Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Жартівливі поздоровлення бабусі з Днем народження в прозі



& nbsp

& nbsp

Жартівливі поздоровлення бабусі з Днем народження в прозі

З Днем Народження бабусю вся наша велика родина від усього гарячого серця вітає, щастя Вам, бажаючи радості і ніжності, ніколи не хворіти, багато в танці рухатися, веселі пісні співати, яких ти знаєш безліч. Будь щаслива бабуся.

***

Дорога наша молода бабуся, в цей урочистий день я бажаю тобі завжди залишатися такою ж веселою, бадьорою, сучасної і життєрадісною. Нехай попереду буде багато ювілеїв, а в свій столітній ювілей ти ще зіграєш з праправнуками в футбол у дворі, а потім на ігровій приставці. І вони, як і ми зараз, будуть пишатися своєю бабусею і дуже - дуже любити тебе.


Н ас, внучат, у бабусі багато. Зараз, озираючись назад, я тільки дивуюся! Щоб впоратися з такою юрбою і виховати її честь по честі, потрібно бути, щонайменше, чарівницею! Втім, в тому, що моя бабуся - добра чарівниця, я ніколи не сумнівалася ... І ось сьогодні, в її День народження, я хочу міцніше обійняти її і подякувати за добро, побажати довгих років щасливого, заможного життя!
***
Я пам'ятаю як в дитинстві не міг заснути без доброї казки ... і бабуся розповідала мені чарівні історії. Я пам'ятаю, як вабила мене банка варення з ягоди-вікторії на верхній полиці ... і бабуся щедро пригощала мене їм. А якщо мені траплялося впасти і розбити коліно, бабуся могла втішити і приголубити, так що зовсім не хотілося плакати. Пройшли роки, бабуся стала зовсім старенькою, але для мене, як і раніше немає людини рідніше. У День її народження я хочу побажати своїй бабусі міцного здоров'я та довголіття!

Л юбімая і рідна бабуся! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі: кожен день бачити посмішки рідних, і щоб посмішка не сходила з твого обличчя. Нехай повною чашею наповнитися здоров'я, а любов і повагу рідних і близьких людей, ніколи тебе не залишають. Пам'ятай, що коли ти поруч - на душі тепло і добре. Будь щаслива і ні коли не сумуй. З днем ​​народження, бабуся!
***
Л юбімой, єдиною моїй бабусі в її День народження я бажаю не сумувати про вік, адже вона у нас зовсім не старенька, а сивина їй навіть іде, підкреслюючи благородство і мудрість! Бабуся, залишайся ще сто років такою ж чудовою, який я завжди знала тебе, для всієї нашої родини ти - головний скарб, і ми тебе дуже любимо!
***
З ьогодні - День народження улюбленої моєї бабусі. Вона стала зовсім старенькою, її голову прикрасила благородна сивина, але її любов і турбота про онуків не вичерпаються і не згаснуть ніколи! Мила бабуся! У це світле свято я бажаю тобі прожити ще сто років і завжди залишатися бадьорою і життєрадісною, насолоджуватися кожною хвилиною благополучної, тихою старості в оточенні люблячих тебе людей!

