, звичайно ж, зручних крісел з відкидними спинками і надійними ременями безпеки.
  • Велике значення має досвід водія і то, наскільки добре він орієнтується в правилах дорожнього руху, наскільки він відповідальний і акуратний, а також коректний з пасажирами.
  • Ми пропонуємо середні по місту ціни на автобус Москва - Уфа. У нас свій автопарк з великою кількістю транспорту і багато маршрутів. Цінуючи розташуванням клієнтів. ми ніколи не завищуємо ціни.

Для рейсів в Москву ми надаємо сучасний, оснащений за останнім словом техніки транспорт, досвідчених водіїв і кращий сервіс! Наші водії здійснюють поїздки по добре знайомим, перевіреним ними на практиці маршрутами. Автобуси перед кожним рейсом проходять ретельний огляд, завдяки чому ми гарантуємо їх чудове технічний стан!

Поради мандрівникам

Потрібно розуміти, що при всіх своїх безперечних плюсах, автобусні поїздки - досить специфічний спосіб подорожувати, особливо для тих, хто звик літати літаками. Завантаженість доріг і погодні умови - фактори, які завжди впливають на тривалість поїздки. Тому подбайте про можливість скоротати час. Улюблена книга, музика або серіали на планшеті допоможуть вам провести час максимально приємно.

Для того, щоб дізнатися точну вартість автобуса Москва - Уфа на потрібні вам дату і час, зателефонуйте за вказаним на сайті телефоном.

Зателефонуйте і замовте квиток на маршрут Уфа - Москва прямо зараз → ☎ 8 (987) 144-95-55, 8 927 943 4444

Наші автобуси:

Які ж переваги такого способу пересування?

Новости