Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крим, Новий Світ 2019. Відпочинок в Новому Світі. Готелі, ресторани, кафе

  1. Унікальність клімату. Новий Світ - один з найпопулярніших для відпочинку в Криму курортних селищ...
  2. Відпочинок в Новому Світі: екскурсії та розваги.

Унікальність клімату.

Новий Світ - один з найпопулярніших для відпочинку в Криму курортних селищ південно-східній частині Таврійського півострова. Він розташований в 5 кілометрах на захід від Судака. Селище оточене морем і горами, які створили в ньому неповторну за красою та енергетиці природу. Тут все химерно і унікально: скелі незвичайної форми, яскраво забарвлені чорноморські води різнокольорових бухт, химерно вигнуті сосни Станкевича і багатовікові ялівці. Новий Світ і його околиці назавжди запам'ятаються кожному, хто побуває тут хоч раз. Це прекрасне місце з цілющим повітрям, морем і сонцем для відновлення життєвих сил і відпочинку. У Криму Новий Світ, без перебільшення, можна вважати одним з найкрасивіших місць півострова.

Високі навколишні гори надійно захищають Курортне селище від північних вітрів і холодів
Високі навколишні гори надійно захищають Курортне селище від північних вітрів і холодів. Місцевий клімат дуже м'який. Відпочивати в Новому Світі можна цілий рік. Купальний сезон в селищі починається в травні і закінчується в жовтні. Осінь і весна - вдалий час для теренкурів - тривалих пішохідних прогулянок по заповідним, не зворушеним людиною місцях: на мис Капчик по стежці Голіцина, в Царську бухту, на гору Караул-Оба і Веселовський бухту.
Новий Світ знаменитий не тільки своєю унікальною природою. Тут є широко відомий за межами Криму Завод шампанських вин, заснований «патріархом» російського виноробства Левом Сергійовичем Голіциним. Збереглися також дві садиби Л.С. Голіцина, в одній з яких організований музей вина.

Відпочинок в Новому Світі: проживання та харчування.

Навколишні селище гори є заповідними, тому селище невеликий і має компактну структуру забудови. Тут набагато спокійніше і тихіше, ніж в сусідньому Судаку. Відпочинок в Новому Світі в 2019 році буде комфортабельним і насиченим яскравими подіями, незважаючи на те, що селище невеликий.
До послуг туристів, які приїдуть до Криму на відпочинок в 2019, в Новому Світі є кілька комфортабельних готелів з ресторанами (в тому числі і наш готель Тиха Гавань ), Міні-готелі, приватні квартири і будиночки. Житло можна вибрати на будь-який смак, рівень комфорту і величину ціни. Відпочинок в Новому Світі можна розділити на річні сезони, вартість проживання в яких істотно відрізняється. Найдорожчий сезон, коли море гарантовано тепле для купання, припадає на липень і серпень. Трохи дешевше відпочинок в Криму в червні, вересні і на новорічні свята. Ще дешевше коштує проживання в квітні, травні та жовтні. Найдешевше проживання готелі Криму пропонують на період з листопада по березень, за винятком новорічних свят.

Харчування є дуже важливим критерієм для оцінки якості відпочинку. У новому Світі є ресторани, кафе, бари та їдальні, які пропонують різні за стилістикою, рівнем кухні, сервісу і ціною варіанти харчування для туристів. Багато з них працюють на Набережній.

Найнадійнішим і оптимальним варіантом є харчування в ресторані при готелі . Ресторан при готелі Тиха Гавань працює майже цілодобово. Тут можна поснідати по меню континентального сніданку, пообідати і повечеряти за оптимальними цінами, вибираючи з об'ємного меню страви на свій смак і можливостям. Особливо приємно відвідувати ресторан готелю, якщо його меню пропонує солідний вибір страв з м'яса і риби, приготованих на вогні, які можна покуштувати на відкритому майданчику в тіні ялівцю або сосен.

Відпочинок в Новому Світі: екскурсії та розваги.

У Новому Світі Ви можете самостійно відвідати Голіцинського стежку, яка з боку моря огинає гору Коба Кайя, заповідну гай, зарослу багатовіковим реліктовим ялівцем. Також, можна по більш складного гірського пішохідного маршруту пройти через скелі Караул Обидва в селище Веселе.

Приїхавши до Криму на відпочинок любителі кримських вин, можуть відвідати розташований в Новому Світі завод шампанських вин, на території якого проводяться екскурсії та дегустації
Приїхавши до Криму на відпочинок любителі кримських вин, можуть відвідати розташований в Новому Світі завод шампанських вин, на території якого проводяться екскурсії та дегустації. Трохи далі, в околицях Судака, є Судакський винзавод і винзавод «Сонячна долина», в яких також проводяться екскурсії та дегустації вин.
У Судаку розташована знаменита Генуезька фортеця, яка в середні віки відігравала значну торгову роль на Кримському півострові, будучи одним з вузлових елементів Великого шовкового шляху. У літні місяці фортеця ніби оживає. Тут проводяться лицарські турніри, реконструкції боїв, фестивалі середньовічної музики, ярмарки та багато інших яскравих і видовищні події. Все це знаходиться поруч - в шести кілометрах від Нового Світу.
За межами Судака розташовані такі прилеглі екскурсійні об'єкти, як Топловський монастир, Кизилташський монастир, будинок-музей М.А. Волошина в Коктебелі, будинок-музей К.Г. Паустовського і будинок-музей О.С.Гріна в Старому Криму, музей О.С.Гріна і картинна галерея І. К. Айвазовського у Феодосії. Екскурсії по всіх довколишніх об'єктів і більш далеким маршрутами, які проходять по всьому Кримському півострову, можна замовити в пунктах продажу екскурсійних послуг, розташованих в селищі.

У Новому Світі розвинена індустрія пляжного відпочинку
У Новому Світі розвинена індустрія пляжного відпочинку. Тут на чистих і доглянутих пляжах можна взяти на прокат шезлонги і парасольки для комфортного відпочинку (для гостей готелю Тиха Гавань ця послуга безкоштовна). У Новому Світі на пляжі можна покататися на водному гідроциклі, катері, яхті, катамарані. Можна скористатися послугами Дайвінг-клубу і здійснити занурення у води Чорного моря. З причалу в сторону Царської бухти регулярно здійснюють поїздки невеликі катери, на яких проводяться екскурсії уздовж узбережжя з купанням в районі Царського пляжу. Увечері Набережну наповнює енергетика, що розташовує до романтичних прогулянок і вечерь при свічках в місцевих ресторанчиках.
Бажають отримати максимум адреналіну та задоволення від водних процедур можуть поїхати в Судак і відвідати Аквапарк з запаморочливими гірками і веселими атракціонами. Також, в Судаку працює дельфінарій, в якому хвостаті артисти з плавниками виконують різні складні трюки, граючи в барвистому і веселому поданні.

Готель Тиха Гавань , Розташований в 30 метрах від моря, запрошує Вас до Криму, на відпочинок в новому Світі в 2019 році.

Забронювати номер Ви можете прямо зараз, перейшовши за посиланням Бронювання номеру !

Новости