Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

школа діабету

У Шариповський центрі соціального обслуговування населення похилого віку з діагнозом «цукровий діабет» другого типу навчать комфортно жити У Шариповський центрі соціального обслуговування населення похилого віку з діагнозом «цукровий діабет» другого типу навчать комфортно жити.

Комплекс лікувально-оздоровчих заходів, консультації психолога та лікаря ендокринолога, а також рекомендації фахівців з харчування та догляду за собою, для відвідувачів центру будуть безкоштовними. Проект реалізується завдяки державній грантової підтримки за програмою «Соціальне партнерство заради розвитку». Центр соціального обслуговування населення планує навчити в «Школі діабету» 200 осіб. Заняття будуть проходити протягом року. На ці заходи з крайового бюджету виділено сімсот тисяч рублів.

Тих, хто потрапить на безкоштовні заняття і буде вчитися жити з діабетом під керівництвом фахівців, чекає щоденний прийом і огляд лікаря, заняття з психологом і лікувально-оздоровчі заходи, фізіопроцедури. Перша група бажаючих вже набрана. Для того, щоб стати учасниками проекту і записатися в наступні, необхідно звернутися в центр соціального обслуговування, за адресою: г.Шарипово, мкрн. Берлін, 21 Б. При собі необхідно мати паспорт, СНІЛС і довідку від лікаря з підтвердженням діагнозу.

Відео дивитися по   засланні Відео дивитися по засланні .

12/09/2018

Новости