Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пляжі Майорки

  1. Пляжі з Блакитним прапором на Майорці
  2. Пляжі для сімейного відпочинку на Майорці
  3. Природні пляжі Майорки
  4. Cala Mondrago
  5. Cala Pi
  6. Cala Formentor
  7. Cala Agulla і Cala Ratjada
  8. Відокремлені пляжі Майорки
  9. Cala Portals Vells
  10. Cala Deia
  11. Нудистські пляжі Майорки

Іспанська острів Майорка є одним з найпопулярніших місць для відпочинку під час літньої відпустки, з його сімейними курортами, тихими містечками, сучасними готелями, безліччю заходів і національних свят

Іспанська острів Майорка є одним з найпопулярніших місць для відпочинку під час літньої відпустки, з його сімейними курортами, тихими містечками, сучасними готелями, безліччю заходів і національних свят.
на Балеарських островах панує комфортний субтропічний клімат, який забезпечує тривалий купальний сезон, а пляжі на Майорці - одні з кращих в світі. Зокрема, пляж S'Amarador на східному узбережжі острова став кращим в Європі в 2008 році, випередивши 3000 інших пляжів! Завдяки м'якому клімату і довколишніх пляжів столиця острова Пальма-де-Майорка була навіть визнана найкращим містом для життя в світі .

Згідно з офіційними даними, на Майорці розташоване 208 пляжів, більшість з - піщані, часто знаходяться в гарній природному середовищу. Деякі з них настільки ізольовані від решти частини острова, що збереглися майже недоторканими.

Пляжі з Блакитним прапором на Майорці

блакитні прапори є ознакою експертної оцінки якості води, екологічного менеджменту, безпеки і послуг на пляжах. З 46 Блакитних прапорів, присуджених у 2017 році пляжам Балеарських островів, 31 виявилися саме на Майорці. Особливо відзначимо три місця, які отримали Блакитний прапор вперше: це красиві пляжі Sant Elm і Camp de Mar en Andratx, а третій пляж знаходиться у клубу вітрильного спорту в Puerto de Andratx.

Пляжі для сімейного відпочинку на Майорці

Це дуже відомі, комфортні пляжі з великим достатком зручностей для всієї родини , Прокатом шезлонгів і парасольок.
Широкий і довгий пляж Santa Ponsa, розташованої на південно-заході Майорки, в безпосередній близькості від центру міста і з невеликою сосновим гаєм в задній частині. Тут є екскурсії на човні до острова Dragonera, а також широкий вибір розваг, гольф-клуби, хороші готелі і ресторани. Курорт знаходиться в 23 кілометрах від столиці острова і відомий своїми пляжами з білим піском і кристально чистою водою.

На пляжі Camp de Mar теж досить комфортно   купатися з дітьми   , Так як води тут спокійні
На пляжі Camp de Mar теж досить комфортно купатися з дітьми , Так як води тут спокійні. Можна піднятися пішки на сторожову вежу XVI століття, звідки відкриється фантастичний вид на заході.
Cala Millor - найдовший пляж на Майорці, обрамлений променадом, де прийнято кататися на велосипеді і роликах. Це білосніжний піщаний пляж з неглибокою блакитною водою популярний серед сімей з дітьми. Абсолютно ідилічний пляж, але багатолюдний в високий сезон. є пандуси для інвалідів , Прокат шезлонгів і парасольок, чергують рятувальники. Якщо прогулятися до кінця пляжу на південь, то ви побачите красивий скелястий мис Punta d'Amer.

Природні пляжі Майорки

Cala d'Or

Під цією назвою мається на увазі цілих п'ять маленьких пляжів уздовж східного узбережжя Майорки, розташованих в невеликих бухтах, які по-іспанськи називаються cala.

Cala Serena - невелика піщана бухта з скелястими краями, найкрасивіша з п'яти. Деякі з дайвінг-шкіл в цьому районі використовують Cala Serena як відправну точку для занурень, тому це гарне місце для відпочинку між зануреннями.

Cala Ferrera - суміжний пляж, такий же тихий і затишний
Cala Ferrera - суміжний пляж, такий же тихий і затишний. Поруч з ним є готелі і ресторани . На пляжі пропонуються в оренду парасольки, шезлонги і катамарани.

Cala Esmeralda - центральний маленький пляжик з п'яти, всього 25 квадратних метрів. На нього виходять деякі готелі та апартаменти, тому знайти місце тут буває складно, зате в низький сезон він буде у вашому розпорядженні і прикрасить вигляд з вікна під час відпустки .

На нього виходять деякі готелі та апартаменти, тому знайти місце тут буває складно, зате в низький сезон він буде у вашому розпорядженні і прикрасить вигляд з вікна під час   відпустки

Cala Gran - найбільший на цьому курорті, відрізняється наявністю дитячого ігрового майданчика і рампи для інвалідів.

