Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Труби ПНД, труби пе 100, поліетиленові труби пе 100 для водопостачання, Санкт-Петербург, ТОВ трубки

Зручність і доцільність використання труб з полімерних матеріалів (пластмас) вже ні у кого не викликає сумніву

Зручність і доцільність використання труб з полімерних матеріалів (пластмас) вже ні у кого не викликає сумніву. Ці конструкції довели свою високу стійкість і надійність, і поступово витісняють своїх металевих побратимів як з ринку труб, так і в експлуатації.
Для систем водопостачання та каналізації пластикові труби виявилися найбільш прийнятними. Асортимент полімерних труб досить широкий, та й виготовлення під замовлення не становить особливих труднощів.

Напірні труби для систем водопостачання (наприклад, труби ПЕ 80 або ПЕ 100) виготовляються ТОВ «трубки» на сучасному технологічному обладнанні, що гарантує високу якість труб і повне їх відповідність вимогам стандарту (ГОСТ 18599-2001). Зовнішній діаметр випускаються труб може коливатися від 10 до 1200 мм.
Труби ПЕ 80 виготовляються з поліетилену другого покоління і показник MRS (Minimum Required Strength - мінімальна тривала міцність матеріалу) досягає 8,0 МПа. Це означає, що номінальний тиск (постійне внутрішній тиск води при 20 градусах Цельсія, яке труби можуть витримувати протягом 50 років) для всіх видів труб з цього матеріалу складає близько 80 атмосфер !!!
Ще кращими властивостями володіють поліетиленові труби ПЕ 100. Цей полімер - третього покоління і здатний витримувати номінальний тиск в 100 атмосфер тривалий час.
Всі труби випускаються методом безперервної шнекової екструзії, що дозволяє виготовляти їх будь-якої довжини. Для зручності транспортування і монтажу конструкцій ТОВ «трубки» випускає труби в бухтах і в відрізках.
Труби малого діаметру (10 - 90 мм) поставляються, як правило, в бухтах по 100 і 200 метрів, в той час як труби середнього діаметра (75 - 110 мм) - в бухтах 150, 200, 250 і 350 метрів. «Середні» труби можуть поставлятися і в відрізках по 12 метрів, пов'язані в пакети.
Труби великого діаметра (від 125 мм) поставляються в відрізках по 12 метрів, оскільки компоновка бухт ускладнює їх монтаж і транспортування.
Разом з трубами ви можете придбати у нас все необхідне для монтажних робіт. Поліетиленові труби реалізуються з гнучкою системою знижок, що забезпечує індивідуальний підхід до вимог кожного нашого споживача.
Тривалий гарантований термін експлуатації наших виробів дозволяє надовго забути про проблеми з трубопроводами водопостачання. Якщо у вас виникли додаткові питання - звертайтеся будь-яким зручним способом, і наші досвідчені фахівці нададуть вам розгорнуту консультацію з усіх питань.

Можлива організація доставки до покупця. Телефонуйте!

Компанія «трубки»

Телефон: (812) 680-03-10
Адреса: Санкт-Петербург, пр. Енгельса, д. 154, офіс 211

Новости