Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Мала бухта Анапа


Купити путівки в санаторій Мала бухта!

Анапа Краснодарський Край - Ціни і наявність місць

Високий берег на тисячу метрів пологим мисом входить в море. Тут розташована дуже затишна Мала бухта. Морський берег формує своєрідний ландшафт і свій мікроклімат. Санаторій Мала бухта, тезка природного бухті, розташований на високому березі Анапского мису, омивається з трьох сторін морем.

Основний корпус санаторію Мала бухта - це візитна картка міста - Білий парус. Білосніжна будівля видно з будь-якої точки міста. Чистий обладнаний гальковий пляж - прикраса Анапи. Дрібна галька, ходити по якій не тільки приємно, але і корисно. Пляж міської.

Санаторій Мала бухта розташований в 18 км від аеропорту, 10 км від ж / д вокзалу і в 2 км від центру м Анапа. До галькового пляжу 200 метрів.

Розміщення відпочиваючих в санаторії Мала бухта:
Номерний фонд санаторію представлений категоріями: «економ» (двомісні номери зі зручностями на блок, ТВ, холодильником, лоджією), «стандарт» (номери з усіма зручностями, ТВ, холодильником, лоджією), «номерами підвищеної комфортності», «студія-люкс ». У номерах є все необхідне для повноцінного відпочинку. Номерах підвищеної комфортності і люкси встановлені кондиціонери і телефони. З лоджій санаторії Малої бухти відкривається мальовничій вид на морські простори, набережну, паркові території курорту.

Харчування в санаторії Мала бухта: 3-х разове, по замовленому меню. В їдальні санаторію є велика різноманітність гарячих і холодних страв місцевої кухні, в меню завжди є свіжі овочі і фрукти.

Оздоровчий комплекс санаторію Мала бухта один з кращих на курорті. Багаторічна практика лікування заснована на використанні природних багатств - гідрогрязелеченіі, які мають лікувальні властивості широко спектру дії - бальнеолікування; грязелікування; низькочастотне магнітне випромінювання; світлодіодна фототерапія; лазеротерапія; медикаментозна терапія; дієтолікування; масажі; Мулові-сульфеідние бруду.

Профіль санаторію Мала бухта - захворювання кровообігу, органів травлення, кістково-м'язової системи, нервової системи, дихальна патологія, хвороби опорно-рухового апарату, гінекологічні захворювання. У санаторії розроблені програми для людей похилого віку, дорослих мам і тат і для самих маленьких. Комбіновані комплекси процедур допоможуть малюкові рости міцним і здоровим.

Анапа - це курорт, де з особливим обожнюванням ставляться до дітей. Тут все зроблено з любов'ю і турботою про маленьких курортниках. Для дітей працює цілодобовий дитячий клуб «Забава». Тут про вашого малюка подбають кваліфіковані вихователі, поки батьки відпочивають. Розважити дітей також можна незабутнім походом в один з аквапарків, прогулянкою по парку атракціонів або захоплюючій екскурсією.

У санаторії Мала бухта в Анапі до послуг відпочиваючих - прокат спортивного та пляжного інвентарю, сауна з басейном, водні розваги і атракціони (на пляжі), замовлення екскурсій, дитячий майданчик, велика паркова територія, відкрита оглядовий майданчик з прекрасним видом на все місто (на даху санаторію). Протягом дня проходять дитячі заходи та розваги (уточнювати по приїзду). Для любителів активного відпочинку в Анапі просто приголомшливі можливості для віндсерфінгу та кайтсерфінгу. Недалеко розташований аквапарк.

Розрахунковий час: заїзд - 10.00, виїзд - 08.00

00

Новости