Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бази відпочинку Затоки

Затока (ОДЕСЬКИЙ область) - це не просто невелике селище на березі Чорного моря. Географічно - це 20-кілометрова піщана коса на півдні України. Селище був заснований в 1827 році. На сьогоднішній день це один з найпопулярніших курортів України, який має розвинену інфраструктуру. Умовно цей курорт розділений на три райони: Центральний, Сонячний і Лиманський. А географічне розміщення на косі між Чорним морем і двома лиманами і невелику відстань до Одеси робить відпочинок в Затоці на Чорному морі ще популярнішим. Теплий клімат і лікувальні грязі щорічно приваблює на відпочинок в селище тисячі туристів. Відпочиваючи в Затоці, ви отримаєте можливість не тільки викупатися в море або оздоровитися, а й зробити цікаві екскурсії в довколишні міста. Тут є все для організації активного відпочинку в Затоці. У етомвам допоможуть передбачені в цьому водні розваги - водні атракціони для дітей, а для дорослих дайвінг, водні мотоцикли, морські прогулянки на катері і морська рибалка.

Бази відпочинку в Затоці є територію, що збереглася з "радянських часів" або вже розділену новими господарями на кілька баз. У радянському варіанті це буде збережена територія з самого початку спроектованим ландшафтом і дерев'яними будиночками. Безумовно, приємно перебувати в номері з видом на море, а в безпосередній близькості розташований чистий піщаний пляж, причому він не заповнений відпочиваючими так, що каменю ніде впасти. У номері зручні меблі, кондиціонер, кабельне або супутникове телебачення, прекрасна туалетна кімната, безперебійна подача гарячої та холодної води, тобто все, що дозволяє розслабитися і насолоджуватися безпосередньо відпочинком. А ще вам запропонують організоване триразове харчування. Як бачите, турбуватися нема про що - залишається просто відпочивати.

Вартість проживання на базі відпочинку в Затоці варіюються в залежності від її комфортності і віддаленості від моря. Але в будь-якому варіанті вам нададуть послуги на професійному рівні. У номерах всі необхідні зручності, побутові прилади та приладдя, цілодобова подача гарячої та холодної води. Вибравши базу відпочинку прямо на березі моря, ви зможете в будь-який час позасмагати і прогулятися по пляжу. В окремих випадках вам потрібно буде продумати питання з харчуванням. Але у вас буде можливість готувати самостійно на обладнаній кухні або просто прогулятися до найближчого кафе. Проте, це ніяк не зіпсує вашого перебування на відпочинку.

Бази відпочинку Затоки розтягнулися по всій довжині цієї чудової піщаної коси. Це найпопулярніший варіант сімейного відпочинку на Чорному морі в Затоці. Бази відпочинку розташовані на першій і другій лінії від моря, недалеко від пляжу, мають власну територію з дитячими і спортивними майданчиками.

Новости