Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пошук людей

  1. Скільки коштує знайти людину?
  2. Як швидко ми можемо знайти людину?
  3. Чи можна знайти іноземного громадянина?

Розшук людей - одна з ключових послуг детективного агентства «Беркут». Користуючись цією нагодою, ви зможете швидко отримати відомості про місцезнаходження цікавить вас суб'єкта.

Пошук людей

Вартість розшуку человка може бути скоригована в залежності від обставин, і наявних відомостей про зниклого у клієнта

Вартість:від5000RUBТермін виконання:1-14 днівГеографія:РФФорма звіту:Контактно-адресна інформація

Причини звернення до нашої компанії можуть бути різними. В одних випадках нас просять знайти людину, який переховується з особистих мотивів. В інших нашим клієнтам необхідні відомості про раптово зниклого боржника. По-третє наша допомога необхідна жертвам шлюбних аферистів. Як би там не було, але шукайте ви втраченого родича, перше кохання або випадкового знайомого, якого не можете викинути з голови, наші фахівці прийдуть на допомогу. Ми здійснюємо пошук людей:

  • на прізвище і дату народження;
  • адресою проживання;
  • номером машини;
  • паспортними даними;
  • ІПН;
  • посвідчення водія;
  • місцем роботи.

Необхідні відомості ми отримуємо різними способами, використовуючи спеціалізовані бази даних, системи електронних обліків, записи з камер відеоспостереження, а також інші джерела, багато з яких доступні нам на ексклюзивних умовах завдяки великим зв'язкам.

Розшук людей - це цілий комплекс заходів, що включає в себе, як оперативну роботу, так і вивчення даних в архівах. Досвід і кваліфікація наших співробітників дозволяють нам виконувати роботу будь-якого обсягу та складності.

Розшуковим заходам завжди передує ретельний аналіз отриманих від клієнта відомостей, грунтовна підготовка і підготовка докладного плану. Все це допомагає нам максимально швидко знайти людину.

Можливо вас також зацікавлять наступні послуги:

Корисна інформація Корисна інформація

Яка інформація необхідна для розшуку людини?

У більшості випадків для розшуку досить повних ПІБ і дати народження, або паспортні дані, або ж номер ІПН. У деяких випадках потрібні уточнення інформації, наприклад місце народження, особливі прикмети, місця навчання / роботи. Це пов'язано з тим, яке прізвище носить людина - рідкісну або ж поширену. Також іноді цілком можливо здійснити пошук людини по одній лише прізвища і зразковому віком - але таке трапляється вкрай рідко, і при вкрай вдалому збігу обставин.

Скільки коштує знайти людину?

Вартість розшуку не може бути строго регламентована, і залежить від безлічі факторів, які без опрацювання вихідних даних для пошуку визначити неможливо. Тому в прайсі вказана мінімальна ціна, яка в залежності від складності пошуку може варіюватися.

Як швидко ми можемо знайти людину?

Швидкість і складність пошуку залежить від багатьох зовнішніх факторів:

  • вік людини;
  • соціальний статус;
  • спосіб життя;
  • рід діяльності людини;
  • час, що минув після втрати зв'язку з особою.

По кожному окремому випадку приватний детектив опрацьовує індивідуальний план заходів і стверджує його разом з клієнтом.

Чи можна знайти іноземного громадянина?

Так, розшук іноземців на території Росії, а також в ближньому зарубіжжі цілком можливий. Всі іноземні громадяни, які прибувають до Росії проходять через реєстрацію в базі Пересічна кордону , А також внутрішніх врахованих базах, таких як "Мігрант-1" і ЦБДУІГ, де будуть вказані місце перебування, фото, мета візиту та інша інформація.

Посилання та статті по темі Посилання та статті по темі

Розшук зниклого власника житла

Розшук зниклої студентки за допомогою соцмереж

Як дізнатися чи жива людина?

Розшук зниклого "бізнес-партнера"

Скільки коштує знайти людину?
Як швидко ми можемо знайти людину?
Чи можна знайти іноземного громадянина?
Скільки коштує знайти людину?
Як швидко ми можемо знайти людину?
Чи можна знайти іноземного громадянина?

Новости