Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Трафарети метеликів. Трафарети метелики на стіну, вікно, як спосіб декорування

Метелики - це дивовижні комахи, які завжди викликають неймовірний захват і захопленняМетелики

- це дивовижні комахи, які завжди викликають неймовірний захват і захоплення. Цим красивим комахою присвячено багато казки, легенди і міфи, адже їх завжди наділяли якимсь магічним і чарівним змістом.

Багато настільки закохані в цих казково красивих комах, що намагаються наповнити ними максимально своє життя. А адже це зробити зовсім не складно.

А адже це зробити зовсім не складно

Для того, щоб зайнятися декоруванням, використовуючи образ красуні-метелики, Вам всього лише необхідно підібрати потрібний трафарет метелики.

У цій статті Новинний портал «Vtemu.by» вирішив підготувати спеціально для Вас відмінну добірку кращих трафаретів метеликів, які ви зможете використовувати при декоруванні інтер'єру, предметів одягу, солодких десертів і напоїв.

Отже, приступимо ...

Отже, приступимо

Один з варіантів застосування трафаретів метеликів можна вважати декорування стін. Використовуючи трафарети метеликів можна створювати дивовижні малюнки на стіні в спальні, в дитячій кімнаті.

Використовуючи трафарети метеликів можна створювати дивовижні малюнки на стіні в спальні, в дитячій кімнаті

Таким же чином можна прикрасити і стелю.

Ви можете використовувати фарбу одне кольору або декількох, можете скористатися фарбами з різними ефектами, такими як блискітки, ефект старовини і ін.

Ще одним варіантом використання трафаретів є дуже модний сьогодні спосіб декорування інтер'єрів - об'ємні метелика. Стайки об'ємних метеликів з щільного паперу виглядають на стіні дуже ефектно і додає інтер'єру особливу родзинку.

Робити об'ємних метеликів дуже просто. Вам необхідно трафарет метелики перенести на аркуш паперу потрібного кольору, вирізати, наклеїти до черевця паперової красуні-метелики шматочок двостороннього скотча і приклеїти готову саморобку до стіни або стелі.

Хочете оновити або прикрасити річну футболку? Тоді сміливо використовуйте трафарети метеликів. Ви можете нанести фарбу або ж вступити більш креативно і вирізати метелика на футболці, використовуючи трафарет.

Якщо ж вирішили використовувати фарбу для нанесення метелики на предмет одягу, то обов'язково використовуйте контрастні кольори. Наприклад, на чорну футболку наносите метелика білого, червоного, жовтого, яскраво фіолетового та інших кольорів.

Так само трафарети метеликів можна використовувати для прикраси святкових тортів, красивих десертів і напоїв.

Новинний портал «Vtemu.by» бажає Вам завжди залишатися оригінальними і дивувати своїх рідних, близьких і друзів новими креативними рішеннями. Ми будемо раді розмістити в статті ваші творчі роботи. Тому не соромтеся і надсилайте фотографії на нашу адресу електронної пошти - [Email protected] .

Хочете оновити або прикрасити річну футболку?

Новости