***


З Днем народження, бабуся! Я пам'ятаю себе ще зовсім крихіткою, а ти вже була поруч - уважна й ласкава, у тебе завжди знаходився час доглянути за мною, поклопотатися по будинку або зв'язати щось пухнасте і тепле! В твій День народження я бажаю тобі ще багато років залишатиметься такою ж - завжди бадьорою і в гарному настрої! Нехай роки летять вперед, нагороджуючи тебе заслуженим щастям!
***
М оя бабуся, без сумнівів - найкраща! Ніхто не варить солодше неї варення, не розповідає цікавіше казок, а вже про її турботи й уваги до онукам, хай навіть вони давно виросли, і говорити нічого! Сьогодні - її День народження, довгоочікуваний і дуже бажане свято! Мила бабуся! Нам хочеться так багато побажати тобі! Нехай в твоєму житті буде все, що забажаєш, і нехай кожен день виповнюється по заповітного бажання!
***
З ьогодні, в прекрасне свято Дня народження бабусі, я дивлюся на неї і щиро тішуся з того, що на її торжество змогли зібратися і наша сім'я, і її старі друзі! Моя бабуся дуже хороша людина, зумів пронести через довгі і часом важкі роки стільки сердечного тепла і безкорисливої ​​любові! В її День народження я бажаю їй і далі, ще довгі роки не змінюватися і, відбираючи в золоту шкатулку спогадів найкращі миті, завжди пам'ятати про те, що з нею її сім'я - і ми любили і завжди будемо її любити!
***
П одуматися тільки! Скільки років минуло-пролетіло, а моя бабуся все так само молода серцем, сповнена сил, і в очах її виблискують такі рідні, знайомі зірочки! Я бажаю тобі, бабуся, завжди залишатися такою ж квітучою дівчиськом в душі і мудрою, господарському бабусею в колі нашої сім'ї! Будь щаслива, вітаю з Днем народження!
***
М оя бабуся, не тільки найкраща бабуся на світлі, але і сильна, вольова і мудра жінка! Її життя завжди була сповнена вдалих звершень і перемог! У День народження кращої на світлі бабусі я хочу побажати ще більше удачі, нехай все в її житті складається також прекрасно, як прекрасно весняне сонечко, будить весь світ! Будь щаслива, кохана моя!
***
Д етство - то чарівний час, в яке створюється світ не тільки дитини, але і майбутнього дорослої людини ... Своїми перемогами, успіхами і всім хорошим в моєму житті я, без сумніву, багато в чому зобов'язаний моїй бабусі! З Днем народження, рідна моя! Прийми вітання та побажання найкращого від люблячого тебе внука, і знай, завжди знай, що, навіть коли я сам стану дідусем, я все одно буду любити тебе так само міцно!
***

З Днем народження, бабуся! Скільки пам'ятаю себе - стільки й тебе. І завжди ти була для мене сама ласкава, добра, уважна і турботлива! Твої пироги самі рум'яні і солодкі, а казки найцікавіші! Я бажаю тобі довгих років, і щоб кожен день був для тебе особливим, повним добрих подій! Нехай на старості років нарешті здійсняться всі мрії, але нехай ти завжди буде молодий серцем!
***
Б абушка, мила моя! Я так люблю тебе, дорога моя! Вітаю тебе з днем ​​народження! Будь завжди такою чарівною. Нехай ніщо не затьмарює твоє життя. Нехай завжди тобі щастить. Нехай все, що тебе оточує, радує тебе.
***
Л юбовь бабусі зігріває і оберігає, як молитва! Я завжди потребую добрих радах і теплих словах. І обов'язково поверну все це сповна, тому що моя подяка не знає кордонів! Бережи себе, дорога!
***
Д орогена, мила, єдина, золота, кохана, рідна бабуся! З Днем народження! Яке щастя мати таку бабулю, як ти. Ти завжди і підтримаєш, і втішиш, і підбадьорити, і допоможеш, і даси мудру пораду. Бабулечка, бажаю здоров'я тобі на довгі роки, гарного настрою, побільше радісних подій. Спасибі тобі за все, що ти для мене робиш!


