Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пляжі о. Родос: розташування, фото, інфраструктура

  1. Кращі пляжі о. Родос
  2. 1. Пляж Фаліракі
  3. 2. Пляж Каліфея
  4. 3. Пляж Афанду
  5. 4. Пляж Святого Павла
  6. 5. Пляж Цамбіка
  7. Екскурсії на Родосі за найкращими цінами

Рейтинг кращих пляжів острова Родос 2019. Найчистіші, доглянуті і мальовничі пляжі острова; з розвиненою інфраструктурою, але як можна менше багатолюдні.

Левова частка вітчизняних туристів, які обирають відпочинок в Греції , Відправляються саме сюди - на Родос. Серед численних пляжів острова дуже складно вибрати кращі - кожен куточок узбережжя тут має свою родзинку. Піщані і галькові, жваві і безлюдні, великі і камерні пляжі Родосу - тут навіть найвимогливіший турист знайде щось собі до душі.

Кращі пляжі о. Родос

Ми вибрали п'ять красивих і популярних пляжів Родосу. Ну а почати знайомство з Родоський узбережжям вирішили з самого відомого з його куточків:

1. Пляж Фаліракі

Рейтинг кращих пляжів острова Родос 2019

Кращі пляжі Родосу: Фаліракі

Розташований поблизу численних розкішних готелів і нічних клубів, пляж Фаліракі вважається одним з кращих місць для любителів тусовок і веселощів на Родосі. Тут є пляжні бари, школи різних водних видів спорту і пункти прокату спорядження для активного відпочинку. Туристам з маленькими дітьми потрібно бути обережними - на деяких ділянках пляжу є різкі перепади глибин.

На пляжі Фаліракі відпочиває багато молоді, причому як туристів, так і самих греків. У пік сезону тут багато веселих галасливих компаній, а в інші пори року пляж практично пустує. Фаліракі знаходиться на східному узбережжі Родосу, в 15 км від його столиці.

2. Пляж Каліфея

Пляжі Родосу 2019: Каліфея

Пляж з унікальними термальними джерелами, розташований на території курорту Каліфея, - одна з спа-родзинок острова Родос. Цілющі властивості термальних ключів, які знаходяться прямо на території пляжу, помітили ще в античні часи. У 20-х роках минулого століття тут почали споруджувати оздоровницю, однак пізніше через військові дій будівлі були покинуті. Великий проект, покликаний відновити стародавні терми, був завершений не так давно - в 2007 році. На сьогоднішній день цей сучасний спа-комплекс відкритий для відвідування цілий рік (ціна за вхід символічна - кілька євро).

Пляж Каліфея удостоєний Блакитного прапора ЄС за чистоту, а через платного входу людей тут не так багато, як на найближчих ділянках узбережжя.

Крім пляжів на острові примітно місце злиття Егейського і Середземного морів. Щоб побачити її потрібно має сенс замовити оглядову екскурсію по Родосу . За 10 годин весь острів від А до Я!

3. Пляж Афанду

Кращі пляжі Родосу: Афанду

Пляж Афанду - один з найдовших, і один з найспокійніших на Родосі, розташований на північному сході острова. Тут практично безлюдно і тихо навіть в самий пік сезону. На Афанду ви не знайдете типових курортних розваг - спорядження для водних видів спорту, багатолюдних кафешок на березі і т.д. Але сліди цивілізації у вигляді лежаків і парасольок напрокат все ж присутні. Варто враховувати, що глибина моря тут досить велика. Узбережжя пісочно-галькові, так що для тривалих прогулянок уздовж берега може знадобитися взуття.

4. Пляж Святого Павла

Пляжі Родосу 2019: пляж Святого Павла

Пляж Святого Павла (Агіос Павлос) розташований на сході острова Родос, ближче до його південної частини. Це зовсім невелика бухта з пологим заходом в воду і дивно чистою і прозорою водою. Через близькість до однойменного курорту його ще іноді називають другим пляжем Линдоса . Свою назву пляж отримав на честь апостола Павла, який, як стверджує надання, висадився саме в цьому куточку острова в 51 році н.е., щоб проповідувати на острові християнство. Узбережжя цього пляжу на Родосі кам'янисте, всипане дрібною галькою і піском.

Тут є упорядкована зона з лежаками і парасольками, однак, без будь-яких активних водних розваг. На краю пляжу побудована невелика церква, а в декількох хвилинах ходьби розташований древній акрополь Линдоса.

5. Пляж Цамбіка

Кращі пляжі Родосу: Цамбіка

Одне з наймальовничіших місць Родосу - пляж Цамбіка, розташований в східній частині острова і займає досить протяжна ділянка берега. Відразу за ним розкинувся сосновий ліс і монастир, а прямо на території пляжу - сотні лежаків і парасольок, а також безліч кафешок і таверн. Пляж Цамбіка - досить жваве місце, він усіяний м'яким золотистим піском, а море тут не глибоке, тому відмінно підходить для відпочиваючих з маленькими дітьми.

З вершини поросла соснами і кедрами гори відкривається чудовий вид на красивий пляж Родосу і все узбережжя.

Екскурсії на Родосі за найкращими цінами

Найцікавіші екскурсії на острові - це маршрути від місцевих жителів. Адже цікаві не тільки пляжі Родосу, а й історичні центри міст, релігійні святині і, звичайно, місцева кухня! Всі екскурсії проводяться російською мовою.

Корфу - кращі пляжі 2019, Де зупинитися на о. Кос , Греція. пам'ятки Санторіні , Чим зайнятися на Санторіні - 10 ідей! Відпочинок в Херсоніссос 2019, екскурсія в Ієрапетра і курорт Агіа Галини на Криті .

Новости