Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Робота на фермі. імміграція Канада

Автор: I VA 📺 Дивитися відео

Тривалість - 00:15:15 (Посилання відкриється в новому вікні)

Про всяк випадок повторю номер телефону 514-696-4051. Мене просили надіслати координати цього паркану, де його можна замовити. Зателефонуйте. Мабуть більше тут немає ніяких координат, за виключення того, хто веде будівництво і номер телефону.

Доброго вечора пані та панове. У нас 6 годині вечора, сьогодні понеділок, день важкий. Закінчується вже серпень, але у нас літо триває, у нас осінь не настає 1 вересня, як в Європі. У нас осінь настає тільки 20 вересня, так що у нас літо довшим на 20 днів, умовно кажучи. Ми їдемо за великим Торонто, це Річмонд Хілл. З правого боку знаходиться ферма, і власник влаштував тут маленький ринок і весь час тут можна купити свіжі фрукти і овочі. Ось у мене недавно знову було питання: «У мене немає мови, у мене немає грошей для імміграції, але я хочу поїхати. Що робити?". Давайте будемо говорити чесно, шанси практично наближаються до нуля. Виняток, якщо раптом пощастить і в небесній канцелярії раптом не вирішать, що вам потрібно терміново одружитися, ви зустріли свою людину, який абсолютно випадково опинився у вашій країні. Повірте, інших варіантів просто немає.

Що ж робити? З огляду на, що я в цій справі не є професіоналом, це моє дилетантське думка - а може бути прийшов час отримати професію? Паралельно вивчати мову, намагатися якимось чином заробити гроші або у вашій країні, або в Європі або можна було б поїхати на якісь заробітки і потім приїхати сюди, подавшись по будь-якій програмі, яка підходить для імміграції. Отримати нормальну робочу професію завжди можна, і вона вам стати в нагоді не тільки для імміграції, а й для життя в вашій країні.

Зовсім недавно я отримала лист з Данії, не знаю, яке місто. Людина приїхала в Данію для того щоб заробити там гроші для подальшої імміграції в Канаду. Сам чоловік закінчив сільськогосподарську академію в Україні, чудово володіє будь-якою сільськогосподарською технікою, вміє нею керувати. Тобто людина народилася, виросла в селі і знає що це таке. Йому це подобається, але одного разу, побувавши в Америці, він вирішив, що його подальше життя буде пов'язана саме з американським континентом. І ось що ця людина знайшов, може бути, це когось зацікавить, у кого життя теж пов'язана з селом і хто шукає роботу в цій галузі. До речі, мене запитували з цього приводу, але у мене не було інформації, а зараз хоч якась інформація з'явилася, тому можу поділитися з вами. У Саскачевані дуже сильно розвинене фермерство. Вам взагалі слід зв'язатися з місцевими фермерами, отримати у них рекомендаційний лист і попросити зробити вам, так звану, робочу візу, отримати дозвіл на те, що їм потрібен такий працівник, вони це охоче зроблять. Оплата там не дуже велика, але для Саскачевану це нормально, десь 18 доларів на годину. Ця людина спочатку пройшов практику в Америці на фермі, отримав рекомендаційний лист і потім з цим рекомендаційним листом звернувся сюди, знайшов фермера, який йому робить робочу візу. Згодом він буде жити і працювати на цій фермі. З огляду на, що в селі витрати не дуже великі, то 18 доларів на годину буде цілком вистачати.

У Данії ж він працює на фермі, де вирощують поросят. Але він каже, що йому це не дуже подобається і взагалі життя в Данії не дуже подобається. Я розумію чому, тому що це мононаціональна країна, необхідно вивчити данську мову. Хоча з усіх боків, Данія дійсно дуже хороша і чудова країна. У нас є знайомий датчанин, і мій чоловік побував у нього в гостях багато років тому і приїхав в повному захваті від цієї країни. В общем-то, про цю країну ми знаємо не з чуток. Тобто рівень життя в Данії дійсно дуже високий. Штучно завищені зарплати і, природно, тоді і ціни вище. Робота є, одна працююча людина може забезпечувати свою сім'ю. Дуже багато пільг для дітей і для людей похилого віку, для школярів безкоштовна медицина. Знову-таки дуже хороша ця соціальна подушка, до якої ви можете вдатися, якщо вона вам необхідна. Тобто ви на вулиці ніколи не залишитеся з простої причини, що безробітним і людям без доходу надається житло і виплачуються якісь гроші, які дають можливість нормально харчуватися і одягатися. На роботу ніхто насильно не жене тих, хто не бажаємо з якихось своїх міркувань працювати.