З Днем народження, мила бабуся! Давай сьогодні, в цей прекрасний день, не станемо сумувати про те, що залишилося в минулому, краще давай разом заглянемо в майбутнє! Я точно знаю, що попереду тебе чекають довгі і найщасливіші роки в суспільстві дорогих людей! Хороша моя, бережи в своєму серці весну, а в ясних очах - веселий пустотливий вогник!
***
Н аша бабуся жила чесно, багато працювала, а коли вийшла на пенсію - не стала вдаватися до неробства, а всі сили присвятила нам - своїм онуком, і потрібно зізнатися що за її душевне тепло, турботу і увагу ми їй безмежно вдячні! Сьогодні ми вітаємо її з Днем народження, з ювілеєм і хочемо побажати завжди залишатися такою ж чудовою, словом, завжди бути найкращою бабусею на світі!
***
Д орогена бабуся! Вітаємо тебе з днем ​​народження! Ми тебе дуже любимо. Ти даруєш нам своє тепло, ти джерело всіх благ для нас. Будь завжди молодою, красивою, здоровою і життєрадісною!
***
З ьогодні наша велика і дружна сім'я зібралася разом, тому що в цей день немає справи важливіше, ніж привітати з Днем народження нашу бабусю! Сьогодні ми постараємося оточити її турботою і увагою, урочисто піднесемо подарунки і привітаємо від чистого серця! І я впевнена, що наші добрі побажання полетять до самих небес - і не тільки сьогодні, а й завжди, кожну мить нашу бабусю буде оточувати справжнє щастя!
***
П оздравляя з Днем народження бабусю, я не можу не висловити їй подяку та щиру вдячність за все те - незрима, але відчутне серцем, що вона дарувала мені довгі роки! Увага, турбота, ласка, мудрі повчання і настанови! Дорога бабуся, ти для мене - рідна людина, за якого я стою горою, і якому в День народження бажаю тільки одного - щастя! Нехай воно прийде до тебе, щоб ніколи не залишити, і привнесе в твоє життя нові, дивовижні і яскраві фарби!
***
Р одная моя бабуся, скільки слів теплих і добрих я почула від тебе за все своє життя і як же легко твоїх порад слідувати, борючись за свою правоту. Бажаю тобі бабуся, в житті великого щастя, адже роки пройдені - тебе тільки молодят.
***
У нашій родині бабуся, немов добра королева, підтримує затишок, мир і порядок в нашому домашньому царстві, і сьогодні, в її День народження, саме час зізнатися, що без її турботи, любові й уваги не було б у нас такого щастя! Тому милою бабусі в її День народження я побажаю, перш за все, щастя! Неосяжного, теплого і світлого, як саме сонечко! І ти бабуся, світи нам, немов сонечко, ще довгі роки!
***
У цей особливий день я вітаю з Днем народження тебе, бабуся, і бажаю від щирого серця тобі на старості років ... немає! - в кращі твої майбутні роки бути дуже щасливою! Нехай очі бачать пильно, спина не болить, і гарний настрій сяє, як сонце! І щоб твоє щастя було повним, я урочисто обіцяю, що завжди буду піклуватися про тебе, любити і не забувати жодної миті, минулого поруч з тобою в спокої й затишку!
***
Д орогена бабуся, ти - та людина, яка завжди уважно вислухає мене і ніколи не засудить, щоб не сталося. Хочу, щоб у тебе в житті було багато, що ти зробиш, і що зроблять інші для тебе, адже всю себе ти даруєш нам, твоїм онукам.
***
М оя бабуся - не просто дивовижна людина, але та сама чарівна бабуся з доброї казки, з мудрими порадами і турботою якої можна цілком вирости гарною людиною! Сьогодні ми святкуємо її День народження, для неї ми приготували подарунки, букет улюблених, скромних польових квітів, і неодмінно - найтепліші побажання! Нехай наша бабуся живе довго і щасливо, не знаючи тривог і хвороб! Нехай кожен день буде привід посміхнутися і порадіти!
***
Б абушка рідна, мої поздоровлення для тебе в таке прекрасне свято, як твій День Народження. Бажаю, щоб тільки сльози щастя виступають на очах від щирих і теплих побажань, привітних поглядів рідних і друзів, подяки, доброти і ніжності близьких!
