Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подарунок татові на день народження

  1. гурманам
  2. Автолюбителям
  3. Для міцного здоров'я і гарного настрою
  4. Для справжнього розслаблення
  5. Розваги
  6. навчання
  7. польоти

День народження буває раз на рік. У міру дорослішання діти намагаються зробити свято для своїх батьків по-справжньому незабутнім. Чим порадувати і як здивувати? Ми підкажемо вам, яким може бути подарунок татові на день народження:

  • від сина
  • Від доньки.

Проведемо невелику екскурсію по сторінках нашого сайту. У кожному розділі представлені унікальні враження, цікаві. Вони принесуть радість, привнесуть новизну сірим будням і скрасять будь-яке свято. Ну що ж, поїхали.

гурманам

Папи вміють гарно відпочивати. Домогтися повної гармонії з собою дозволяє виїзна чайна церемонія. Ідеальний варіант дня народження для людей, які цінують здоров'я і спокій. Красиво, смачно і максимально корисно.

Виїзна чайна церемонія - послуга проведення китайської чайної церемонії безпосередньо в гостях у іменинника. Вона наповнить день народження смачним чаєм, цікавими розповідями і красивими декораціями. Чайні майстри створять резонансна поле, в якому так легко отримувати задоволення від чайного настрою.

Ваш батько і його гості дізнаються про те, як заварювати чай. Якість напою залежить від багатьох чинників: компоненти, температура води, посуд і, звичайно ж, внутрішній стан самої людини. Заварювати чай - це ще й дуже цікаво. В процесі майстра познайомлять з цікавим історіями і культурами цієї традиції. Захід ідеально для будь-якого настрою і віку. Спробувати один або кілька сортів чаю, поекспериментувати зі смаком і насолодитися гарною атмосферою можливо за сертифікатом з розділу «Гурманам» .

Автолюбителям

Іменинник є фанатом-автолюбителем? У нас є і такі подарунки. В розділі «Автолюбителям» ви знайдете подарункові сертифікати, які допоможуть привести автомобіль в порядок, а також змусять випробувати щось новеньке. З чого вибирати?

Для активних особистостей пропонуються квести на джипах або уроки екстремального водіння. Швидкість, драйв, емоції гарантуються. Людям практичним припадуть до речі такі послуги, як прибирання салону автомобіля, тонування задніх стекол, хімчистка салону, полірування кузова і т.д. Доведено, всі чоловіки люблять автомобілі, а значить цей розділ вам точно підкаже кілька відмінних ідей.

Для міцного здоров'я і гарного настрою

Помічено, що салони краси все частіше стали відвідувати чоловіка. І це не дивно, адже SPA-процедури тонізують і допомагають розслабитися. Який чоловік відмовиться від такого задоволення? Подаруйте своєму батькові можливість особисто познайомитися з магією масажу.

З чого можна вибрати? Одна із затребуваних послуг - загальний масаж. Процедура тонізує, розслаблює всі групи м'язів, допомагає забути про безсонні і стати впевненішою в собі. Не менш популярний варіант - контрастний масаж за допомогою холодних і гарячих каменів. Прекрасний варіант для справжнього розслаблення з користю для здоров'я. Для поліпшення кровообігу і максимальної релаксації підійде масаж обличчя і голови.

SPA-процедури можуть проводитися в комплексі або поодинці. Вони не тільки оздоровлюють, але й допомагають забути про погане. Всі переживання залишаться в минулому, а тіло наповниться чарівної і легкої енергією. На сторінці «SPA-процедури і комплекси» ви знайдете найбільш затребувані і стоять пропозиції від кращих салонів. Цей день народження запам'ятається.

Для справжнього розслаблення

Хто з чоловіків відмовиться сходити в лазню? Ширяння є однією з традицій слов'янського народу. Та й сьогодні попаритися хоча б кілька разів на місяць - завжди до речі. Така процедура зміцнює здоров'я, покращує самопочуття і робить імунітет менш уразливим. Вона корисна для всього чоловічого організму.

Неоціненна користь лазні і в питанні омолодження. Високі температури, вологий або сухе повітря відмінно впливають на стан шкіри. Це допомагає очистити пори, зняти ороговілі клітини епідермісу і повернути пружність і еластичність шкірних покривів. Баня також корисна для серця, судин, дихальної системи і суглобів. А розслаблення, яким супроводжується років, незрівнянно ні з чим. Після так солодко спиться.

Після так солодко спиться

Ви можете подивитися на сторінку «Лазні та сауни». Тут ви зможете знайти подарунок татові на день народження. Він оцінить вашу турботу про здоров'я і з задоволенням відвідає баню. Сертифікат ідеальний для чоловіків будь-якого віку.

Розваги

Чи часто ваш батько ходить в кіно або відвідує виставки? Можливо, він уже давно ніде не був? Тоді швидше переходите на сторінку «Розваги» і вивчайте ненудні варіанти дозвілля. Тут є абсолютно все. Для активних, спокійних, скромних і екстремальних чоловіків.

Вашого тата може зацікавити гра «Казуальний інтелект». Унікальна можливість прочитати самого себе і знайти безліч відповідей на хвилюючі питання. Або ж він не відмовиться від походу в кафе і ресторан. Тут ви знайдете і такі сертифікати. Смачну кухню і приємну обстановку гарантуємо.

А може бути концерт або постановка? Для цього є відмінний сертифікат, що дозволяє вибрати заходи виключно під свій настрій. Гумористичне або ліричний, барвисте або загадкове. Все це і багато іншого стане відмінним враженням в подарунок.

навчання

Хто сказав, що зрілість - не час для навчання? Постійний розвиток супроводжується хорошим настроєм і допомагає тримати себе в тонусі. Це найкраща профілактика старіння і проблем зі здоров'ям. У нас є цікавий варіант для вашого тата - навчання грі в більярд.

Більярд - красивий і корисний вид спорту. Він допомагає тримати тіло в тонусі і не супроводжується втомою. В процесі навчання ваш батько стане ще більш точним і влучним. Відмінний тренажер для тих, хто хоче відточити уважність і поліпшити концентрацію. Спокійна атмосфера і такий красивий дозвілля. Ідеально для дорослого чоловіка.

Ідеально для дорослого чоловіка

Сертифікат представлений в розділі «Навчання та майстер-класи» . Тут ви знайдете і інші ненудні варіанти подарунків, які можна піднести батькові на день народження. Зміна обстановки і нові навички зроблять його ще більш цікавим співрозмовником. Вчитися ніколи не пізно.

польоти

Якщо мова йде про ювілей, то без особливих подарунків не обійтися. Саме такі сертифікати ви знайдете в розділі «Польоти» . Ваш тато зможе спробувати себе в якості пілота або здійснити оглядову прогулянку над містом. Романтика, безтурботність і повна свобода. Враження, гідне красивого події.

До ваших послуг не лише літаки. У нас ще є кілька варіантів з часткою екстриму. Політ на мотодельтаплані, стрибок з парашутом і невагомість в аеротрубе. Емоції, від яких перехоплює подих. День народження обіцяє бути незабутнім.

Чим порадувати і як здивувати?
З чого вибирати?
Який чоловік відмовиться від такого задоволення?
З чого можна вибрати?
Можливо, він уже давно ніде не був?
А може бути концерт або постановка?

Новости