Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мальта! Яхта! Травень!

  1. Стрімкі скелі і затишні бухти з піщаними пляжами, строкаті рибальські села, середньовічні замки Мальтійських...

Стрімкі скелі і затишні бухти з піщаними пляжами, строкаті рибальські села, середньовічні замки Мальтійських лицарів і мегаліти храмів кам'яного віку в романтичну подорож під вітрилами навколо островів: Мальта, Гоцо і Коміно.

Автор подорожі, його організатор, а також гід і шкіпер Олег Заєць :

Подорожуючи на парусній яхті і автомобілі, ми спробуємо за 8 днів, заглянути в усі куточки цієї «іграшкової», але такий фотогенічної країни Подорожуючи на парусній яхті і автомобілі, ми спробуємо за 8 днів, заглянути в усі куточки цієї «іграшкової», але такий фотогенічної країни.

На трьох невеликих островах зосереджена маса унікальних культурних пам'ятників, що збереглися з найдавніших часів, починаючи з кам'яних храмів-святилищ, які на 1000 років старше єгипетських пірамід.

Багато домінуючі свого часу народи і імперії захоплювали Мальту. Тут були і карфагеняни, і фінікійці, Римська і Візантійська імперії, араби, лицарі Ордена Св.Іоанна, Наполеон, Британська імперія.

Кожен залишив свій слід, вплинув в тій чи іншій мірі на хід подій мальтійської історії.

Це стратегічне місце між Європою та Африкою, довгий час було під владою Ордену лицарів Иоаннитов. Замки, форти, собори ... Ми своїми очима побачимо палац, в якому знаходилася резиденція великого магістра.

Середньовічні замки і приголомшливі природні декорації перетворили Мальту в величезну знімальний майданчик під відкритим небом, що не залишила байдужими кінематографістів усього світу. На островах проходили зйомки більше 300 фільмів: від «Графа Монте - Крісто» і «Гладіатора» до «Коду да Вінчі» і «Ігри престолів».

По-справжньому оцінити сувору красу островів можна тільки з моря. Завдяки яхті ми побачимо запаморочливі пейзажі обривистих берегів, гроти, печери, скелі, піщані пляжі.

Спеціальної парусної підготовки від учасників не потрібно, але бажаючі зможуть взяти участь в управлінні яхтою.

Як приєднатися до подорожі

  1. Заповніть форму «Поїхали!», Щоб гід міг зв'язатися з вами для короткої бесіди і відповіді на всі питання, що цікавлять (до речі, більшість відповідей вже є в розділі FAQ ).
  2. Після підтвердження участі ви купуєте авіаквитки і вносите гіду передоплату. Частина, що залишилася суми передається гіду по прильоту в пункт призначення.
  3. Надалі спілкуйтеся з гідом безпосередньо, оскільки він є одночасно і організатором подорожі.

Новости