Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Ласпі і Батілімане

  1. Що можна побачити на відпочинку в Ласпі?
  2. Житло на відпочинку в Ласпі

Недалеко від знаменитого Фороса в сторону Севастополя розташована бухта Ласпі, яка представляє собою курортну зону з мальовничими гірськими пейзажами. Поруч з нею розташоване урочище Батіліман - закритий від сторонніх очей затоку.

Поруч з нею розташоване урочище Батіліман - закритий від сторонніх очей затоку

Сюди їдуть, щоб відпочити на безлюдних галькових пляжах, викупатися в найчистішої морській воді, подихати свіжим повітрям, насиченим приємним ароматом моря і гір.

Бухта Ласпі в Криму з усіх боків оточена гірськими схилами, які дбайливо захищають її від холодних вітрів. Приїхавши в Ласпі, можна забути про все і насолодитися відпочинком в оточенні унікальної природи, далеко від повсякденної суєти і побутових проблем.

Що можна побачити на відпочинку в Ласпі?

У п'яти кілометрах від Ласпі знаходиться мис Сарич, який є найбільш південною точкою Криму. Над ним можна побачити «Храм Сонця». Він являє собою скельні виступи, розташовані по колу. Вважається, що це - місце сили, що дає великий заряд сил і енергії.

Урочище Батіліман - це невелика ділянка морського берега, прихований від всіх гірськими схилами. Тут можна побачити гору Куш-Кая, висота якої становить більше 600 метрів. На ній росте безліч реліктових рослин. Також в урочищі Ви побачите Чортові сходи, Скельской печеру і мальовничий каньйон, розташований в долині Чорної річки.

Також в урочищі Ви побачите Чортові сходи, Скельской печеру і мальовничий каньйон, розташований в долині Чорної річки

Недалеко від Ласпі можна відвідати мис Айя, де розташований заказник з рідкісними видами рослин.

Побувавши тут, Ви зможете помилуватися неймовірними краєвидами з нескінченними морськими просторами, високими горами, голубим небом і яскравою зеленню кримської флори.

Житло на відпочинку в Ласпі

Щоб помилуватися красою Ласпі і його околиць, Ви можете зняти котедж в Байдарській долині , Яка також підкорить Вас своєю красивою природою. Кемпінг «Затишок» пропонує Вам розміститися в зручних номерах і насолодитися комфортною обстановкою. При цьому Вас обов'язково порадують ціни на відпочинок в приватному секторі в Орлиному . Вони невисокі і доступні кожному, хто хоче своїми очима побачити красу кримської природи.

Що можна побачити на відпочинку в Ласпі?
Що можна побачити на відпочинку в Ласпі?

Новости