Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карнавал в Ріо-де-Жанейро: шик, блиск, краса!

Карнавал в Ріо де Жанейро 2018

Карнавал в Ріо щороку відвідує понад 500 тис. Туристів. Українців серед них мізерний відсоток: хтось боїться самостійно їхати до Бразилії, хтось думає, що це дуже дорого (це дійсно недешево, варто зауважити). Для виправлення ситуації tochka.net підготувала статтю-лікнеп: як організувати поїздку на карнавал в Ріо-де-Жанейро.

  • Карнавал в Ріо-де-Жанейро - як купити квитки і ціна
Карнавал в Ріо де Жанейро 2018   Карнавал в Ріо щороку відвідує понад 500 тис

Карнавал в Ріо де Жанейро 2018

Карнавал в Ріо - це 4 дні цілодобового святкування. Цього року карнавал стартує 9 лютого і закінчиться 13-го. Вся програма карнавалу з подробицями тут .

Ціна на Парад самба залежить від місця і дня. Наприклад, відвідати паради шкіл самби обійдеться як мінімум в 300 $.

  • Карнавал в Ріо-де-Жанейро: програма

Карнавал в Ріо де Жанейро 2018

Тепер безпосередньо про програму карнавалу в Ріо в 2018 році. Головна подія карнавалу - це урочистий самба парад , Який відбувається в самбодрому.

Це феєричне шоу - фактично змагання між школами самби. У 2018 році два головних карнавальних дня, протягом яких будуть виступати кращі школи самби - це неділя і понеділок. НЕ пропустіть.

Кожна школа самби цілий рік дуже ретельно готується до цієї вистави. Все продумується до найдрібніших деталей: спочатку придумують тему виступу, потім оформляють рухому майданчик, костюми, сам танець. Одна з найголовніших персон в усьому колективі - жінка-прапороносець. Вона очолює машину, і оцінка багато в чому залежить від її виступу.

Паради починаються ввечері о 21:00 на манежі довжиною 700 метрів і можуть тривати і 10 годин.

  • Карнавал в Ріо-де-Жанейро: святкові бали

Карнавал в Ріо де Жанейро 2018

На карнавалі в Ріо також необхідно відвідати хоча б один бал. Квитки на більшість балів коштують від € 200.

Щовечора проходить бал з різною тематикою. На більшості балів звучить жива музика, можна танцювати самбу. В основному на бали бальні костюми не обов'язкові, за винятком деяких. Але все ж, не забувайте, що ви перебуваєте в Ріо, де в цей період костюм - невід'ємна частина гардероба. Тому будьте оригінальні.

  • Карнавал Ріо-де-Жанейро: як доїхати

Прямих авіаперельотів з столиці України в Ріо немає. Політ з однією пересадкою і ціною квитка $ 1200. пропонує KLM, МАУ і Air France. Відзначимо, що летіти доведеться як мінімум з однією пересадкою і дорога в одну сторону займе близько доби.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости