Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кімлан-Тур - Опис пляжів

У кожного з пляжів передмістя і міста Санья, що на о. Хайнань є свої переваги. Постараємося розглянути їх.

Залив Дадунхай (Dadunhai). Також його називають бухта Дадунхай, пляж Дадунхай або просто Дадунхай.

Якщо ви любите поєднувати активний відпочинок і шопінг з пляжним або відвідуєте о. Хайнань в перший раз або підбираєте готель недалеко від моря за демократичною ціною, то відпочинок на пляжі Дадунхай в однойменній затоці чудово підійде вам.

Бухта Дадунхай прекрасний вибір для туристів, що віддають перевагу поєднувати спокійний пляжний відпочинок з активним. У цьому затоці відмінний чистий широкий піщаний пляж з пологим входом в прозорі води Південно-Китайського моря, тут розташувалися готелі різних категорій, також в центральній частині цього району ви відвідаєте кілька великих торгових комплексів, що пропонують найрізноманітніші види товарів від сувенирки до одягу світових брендових марок .

Серед усього розмаїття готелів Дадунхая ви обов'язково підберете готель для відпочинку задовольняє всі ваші вимоги. Більшість готелів тут розташовані через дорогу від пляжу на відстані від 50 м. До кілометра. Відстані ці не повинні лякати, тому що є абсолютно прийнятними для цього густонаселеного відпочиваючими і численними магазинами, кафе, барами району.

Багато готелів на Дадунхай мають власні обладнані парасольками і шезлонгами ділянки на муніципальному пляжі. До пляжу від готелів можна прогулятися кілька хвилин пішки по вулицях з магазинами, прикупити харчів, напоїв та все, що може знадобитися для купання: від китайських плавок до повного набору для дайвінгу, також китайського виробництва. Від готелів 4 *, як правило, до пляжу і назад ходять безкоштовні трансферні мікроавтобуси.

Нічних клубів в Дадунхай немає. За ними доведеться їздити в м Санья на вулицю барів, де розташувалися такі великі клуби, як Soho, Solo і M2. У самому ж Дадунхай ви можете хіба що допізна посидіти в центрі між торговими комплексами «Зима» і «Літо» на т.зв. «Площі їжі» в 4 тис. Кв. м., яка відкривається ввечері і працює до пізньої ночі. Тут ви знайдете безліч різноманітних вуличних кафе, що пропонують всілякі страви національної кухні, а також відмінне свіже місцеве розливне пиво під морепродукти і випічку. На площі у вечірній час запалюється ілюмінація і грає жива музика. Також в Дадунхай допізна можна посидіти в тематичних закладах, типу, Bar Hop або спортбар Dolphin.

Також в Дадунхай допізна можна посидіти в тематичних закладах, типу, Bar Hop або спортбар Dolphin

Залив Саньябей (Sanya Bay). Бухта Саньябей, Саньябей, пляж Саньявань.

Це, напевно, другий по відвідуваності і популярності район на острові Хайнань після Дадунхая.

На відміну від компактного Дадунхая пляж Саньябей розтягнувся уздовж берегової лінії на 20 км. Готелі тут розташувалися через дорогу від моря. Дорогу може бути найближчим часом і приберуть. Тут відмінні чисті пляжі пологим входом в море і мальовничій берегової кромкою з пальмами. Пляжі у кожного готелю обладнані парасольками і шезлонгами, є власні бари на березі моря і охорона. Єдиний готель на березі моря в цьому районі це Narada Sanya Hotel.

Тут мало тризіркових готелів. Готелі 4 і 5 зірок мають свої досить пристойні за площею і станом території з басейнами, ігровими майданчиками, альтанками і барами. За територіями готелів в Саньябей практично нічого немає і до найближчих кав'ярень і ресторанів доводиться добиратися від 500 м до декількох кілометрів. А тому за воротами кожного готелю, розташованого далеко від кав'ярень і магазинів, постійно чергують кілька місцевих транспортних засобів, готових безкоштовно доставити вас в свої кафе.

Бухта Саньябей розташована від центральної частини м Санья на відстані приблизно 8 км. Відстань це залежить від місця розташування готелю, в якому ви проживаєте, тому що готелі розтягнулися вздовж берега на 20 км. Уздовж усього узбережжя ходить рейсовий автобус, який проходить від м Санья, через його центр уздовж узбережжя Саньябей і далі.

Нічних клубів в Саньябей, як і в Дадунхай немає. Знову ж таки доведеться їздити в м Санья на вулицю барів, де розташувалися такі великі клуби, як Soho, Solo і M2. У самій бухті Саньябей ви знайдете кілька барів на березі моря, що працюють допізна.

У самій бухті Саньябей ви знайдете кілька барів на березі моря, що працюють допізна

Залив Ялуньвань (Yalong Bay). Бухта Ялуньбей, пляж Ялуньвань.

Ось ми і підійшли до короткого огляду найпрестижнішої бухти на острові Хайнань. Залив Ялуньвань забудований готелями 5 * і більшість з них належить відомим світовим готельним ланцюжках. Це такі готелі як, наприклад, Sanya Marriott Yalong Bay Resort & Spa 5 * , Hilton Sanya Resort & Spa 5 * , Pullman Sanya Yalong Bay 5 * .

Є в цій затоці і готелі 4 *. Наприклад, хороша четвірка Cactus Resort Sanya 4 * для відпочинку з дітьми.

Пляж Ялуньвань це сім кілометрів білосніжного кварцового піску, пологий вхід в море і готелі на першій лінії, тобто безпосередньо на березі моря.

Бухта Ялунвань розташувалася приблизно в 25 км від м Санья. Від деяких готелів ходять безкоштовні автобуси до центру і назад за розкладом.

Від деяких готелів ходять безкоштовні автобуси до центру і назад за розкладом

Кафе і ресторани в цій бухті зосереджені на центральній площі , Поруч з готелем Huayu Resort & Spa Yalong Bay . На цій площі ви зможете відвідати численні заклади з національною і міжнародною кухнею і обов'язково знайдете для себе ресторанчик або кафе, яке з задоволенням будете відвідувати вечорами протягом усього відпочинку в цьому чудовому і красивому місці під назвою Ялуньвань.

За готелями, як правило тиша і спокій. Поруч з деякими готелями є магазин або супермаркет.

Нічних клубів в Ялуньване немає. Сам відпочинок тут пропонується як спокійний сімейний.

Новости