Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Кубані

  1. Ласкаво просимо на відпочинок на Кубань!

Краснодарський край , Або як його ще називають інакше, Кубань дійсно одне з найблагодатніших місць в Росії. Якщо говорити про географічні поняттях, тут є все - гори, степи, річки, озера, моря, І клімату цілком можна позаздрити. Він такий, що в краї прекрасно себе почувають фруктові сади, обдаровували місцеве населення відмінними врожаями. А коли ви їсте по федеральних трасах, що не перестаєте дивуватися великій кількості виноградників. На різних міжнародних виставках багато вина Кубані удостоєні найпрестижніших нагород. Край пов'язаний з багатьма регіонами країни сучасними повітряними гаванями, залізничним пасажирським і автобусним сполученням. Тому не дивно, що в літню пору на Кубань спрямовуються мільйони наших співвітчизників і гостей з ближнього і далекого зарубіжжя. У краї є, де відпочити, є, на що подивитися.

В першу чергу відпускників (а також дітей і студентів на канікулах) з різних сіл країни та закордону цікавить дозвілля у моря, до того ж поєднується з необхідним для них лікуванням
В першу чергу відпускників (а також дітей і студентів на канікулах) з різних сіл країни та закордону цікавить дозвілля у моря, до того ж поєднується з необхідним для них лікуванням. І можливості їм надаються унікальні. Два моря - Чорне та Азовське. Крім трьох широко відомих центрів в особі Сочі, Геленджика і Анапи, на узбережжі затишно розташувалися курортні селища з розвиненою структурою і великою кількістю можливостей для відпочинку і лікування. У рік морські курорти відвідують до п'ятнадцяти і більше мільйонів чоловік. Тільки в одній Анапі - воістину чудовою всеросійської дитячої оздоровниці, крім того призначеної і для сімейного відпочинку, знаходиться понад двісті санаторіїв і пансіонатів, плюс відкрилися тут і там бази відпочинку.

У грудні 2013 року підведені чергові підсумки крайового конкурсу Курортний олімп
У грудні 2013 року підведені чергові підсумки крайового конкурсу "Курортний олімп". Переможцем на цей раз стало місто Сочі. Але в ряді номінацій пальм першості удостоїлися і Геленджик і Анапа. В недалекі ж роки лідерами конкурсу неодноразово ставали і Геленджик і Анапа.
Сочі лідирував незважаючи навіть на те, що там щосили протягом ряду років велося активне будівництво зимових олімпійських об'єктів. Але за роки свого існування у нього серед з'явилося так багато шанувальників серед відпускників, що пляжі і на цей раз були заповнені, що називається, під зав'язку. Його курортні селища Дагомис, Лоо також залучили до себе увагу сотень тисяч бажаючих покупатися і позасмагати, прийняти лікувальні процедури.
А що вже говорити про Геленджику і Анапі, де і шуму і метушні менше. Правда, завадило кілька дощове і холодне літо (раз на раз не доводиться), але ті ж мільйони відпочиваючих і тут були відзначені. Виручили високий рівень обслуговування, в тому числі і медичного, чисельно зрослий набір дозвіллєвих послуг. Аквапарки, дельфінарії, океанаріуми, прогулянки по морю на сучасних судах і яхтах, дайвінг, сотні самих різних атракціонів як для дітей, так і для дорослих - все було надано в розпорядження наших гостей. Погода трохи підвела, але яким великим було велика кількість на прилавках овочів і фруктів, які, як відомо, теж зміцнюють здоров'я. Максимальною віддачею відзначилися екскурсійні маршрути, яких перед кожним високим сезоном стає все більше і більше, і популярність їх багаторазово зростає. Особливо до лікувальних грязьових вулканів Темрюка, лиманах, етнографічному музею під відкритим небом на Тамані. Тисячі і тисячі гостей збирає фестиваль "Кубана", щорічний міжнародний кінофестиваль в Анапі "Кіношок". До відкриття кожного курортного сезону на Кубані з'являються нові торгово-розважальні центри, фешенебельні готелі, санаторії та пансіонати кінотеатри в різних сучасних форматах. До того ж в найближчі роки перед Анапою, наприклад, поставлена ​​задача за рахунок цього прийняти у себе на відпочинок до десяти мільйонів росіян і зарубіжних гостей.

Втім, корисно для здоров'я провести на Кубані не тільки відпустку влітку
Втім, корисно для здоров'я провести на Кубані не тільки відпустку влітку. У мальовничих околицях Сочі , Серед білосніжних і величних Кавказьких гір знаходиться знаменита Червона Поляна . Готелі, приватні готелі, бази відпочинку теж завжди готові прийняти у себе тисячі гостей, на цей раз любителів гірськолижного спорту. У їх розпорядженні - підйомники, пункти прокату зимового спортивного інвентарю. Втім, з засніжених трас можна спуститися не тільки на лижах, але і снігоходах, санках - як ваша душа забажає. І як приємно після прекрасно проведеного зимового дня повернутися до себе в затишний номі і покуштувати міцного гарячого чаю, а потім ще відправитися або на дискотеку, або в караоке або просто посидіти з друзями в кафе чи ресторані.

Ласкаво просимо на відпочинок на Кубань!

Можливостей на Кубані для приємного, корисного для вашого здоров'я відпочинку досить багато. Просто виберіть зручне для вас час - влітку чи, взимку, навесні чи восени - і приїжджайте, прилітайте, вам завжди тут будуть раді, а, побувавши у нас одного разу ,, ви неодмінно забажаєте повернутися сюди в свою чергову відпустку.

Помітили помилку або неактуальну інформацію? Будь ласка, повідомте нам про це

Будь ласка зачекайте...

Помітили помилку або неактуальну інформацію?

Новости