Cala d'Or - остання бухта в південній частині курорту. Пляж тут розташований в кінці вузького входу в невелику бухту, тому ви не зможете побачити відкрите море з пляжу, треба буде трохи пройти. Море в цій бухті приємне і спокійне, купатися буде комфортно навіть малюкам. Пляж обладнаний парасольками і шезлонгами, а також душовими кабінами та туалетами. У задній частині бухти є бар і красивий сосновий ліс.
Приємним і освіжаючим розвагою може стати прогулянка на кораблику з однієї бухти в іншу. Також на курорті Cala d'Or можна урізноманітнити відпочинок дайвінгом, сапсерфінг і каякингом.

Cala Mondrago

Cala Mondrago

Маленький пляж в однойменному національному парку . Він був захищений від цивілізації і вважається одним з найкрасивіших районів Майорки, з піщаними дюнами, сосновими лісами, красивою береговою лінією і скелястими бухтами. Якщо по приїзду ви виявите, що пляж уже повний, можете відправитися на S'Aramador, який ми згадували вище. Цей пляж лежить в сусідній бухті, він більш об'ємний, хоча теж дуже популярний. По інший бік від Cala Mondrago розташований не менш цікавий, але розмірами менше пляж Calo des Burgit.

Cala Pi

Cala Pi

Природний пляж як з листівки, із золотим піском і бірюзовою водою, що виблискує між двома скелястими кручами. прибувають ненадовго яхти лише прикрашають картинку. «Пі» означає «сосни», які рясно його оточують. Скелі з обох сторін закривають місце від вітру.

сюди не можна приходити з собаками , Заборонені багаття і кемпінг. Незважаючи на це, Cala Pi - жвавий пляж, особливо по вихідним. Тут панує невимушена атмосфера і часто відпочивають місцеві жителі.

Cala Formentor

Cala Formentor

Пляж Cala Formentor є одним з найкрасивіших місць на острові і тому дуже популярний. Він розташований на північному заході Майорки, на затоці Pollenca і нагороджений Блакитним прапором. З одного боку - сосновий ліс і вид на гори, з іншого - блакитне тепле море. Гілки дерев служать укриттям від палючого сонця. Пляж досить вузький, але зате довгий - близько 850 метрів, так що місця всім вистачить. У 1930-х на Cala Formentor відпочивали всі кінозірки і знаменитості, так як тут відкрився один з найвідоміших і розкішних Майорки Barcelo Formentor. Зараз він відреставрований і знову приймає багатих і знаменитих гостей.

Cala Agulla і Cala Ratjada

Cala Agulla і Cala Ratjada

Cala Agulla - чудовий золотистий пляж з дрібним піском, оточений густими сосновими лісами і горами природного парку Llevant. море чисте і дрібне. Ви чи зможете орендувати лежаки, скупатися під наглядом рятувальників. У літні місяці пляж приваблює як туристів, так і місцевих жителів. Пляжний волейбол популярний тут завдяки особливо м'якому піску, а ось водні види спорту - ні. Найближчий курорт Cala Ratjada нітрохи не гірше і також є майже не зворушеним куточком природи Балеарських островів.

Відокремлені пляжі Майорки

Alcanada

Це майже дикий пляж, де немає магазинів або ресторанів, і навіть будинків, що межують з цим пляжем, лише тиха дорога і сільська місцевість. На пляжі Alcanada можна насолодитися тишею далеко від шуму. В найчистішої прозорій воді добре займатися снорклінгом і каякингом. Зверніть увагу, що рятувальників, а також лежаків і парасольок тут немає. Це гальковий пляж, і в воді багато водоростей, але зате вид дуже гарний, захід у воду - невеликий, сильних течій і вітрів тут не буває.

Cala Portals Vells

Cala Portals Vells

Вибоїста дорога веде через соснові ліси до цієї красивої бухті на південно-західній частині затоки Пальма. Це ще один пляж на Майорці, куди доведеться добиратися на власному транспорті . У літні місяці місце буває переповнене, але поза сезоном ви можете мати практично власний пляж із золотим піском, скелястими кручами і мерехтливої ​​бірюзовою водою.

Cala Deia

Cala Deia

Cala Deia - дуже приємний маленький гальковий пляж з чистими водами і кам'яними басейнами. Візьміть розкладне крісло, щоб зручно влаштуватися. Шезлонгів, душових і рятувальників на цьому пляжі немає.

Художники часто знаходять собі місце на уступі, щоби писати дивно ясне небо і прекрасне море в цій тихій бухті. Пляж обслуговується двома чудовими ресторанами іспанської кухні , Де ви можете посидіти і насолодитися незвичайним острівним пейзажем.

Нудистські пляжі Майорки

Повністю нудистських пляжів, як, наприклад, в Барселоні , На цьому острові немає. Але ті, хто бажає засмагнути «від і до», можуть записати собі такі назви пляжів, де натурізм допускається: Cala Varques, Son Serra de Marina, Es Trenc (по краях пляжу), Coll Baix і S'Almunia.

Центр послуг для життя і бізнесу «Іспанія по-російськи» - це Ваш гід в світі індивідуального туризму. Організація турів, маршрутів, поїздок, квитки на різні події, екскурсії з кращими гідами, організація свят. Послуги для вимогливих клієнтів.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Новости