Але, величезний мінус Данії, що це мононаціональна країна. Я завжди кажу, що європейські країни прекрасні, там дуже цікава архітектура. До речі, архітектура дуже нагадує ганзейские міста. І в Латвії наші міста теж були ганзейскими і архітектура у нас приблизно однакова. Коли дивишся, дійсно, Копенгаген дуже близький за своїм стилем і навіть способу життя до Латвії. Тому там було б жити здорово, але ось цей величезний мінус, який відразу перекреслює всі плюси - це мононаціональна країна. Ви і ваші діти завжди там будете мігрантами, без винятку. Якщо в Канаді ви отримуєте громадянство, ви стаєте канадцем, тут вся країна іммігрантів і тому до вас ставлення геть інакше.

Значить, шановні працівники села, хто бажає працювати на комбайнах (до речі, мене про це теж запитували) зверніть увагу на провінційну програму Саскачевану. Я не буду рекламувати сайт, на якому та людина знайшов роботу, тому що я не знаю, що це за люди і неперевірених людей рекомендувати не буду. Він сказав, що йому це коштувало десь 12-15 тисяч, щоб знайшли фермера, який візьме на роботу для того щоб потім змогли всією сім'єю поїхати. Звичайно, тривог багато, а чи буде так само як в Данії. В принципі все високорозвинені країни за своїм принципом однакові. Тобто ви можете абсолютно спокійно їхати, ви не пропадете, в цьому плані можна не турбуватися. Я розумію ваші тривоги, у мене були точно такі ж. Я теж думала: що ж буде з моїми дітьми, що буде з моєю роботою, що буде взагалі, а як я буду жити? У мене теж було багато страхів, ось зараз я вже через них пройшла, і скажімо так, може бути 1-2 страху залишилося, а все інше зникло. Впевненість зросла в багато разів і внутрішній спокій є. Це ви бачите в принципі навіть по відео, які я записую.

Роботу ви завжди знайдете. Тобто ви не засмучуйтеся, ви можете і не бути прив'язаними до даного роботодавця. Якщо ви знайдете більш високооплачувану роботу, вам інший роботодавець зможе зробити точно таке ж запрошення на роботу, зробити робочу візу і у вас на це буде, по-моєму, 3 місяці, щоб ви могли поміняти всі ці документи. Тому турбуватися зовсім не варто. В общем-то, все люди тут доброзичливі і, чесно кажучи, агресивних людей я тут зустрічаю мало. Якщо ти добре ставишся до людини, до тебе точно такою ж гарною стороною повертаються. А якщо це не ваш чоловік, то чи не заморачивайтесь занадто довго, йдіть і шукайте наступного людини, з яким вам буде добре і комфортно. Людей багато і вибір, звичайно ж, теж величезний.

До речі, потрібно знати англійську мову, щоб потрапити працювати за цією програмою, 6-7 рівень IELTS, тобто досить високий і природно потрібні гроші. Бачите, знову все впирається в англійську мову і в гроші. Хоча ось ці хлопці, які хочуть працювати на фермах, для них тут уряд створює досить зелену вулицю, тобто вимоги трохи нижче, ніж для інших фахівців. Знову-таки, вам доведеться підтвердити свій стаж роботи на селі. Це буде робити записом у вашій робочій книзі, або це будуть рекомендаційні листи від реальних роботодавців, на яких ви працювали.

Хочете переїхати в Канаду, але не знаєте як це зробити?

Подивіться які імміграційні програми можуть вам підійти (НОВИНКА!). Ви можете також оцінити свої шанси і отримати рекомендації від ліцензованого канадського імміграційного консультанта.

Підпишіться на наші соц. мережі, щоб дізнатися більше: Підпишіться на наші соц Яндекс Дзен , YouTube-канал , Telegram , ВКонтакте , Facebook , Instagram .

Поділіться статтею в соц. мережах: Comments system Cackl e

Що робити?
Що ж робити?
З огляду на, що я в цій справі не є професіоналом, це моє дилетантське думка - а може бути прийшов час отримати професію?
Я теж думала: що ж буде з моїми дітьми, що буде з моєю роботою, що буде взагалі, а як я буду жити?
Хочете переїхати в Канаду, але не знаєте як це зробити?

Новости