***
У день сонячний і світлий я поспішаю привітати з днем народження самого милого і доброго людини на світі! Це ти бабуля, моя старша сестра, подруга і мати. Я бажаю тобі міцного здоров'я, адже його не купиш ні за які гроші, щастя, я його тобі подарую, любові та уваги, яким я тебе не обділений. Вітаю!
***
М оя бабуся така старенька, що, здається, вона жила ще в ті часи, про які так цікаво розповідала нам, своїм онукам, казки ... Сьогодні - її День народження, і я від щирого серця бажаю бабусі довгих років, міцного здоров'я, гарного настрою , а також міцної пам'яті, щоб завжди-завжди зберігати теплі миті в своєму серці!
***
Д орогена бабуся, ти доброї і ніжної бути ніколи не втомишся, і ти по -, як і раніше красива, незважаючи на свої (вік) років. Бажаємо, щоб у тебе завжди були яскраві світанки в житті, і увагу твоїх дітей і онуків зігрівало спекотніше, ніж сонячне літо.
***
М Ілая, неповторна моя бабуся! Сьогодні твій день народження! Перше, що я хочу сказати - що для своїх дітей я не побажав би бабусі краще, ніж ти, а значить, незабаром я б дуже хотів запропонувати тобі роль щасливої ​​прабабусі! І, звичайно ж, прийми від мене побажання самого теплого, ласкавого, кристально чистого і різнобарвного щастя, яке тільки можна відшукати в нашому світі!
***
Б абушка - рідний, близька людина. Можна вирости і обійти весь світ, але я ніколи не забуду бабусю і не пропущу її День народження! Сьогодні я вітаю тебе і радію, сміюся разом з тобою і, якби тільки міг - підніс би тобі все щастя світу, все ніжні перші весняні квіти, кожен промінчик сонця і пісню кожного соловейка! Живи довго і не знай прикрощів, улюблена моя бабуся!
***
Д орогена бабуся, куди б нас доля не закинула і як далеко ми не перебуваємо, але в твій День Народження ми завжди поспішаємо до тебе в гості, щоб привітати тебе і побажати в це свято великої здоров'я, тепла, довголіття і відчути теплоту твого затишного і рідного дому.
***
Я дуже люблю тебе, бабуся! Ти у мене - неповторна, завдяки тобі моє дитинство було просто чарівною казкою, і нехай я давно виріс, я завжди буду любити тебе і уважно слухати твої мудрі поради! Я вітаю тебе з Днем народження і бажаю не тільки щастя, а й усього того, що може бути дуже корисно в твоєму особливому, заслуговує безсумнівного поваги віці! Міцного здоров'я, гарного настрою і душевних сил на безліч нових справ!
***
У ремена змінюються, весь світ перетворюється, але бабусина турбота, її мудрість і сердечне тепло завжди будуть для мене цінніше золота! У День народження улюбленої бабусі я хочу ще раз підкреслити, що її віком і кожним прожитим днем, кожним вчинком можна справедливо і без перебільшення - пишатися! Так нехай попереду мою бабусю чекає ще дуже багато хороших світлих днів!
***
З ьогодні я вітаю з Днем народження улюблену рідну бабусю, і мені дуже хочеться, щоб це свято запам'яталося їй як затишне сімейне торжество, коли разом зібралися всі, хто доріг один одному, коли були загадані добрі побажання, які обов'язково здійсняться, примножуючи щастя нашої бабусі ! І, звичайно, нехай наша бабуся живе довго, буде міцною і сильною, що не сумує і завжди посміхається своєї доброї, теплою посмішкою!
***
Б абушка, я дуже хочу, щоб ти була здорова і життя побільше тебе радувала, нехай любов тих, хто тобі доріг, робить тебе щасливою. Я дуже тебе люблю і вітаю з Днем твого народження!

1 2 3 4 5

Листівки Бабусі з Днем народження
Привітання з Днем народження Мамі в віршах і прозі

Оригінальні привітання Сестри з Днем народження

Прикольні анекдоти про Бабусь бабусь


Пошук по сайту

Новости