Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Навіщо ANEX Tour продовжує розширювати пропозиції по Греції

  1. ... якщо відкрита Туреччина? Туреччина в цьому році розраховує на реванш. Не секрет, що туристичні...
  2. Приймаючий офіс: за образом і подобою
  3. Що з контрактами?
  4. Найактивніші партнери ANEX Tour відпочинуть в Греції безкоштовно

... якщо відкрита Туреччина?

Туреччина в цьому році розраховує на реванш. Не секрет, що туристичні влади і готельєри мають намір зробити все, щоб відновити турпотік в країну до рівня докризових показників. Проте для ANEX Tour - туроператора з лідируючими позиціями по турецькому напрямку - поряд з Туреччиною в пріоритеті на 2017 рік залишається Греція. Більш того, компанія інвестує в створення власних офісів на островах, щоб підняти грецький продукт на якісно новий рівень. Чи виправдані ці грецькі амбіції і чим це обернеться для туристів?


Греція виросте мінімум на 10%

Якщо по відношенню до Туреччини цього літа величезну роль зіграє відкладений попит, то Греції допоможуть курс євро, візова політика і преференції готельєрів по акціях раннього бронювання. Попит на напрямок за підсумками сезону може зрости щонайменше на 10%, прогнозують в ANEX Tour. «Для цього вже є передумови: можемо відзначити підвищення попиту в 2 рази за результатами акції раннього бронювання», - уточнила заступник генерального директора компанії Яна Смирнова. На підставі цих попередніх даних туроператор прийняв рішення посилити свої позиції в Греції, а точніше, на двох островах, які, за розрахунками фахівців компанії, будуть особливо популярні у російських туристів. Це Крит і Родос.

Чартерна програма ANEX Tour на острів Крит стартує з кінця квітня. З Москви туроператор поставить по два рейси на тиждень, ще по одному рейсу буде здійснюватися з шести міст Росії (Санкт-Петербург, Калінінград, Краснодар, Ростов-на-Дону, Самара, Єкатеринбург). З кінця травня з Москви борту Azur Air літатимуть на Крит 5 разів на тиждень. Втім, на Родос обсяги перевезення заявлені поки скромніші - два рейси на тиждень з Москви з 27 квітня. Але при наявності попиту туроператор готовий виділити резервні борту.

Але при наявності попиту туроператор готовий виділити резервні борту

Приймаючий офіс: за образом і подобою

Щоб забезпечити такі обсяги перевезення якісним сервісом, ANEX Tour на початку цього року відкрив власні приймаючі офіси на обох островах. DMС на Криті і Родосі створювалися за аналогією з іншими приймаючими офісами туроператора в Туреччині, Іспанії, Таїланді, В'єтнамі, Китаї, Домінікані, на Кіпрі і в ОАЕ. Тобто - своя команда професійних гідів, цілодобова підтримка туристів, «гаряча лінія», оперативне реагування, допомога у всіх позаштатних ситуаціях на курорті, постійний контроль якості послуг, що надаються. Для повноцінної і самодостатньою роботи грецьким офісах поки не вистачає свого автопарку - але, як запевнили в прес-службі, автобуси теж будуть найближчим часом.

Туристів, які в цьому році приїдуть на Родос і Крит, зустрінуть співробітники ANEX Tour в фірмовому одязі. При цьому вони не просто номінально представлятимуть туроператора, а готові вирішувати будь-які проблеми, які знаходяться в юрисдикції приймаючої компанії. З усіма питаннями туристам рекомендується звертатися безпосередньо до гідів, а також за телефонами «гарячої лінії», які вказані на сайті туроператора.

З усіма питаннями туристам рекомендується звертатися безпосередньо до гідів, а також за телефонами «гарячої лінії», які вказані на сайті туроператора

Що з контрактами?

Посилення позицій туроператора в Греції безпосередньо пов'язано з контрактінга і збільшенням квот в різних об'єктах розміщення на цих популярних островах. Як розповіла порталу HotLine.travel керівник напрямку ANEX Tour по Криту Світлана Волинчук, в середньому квоти гарантованих розміщень по готелям острова залишилися на тому ж рівні, що і рік тому, але зросла кількість номерів по кожному об'єкту окремо. Зокрема, це стосується готелів, орієнтованих на відпочинок з дітьми (Pilot Beach 5 *, Eri Beach 4 *, Eri Sun 4 *, Atali Village 3 *).

«Крім того, на Криті ми додали в свою лінійку більше 50 нових готелів для всіх категорій туристів в різних містечках острова. Серед новинок, які можуть бути особливо цікаві, - Fodele Beach 5 *, Radisson Blu Beach Resort 5 *, Sissi Bay Hotel 4 *, Hotel Blue Island 3 *, Akti Olous Beach 3 * », - уточнила представник компанії.

Варто відзначити, що готельна база ANEX Tour виросла за обома островам. «Ми проаналізували попит за підсумками минулого літнього сезону і зрозуміли, що в Греції туристів цікавить в основному відпочинок в форматі All inclusive. Тому в 2017 році ми добрали більше якісних «четвірок» і «п'ятірок». За Родосу гарантії збільшили на 35% », - розповіла керівник цього грецького напрямку Оксана Зубанова. Експерт особливо відзначила трійку гарантованих готелів в асортименті компанії. Electra Palace Hotel 5 * - сімейний готель високого рівня на узбережжі Егейського моря, що пропонує дуже хороші ціни. Також звернути увагу варто на Golden Odyssey 4 *, розташований вже на узбережжі Середземного моря, і Sun Palace 4 *. Готель має власний аквапарк, що робить його цікавим варіантом для туристів з дітьми.

У компанії нагадали, що акція «Раннє бронювання» триватиме до 30 квітня, проживання на острові Крит обійдеться туристам на 30% дешевше, на Родосі - на 15%.

У компанії нагадали, що акція «Раннє бронювання» триватиме до 30 квітня, проживання на острові Крит обійдеться туристам на 30% дешевше, на Родосі - на 15%

Найактивніші партнери ANEX Tour відпочинуть в Греції безкоштовно

Грецькі готелі включені в бонусну програму ANEX Tour . Зі списком можна ознайомитися на сайті туроператора. Як відзначили в компанії, бонуси поширюються на всі заявки з 1 березня 2017 року, заброньовані за 14 днів до вильоту.

Також туроператор продовжує спільну акцію з готелями ланцюжка Grecotel . У ній беруть участь дев'ять готелів на Криті і один - на Родосі.

Готелі, які беруть участь у спільній акції зGrecotel:

Grecotel Plaza Spa Apartments 4 * (Крит, Ретімно) Grecotel Marine Palace Suites 4 * (Крит, Панормо) Grecotel Rhodos Royal 4 * (Родос, Фаліракі) Grecotel Meli Palace 4 * (Крит, Сіссі ) Grecotel Club Marine Palace 4 * (Крит, Панормо) Grecotel Creta Palace 5 * (Крит, Місир) Grecotel White Palace Luxury Resort 5 * (Крит, Аделі) Grecotel Caramel Boutique Resort 5 * (Крит, Аделі) Grecotel Amirandes 5 * ( Крит, Гувес) Grecotel Amirandes Suites 5 * (Крит, Гувес)

Суть акції в тому, що при бронюванні турів до Греції з проживанням в вищевказаних готелях агентство накопичує бали (згідно бальною системою, зазначеної в умовах акції). Лідер продажів отримає безкоштовне проживання в одному з готелів Grecotel. Ваучер буде дійсний з 24.09.2017-01.10.2017 на 7 ночей DBL на HB або All inclusive в залежності від підтвердженого готелю.

До кінця місяця діє акція «Зароби бали і відпочивай в Sun Palace 4 *» , Яка дозволяє партнерам ANEX Tour виграти безкоштовне проживання на острові Родос в готелі Sun Palace 4 * на 7 ночей. При бронюванні готелів з гарантованими номерами (Electra Palace Hotel 5 *, Sun Palace 4 *, Golden Odyssey 4 *) агентству нараховуються бали, які підсумовуються за кожну бронь.

Крім того, туроператор підготував два рекламно-ознайомлювальних туру в Грецію на травневі дати, де в тому числі можна буде познайомитися з роботою приймаючих офісів. Для участі в рекламники потрібно відправити заявки по електронній пошті [email protected] .
Тури відбудуться в наступні дати:

- Москва - Іракліон: 09.05.2017-16.05.2017, 7 ночей;
- Москва - Родос: 18.05.2017-25.05.2017, 7 ночей.

На правах реклами

Кщо відкрита Туреччина?
Кщо відкрита Туреччина?
Чи виправдані ці грецькі амбіції і чим це обернеться для туристів?
Що з контрактами?

Новости