Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Місто-готель «Оксамитові сезони» запустив гірськолижні тури з трансфером до витягів

  1. Про «оксамитовий сезон»
  2. зимовий ресепшн
  3. Прокат спорядження і лижні кімнати
  4. Трансфер до витягів
  5. Навчання в школі «КАНТ»
  6. харчування
  7. Вартість і де бронювати

Цього року найбільший готельний комплекс в Сочі (до речі, і в Європі!) В зимовому сезоні повернувся на 180 градусів у бік гір і запустив кілька цікавих пропозицій для тих, хто катається в Червоній Поляні:

1) Для лижників і сноубордистів - трансфер включений у вартість всіх гірськолижних пропозицій;
2) Добовий спецтариф (проживання та трансфер) для гірськолижників і сноубордистів - від 970 рублів з людини;
3) Гірськолижні тури «SNOW-пакет» на 7 днів / 6 ночей і 4 дні / 3 ночі: проживання, харчування, трансфер і навчання у інструктора «КАНТ» (можна без інструктора!).

Якщо коротко, то в готелі відкривають під сезон спеціальний зимовий ресепшн і пропонують таку схему для тих, хто катається: приїжджаємо і заселяється, на території готелю купуємо скі-пас, беремо тут же в прокат обладнання, готельний трансфер привозить нас до витягів - і з квитком відразу йдемо на канатці, обходячи всі черги в касах. Харчуємося на території готелю (ресторани «шведський стіл») або де побажаємо в горах або в Імеретинській бухті. Якщо потрібно вже по приїзду знайти інструктора, то в готелі теж допоможуть: працюють з гірськолижної школою «КАНТ» - інструктор буде чекати вже у підйомника в призначений день.

Про «оксамитовий сезон»

Місто-готель знаходиться в Імеретинській бухті - біля самого південного пляжу Росії, між жарким Сочі і сніжної Червоної Поляною. Можна сказати в Адлері, але територіально «Імеретинка» давно стала окремим курортним районом. Чому місто-готель? Тому що він складається з 4 окремих кварталів - «Олександрівський сад», «Чисті ставки», «Катерининський квартал» і «Російський дім» - і має інфраструктуру, аналогічну міської: ресторани, продуктові магазини, аптеки, сувенірні лавки, пункти прокату, тренажерні зали, дитячі клуби та майданчики. Від будь-якого готельного корпусу можна дійти пішки (від одних корпусів 10-15 хвилин, від інших 30-40 хвилин) до приморської набережної з пляжами, Олімпійського парку, траси Сочі Автодрому, атракціонів «Сочі Парку», орнітологічний парку. На території - місткі парковки, і автобусні зупинки поруч. Номерний фонд - від одномісних стандартів до чотиримісних двокімнатних люксів і апартаментів з кухнею.

Одноразово місто-готель може прийняти до 18 тисяч осіб.

зимовий ресепшн

Додаткові сервісні стійки з зимових послуг будуть відкриті в кожному кварталі міста-готелю.
З якими питаннями можна буде звертатися:

1. Купити скі-паси на підйомники курортів Червоної Поляни (Роза Хутір, Горки Місто, Газпром). У продаж надійдуть денні і вечірні спортивні квитки на підйомники, а також прогулянкові екскурсійні (підйом без спорядження). Оплатити можна буде готівкою або банківською картою;

2. Отримати інформацію про пункти прокату на території «оксамитовий сезон». У кожному кварталі в оренду будуть здаватися сноуборди і лижі, черевики, костюми, а також захисне екіпірування. У пунктах прокату можна буде запарафініть скользяк, заточить канти, залити подряпини і запросити інший сервіс, пов'язаний з обслуговуванням спорядження;

3. Отримати інформацію по трансферу в Червону Поляну - місце відправлення автобусів, розклад руху, зупинки біля підйомників;

4. Записатися на екскурсію в Червону Поляну (а також по всьому Великому Сочі і Абхазії).

Прокат спорядження і лижні кімнати

За гірськолижним пакетам всім гостям «оксамитовий сезон» пункти прокату надають знижку від 10 до 20% на оренду спорядження, а також знижки при оренді на кілька днів. Устаткування ви зможете зберігати і сушити в лижних кімнатах міста-готелю або в пунктах прокату.

Трансфер до витягів

Дорога від готелю до курортів Червоної Поляни займає близько 40-50 хвилин Дорога від готелю до курортів Червоної Поляни займає близько 40-50 хвилин. Автобуси возитимуть гостей по новому Краснополянское шосе - прямий швидкісній автотрасі, відкритої до Олімпіади. Відстань всього 45 км, та й сама дорога викличе захват завдяки відмінним видам на неймовірну красу природи: ущелину Ахцу, русло річки Мзимта, засніжені вершини гір Ачишхо, Псехако і Аибга, вантовий міст при виїзді з тунелю. Час в дорозі зазвичай пролітає непомітно, а з огляду на розташування міста-готелю (виїзд на шосе всього в 10 хвилинах їзди від Імеретинській бухти) та його вигідний цінник, гірськолижні тури в «оксамитовий сезон» точно будуть користуватися попитом

«Проїхатися» віртуально по автодорозі можна за допомогою сервісу Яндекс.Панорами .

Навчання в школі «КАНТ»

Готель серйозно підійшов до питання навчання своїх гостей - і уклав контракт з гірськолижної школою «КАНТ», шанованої і шанованої серед гірськолижників і сноубордистів. Інструктори «Кант» завжди знавці своєї справи і, що важливо, захоплені лижним спортом по-справжньому. У школі працюють викладачі з великим досвідом роботи, тому неважливо, потрібно встати на лижі вперше або відновити навички - хлопці однозначно впораються з завданням. Записатися на навчання можна як при бронюванні, так і вже на місці.

харчування

Незалежно від того, приїдете ви по повному SNOW-пакету або усеченному «Проживання + Трансфер», на території готелю вам зможуть запропонувати «шведський» стіл: сніданок, обід і вечерю. Розклад сніданків і вечерь складено з урахуванням перших і останніх рейсів в Червону Поляну, щоб ті, у кого «включено», встигали на «підкріпитися».

Вартість і де бронювати

Цінники на гірськолижні пропозиції готелю починаються від 970 руб. на добу на 1 людину (при розміщенні компанією 4 людини). Крім проживання подобово можна вибрати з SNOW-пакетів:
• тур на 4 дні / 3 ночі (проживання + харчування + трансфер + навчання) - від 7 600 рублів з людини;
• тур на 7 днів / 6 ночей (проживання + харчування + трансфер + навчання) - від 14 200 рублів з людини.

Місто-готель «Оксамитові сезони»,
www.bh-s.ru , www.bhs-sochi.ru
Сочі, Імеретинський бухта, Бульвар Надій, 18
бронювання: [email protected] або 8-800-55-040-55 (Безкоштовно по РФ)

ru   або   8-800-55-040-55   (Безкоштовно по РФ)

Чому місто-готель?

Новости