Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Приморському краї, бухта Витязь

Бухта Витязь - безсумнівна перлина всього Далекого Сходу. Вона володіє настільки вираженою власною атмосферою, що виділяє її серед інших, також унікальних, місць морського відпочинку в Примор'ї.

Своєю назвою бухта зобов'язана краху в тутешніх водах наукового судна «Витязь», керованого п'яним екіпажем. Уламки цього судна покояться на дні бухти і є об'єктом досліджень дайверів і місцем проживання безлічі восьминогів.

Особливо винагородить природа Витязя любителів пішого туризму в Примор'ї. Ліси з сосни густоцветковий, чудові пейзажі і морські панорами з пропливають повз китами і дельфінами, зустрічі з дикими тваринами- все це вам зустрінеться під час пішохідних прогулянок. Любителі купання можуть вибрати для відпочинку на морі бухту Астаф'єва, відому своїми пляжами з щільного білого піску.

Ми організували кілька піших маршрутів, автобусних екскурсій по унікальних тутешніх місцях. До ваших послуг, дорогі туристи, досвідчені гіди і екскурсоводи.

Кожна туристична база, яка відповідає вимогам цивілізованого відпочинку, відзначена фірмовим прапором туристичної компанії «Парус». Якщо ви побачите такий прапор, знайте: цей об'єкт можна сміливо вибирати для свого відпочинку.

Діє програма бронювання з розстрочкою. 10% вноситься авансом, розрахунок при заселенні. Також надається послуга кредитування.

Запрошуємо всіх в Приморський край! Детальніше…

Новости