Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Євробачення 2011 в Дюссельдорфі

«Євробачення» пройде в 2011 році в Дюссельдорфі. Фінал популярного музичного конкурсу запланований на 14 травня 2011 року. Фінал і півфінали пройдуть в спортивно-концертному комплексі ESPRIT arena, який зможе вмістити понад 24 тисяч глядачів. Крім Дюссельдорфа, на право провести «Євробачення-2011» претендували Берлін, Гамбург і Ганновер.

[Singlepic id = 3427 w = 600 h = 430 float = none]

Багато хто чекав, що фінал конкурсу пройде саме в Берліні. Адже найчастіше «Євробачення» проходить саме в столиці. Однак в Німеччині важливу роль зіграла фінансова складова. Берлінський сенат відмовився субсидувати конкурс, влада столиці федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія - ​​Дюссельдорфі - навпаки пішли назустріч організаторам. В результаті генеральні директори земельних телерадіокомпаній, що входять в ARD, віддали перевагу Дюссельдорф. Берлін в черговий раз виявився тільки другим ...
джерело

[Nggallery id = 490]

4 квітня стало знаменною датою в підготовці до Євробачення 2011. Всього лише за три тижні до першої репетиції, важка техніка почала знімати футбольне поле з арени і готувати грунт перед укладанням тимчасового настилу для розміщення сцени і крісел. Після того, як завершиться підготовча робота, буде встановлена ​​масивна LED стіна з приблизно 520 освітлювальними-елементами, шириною в 60 метрів і висотою в 18 метрів.
«Наш найбільший секрет», за словами представників телеканалу НДР, сцена діаметром 13 метрів. Вона була побудована в Гамбурзі і буде транспортовано в Дюссельдорф за допомогою 37 вантажних автомобілів. Сцену конкурсу також описують як «Серце конструкції».

Сцену конкурсу також описують як «Серце конструкції»

Після того як будуть завершені всі будівельні роботи, арена буде вміщати в себе 35.000 чоловік, що дасть можливість численній публіці побачити конкурс в живу.

Конкурс Пісні Євробачення 2011 відбудеться 10, 12 і 14 травня. Це буде третій конкурс, який проводиться в Німеччині, раніше конкурс був проведений в Франкфурті на Майні в 1957 році і в Мюнхені в 1983 році.
джерело

Уже зараз всю офіційну інформацію про конкурс можна дізнатися на сайті Eurovision.tv, а то, що пропонує гостям саме місто на час проведення Євробачення - в блозі Duesseldorf2011.de
Спеціально для того, щоб розмістити всіх гостей на час конкурсу, туристичне управління Дюссельдорфа створило онлайн-платформу з пропозиціями по оренді приватних квартир і апартаментів. Таким чином, гостям представлений значно ширший вибір варіантів розміщення, ніж в звичайних готелях Esc-privaterooms.de.

Новости