Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екостиль по-іспанськи: незвичайне у звичайному.

  1. PS Якщо ви хочете бути в курсі наших новин, додавайтеся в Facebook , ВКонтакте , в Instagram , в Twitter або в ЖЖ .

Працюючи над збіркою незвичайних делікатесів для своєї недавньої статті, я зрозуміла, що мені дуже подобається шукати дивовижні речі, самої тримати їх в руках, пробувати, а потім рекомендувати, рекомендувати

Працюючи над збіркою незвичайних делікатесів для своєї недавньої статті, я зрозуміла, що мені дуже подобається шукати дивовижні речі, самої тримати їх в руках, пробувати, а потім рекомендувати, рекомендувати ... І судячи з відгуків, синє вино і оливкові мармеладки багато читачів були б не проти покуштувати. Нову підбірку я вирішила присвятити речей неїстівним, але від того не менш цікавим. Сьогоднішнім героєм стане дерево - що виробляють з цього матеріалу в Іспанії і що я вважаю найбільш незвичайним. Якщо ви багато подорожуєте і бували в наших краях, то, ймовірно, здогадуєтеся, про що піде мова. Якщо немає - вся увага на картинки!

Ми звикли, що нас оточує безліч речей з дерева: від меблів до посуду, від елементів декору до дитячих іграшок і від біжутерії до канцтоварів. А чи є дереву місце в б'юті і фешн-індустрії? Звичайно ж є!

Почну я добірку з дерев'яних очок. Стильних, зауважте, очок! На іспанському ринку це вже давно не новинка, є кілька фабрик-виробників на Коста-дель-Соль, а також в Аліканте, Валенсії та Барселоні, які займаються ручним виготовленням оправ. Нерідко в розробці нових колекцій беруть участь відомі іспанські дизайнери.

Ціни на дерев'яні окуляри можуть становити від декількох десятків до декількох сотень євро. Залежить від якості роботи, статусу бренду, матеріалу, стекол і т.д. Виконання теж різний: від досить грубих оправ до найтоншої роботи, мозаїки та різьблення.

Джерела фото і найвідоміші іспанські виробники: tuias.es, lavetaeyewear.com, woodysbarcelona.com, gafasbamboo.es.

У компанію до окулярів просяться дерев'яні годинник. Пустощі, звичайно, але погодьтеся, дуже навіть оригінальне баловство. Як і окуляри, наручний годинник з дерева випускаються в багатьох країнах. Але я взяла фотографії іспанських виробників: insigniastore.es, breefwatches.com, laswood.es.

На ніс поставили деревяшечкі, на руку почепили деревяшечкі, що б ще такого цікавого придумати? Ага, ремінь! Не питайте мене, як іспанські майстри роблять це диво. Навіть подивившись на сайті виробника eriste.cool відео, я все одно прирівнюють виготовлення дерев'яних ременів до магії і чудес.

Дерев'яна сумка - дивна річ на мій погляд. Але і на них є попит. Фабрика DLC (dlcwood.com) випускає різні моделі. На сайті написано, що сумка важить всього 385 г - трохи для такого незвичайного матеріалу.

І, нарешті, косметика в дерев'яних пляшках. Можете сказати, що вже всі вуха прожужжала Naobay, і матимете рацію. Ось тільки Naobay не єдина марка, яка вибрала для себе таку стильну упаковку. Є ще Terai з Більбао.

Сподіваюся, вам було цікаво! Приїжджайте до Іспанії, щоб побачити все своїми очима, потримати в руках, захопитися і ... Звичайно ж купити! Для тих, хто любить займатися шопінгом на дивані, пропонуємо почитати нашу статтю про іспанських магазинах з міжнародною доставкою .

PS Якщо ви хочете бути в курсі наших новин, додавайтеся в Facebook , ВКонтакте , в Instagram , в Twitter або в ЖЖ .
Також, зручно стежити за нами за допомогою додатків для читання блогів, наприклад, Bloglovin або Feedly .

Схожі записи

А чи є дереву місце в б'юті і фешн-індустрії?
На ніс поставили деревяшечкі, на руку почепили деревяшечкі, що б ще такого цікавого придумати?

Новости