Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобус Київ Феодосія - Комфорт-Юг перевізник №1 Київ Крим

  1. Сервіс на борту
  2. На борту кожного нашого автобуса працює стюард, який забезпечить вас всім необхідним і завжди допоможе...

Автобус Київ Феодосія, від компанії Комфорт-Юг, безсумнівно, кращий спосіб дістатися зі столиці до берега Чорного моря в найбільш комфортних умовах. Ми не просто забезпечуємо переміщення пасажирів з пункту А в пункт Б, а пропонуємо поїздку, в якій реально забути про час і просто насолодитися подорожжю. В салоні транспортного засобу створені найбільш сприятливі умови для пасажирів будь-якого віку і на будь-які відстані: максимум особистого простору, сучасні мультимедійні системи, бездротовий доступ до мережі Інтернет, туалет, ситні обіди, і багато іншого, що дасть можливість повністю виключити будь-які прояви дискомфорту. За безпеку пасажирів відповідають досвідчені водії, які відмінно знають маршрут.

Автобус Київ Феодосія,

ЗАБРОНЮВАТИ КВИТОК Online

ШУКАТИ РЕЙС

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ДОРОЗІ

(Київ - Феодосія)

Виїзд - 19:00 з ж / д вокзалу автостанції. 11:30 прибуття до Феодосії. Всього 13-14 годин в дорозі, в комфорті.

Автобус з Києва до Феодосії - це ще й найбільш вигідний спосіб пересування, який можуть собі дозволити люди з будь-якими фінансовими можливостями. Ми виконуємо щоденні рейси, строго дотримуючись розклад, що сприяло придбання нами постійних клієнтів, які завжди впевнені в тому, що потраплять в точку призначення вчасно. Це, в свою чергу, дає можливість зберігати постійну і доступну ціну квитків на всі кримські напрямки, чого не дозволяють собі інші перевізники.

З нашою допомогою, ви можете також відвідати Сімферополь, Севастополь, Євпаторію, Алушту, Ялту і багато інших населених пунктів півострова.

Перед кожним рейсом, наші автобуси проходять ретельний техогляд, що забезпечує повну безпеку пасажирів і виключає можливі поломки на маршруті, які тягнуть за собою істотні тимчасові втрати.

Вам не доведеться підлаштовуватися під не завжди зручний розклад інших перевізників, з нерегулярними виїздами, оскільки ми ніколи не скасовуємо свої рейси і точно дотримуємося встановленим графіком руху. Тому, завжди можна купити квитки на автобус Київ Феодосія, і назад, на потрібний день, і бути впевненим, що вас завжди доставлять в потрібний пункт призначення вчасно.

Всі, хто вперше користується послугами нашої компанії, спочатку висловлюють здивування рівнем сервісу і професіоналізмом нашої команди, а потім просто стають нашими постійними клієнтами, погоджуючись з тим, що рішення скористатися можливостями Комфорт-Юг було правильним рішенням. При цьому, вони відзначають:

  • Мінімальний час в дорозі. Чіткий і добре вивірений графік руху, з урахуванням трафіку на всіх ділянках дороги, оптимальний швидкісний режим, а також повне дотримання всіх вимог і норм існуючого законодавства, при перетині кордону, дозволяють прибувати в кінцеву точку маршруту строго в зазначений час і витратити на дорогу мінімум часу .
  • Прийнятну вартість. На автобус Київ Феодосія ціна проїзного документа становить 1000 гривень (2500 RUB). Однак, наші клієнти завжди можуть скористатися зручною системою знижок, яка передбачає мінус 20% від вартості, при бронюванні квитків в обидві сторони і 50% відсотків від кожної п'ятої поїздки.
  • Комфорт і обслуговування. Тривала поїздка - процес досить виснажливий, але тільки не в транспорті компанії Комфорт-Юг, які обладнані зручними анатомічними сидіннями, що дозволяють розташується в них з максимальним комфортом. Кліматичне обладнання салону дозволяє підтримувати в салоні оптимальний температурний режим. Наявність систем безпеки, перевіряються перед кожним рейсом, і досвідчений екіпаж двох водіїв, зі стажем роботи не менше 10 років, дозволяють звести кількість позаштатних ситуацій практично до нуля.

Сервіс на борту

Забронювати квитки Київ Феодосія можна без проблем на сайті нашої компанії або по телефону. При цьому, ви платите тільки зазначені 1000 гривень (2500 RUB) і більше ніяких доплат за перевезення багажу і додаткові послуги, які вже включені у вартість проїзду. На борту завжди у вашому розпорядженні:

  • Різноманітна добірка музики, фільмів, мультфільмів в мультимедійній системі З таким каталогом вам просто ніколи буде нудьгувати!
  • Wi-Fi. Безлімітний Інтернет доступний протягом всієї поїздки.
  • Всілякі закуски і різноманітні напої, ціна яких включена у вартість проїзду.
  • Зручний і чистий туалет, яким можна користуватися і в русі. (Якщо з якихось причин не був доступний туалет при запланованій зупинці.)
  • Чималий обсяг особистого простору. Відстань між трансформуються кріслами, анатомічної форми, дозволяє розміститися кожному пасажиру з максимальним комфортом в потрібному положенні.

На борту кожного нашого автобуса працює стюард, який забезпечить вас всім необхідним і завжди допоможе вирішити, що виникли.

Перевезення Київ Феодосія здійснюються нашим підприємством за допомогою справжніх професіоналів, які кожен день прагнуть створити в салоні транспортного засобу ідеальні умови для тих, хто знаходиться в ньому, під час досить тривалої подорожі. І судячи з кількості постійних клієнтів, їм це вдається. До їх числа завжди можете приєднатися і ви, оскільки в якості послуг, що надаються і оптимальної їх вартості, немає ніяких причин сумніватися. Ви просто придбаєте надійного партнера, готового завжди доставити Вас потрібний пункт призначення.

Комфорт-Юг - це завжди найвищий сервіс на найвигідніших умовах!

Новости