Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Катерининський квартал Сочі, ціни на апартаменти в 2018 році

  1. Хочете зняти номер від 4,5 тис рублів або купити апартаменти від 4,3 млн до ЖК «Катерининський квартал»...
  2. Хочете зняти номер від 4,5 тис рублів або купити апартаменти від 4,3 млн до ЖК «Катерининський квартал»...
  3. Хочете зняти номер від 4,5 тис рублів або купити апартаменти від 4,3 млн до ЖК «Катерининський квартал»...

Оксамитові сезони - перша лінія від моря, 300 сонячних днів в році, температура води 24 градуси в розпал сезону! Чи це не мрії про ідеальний відпочинок?

Апартаментний комплекс «Катерининський квартал, Оксамитові сезони» допоможе вам провести відпустку з максимальним комфортом. Готель «Катерининський квартал» розташований в Імеретинській бухті, самому південному районі Великого Сочі, одному з основних туристичних центрів Росії. Саме в цій долині зосередилася життя під час зимової Олімпіади-2014.

АК «Катерининський квартал» ідеально підходить для відпочинку з сім'єю, тривалого проживання, проведення конференцій або спортивних зборів. Ми пропонуємо номери різної вартості, ви можете вибрати найбільш підходящий: одномісний або двомісний, стандартній комплектації або апартаменти з кухнею, клас економ або люкс. Це відмінна альтернатива готелю «Імеретинський», тому що умови однакові, але ціни майже в два рази нижче.

Це відмінна альтернатива готелю «Імеретинський», тому що умови однакові, але ціни майже в два рази нижче

У стандартному номері можуть з комфортом розміститися четверо гостей, дитина до 3-х років проживає безкоштовно. При необхідності можна організувати додаткове спальне місце. Любителів готувати самостійно чекають двокімнатні апартаменти з кухнею, обладнаною необхідною побутовою технікою. Для гостей, які люблять простір, і для великих компаній ми підготували розкішні пентхауси, з тераси яких відкриваються чудові види на засніжені вершини гір, море і вогні нічного Сочі. У готелі діють номера для людей з обмеженими можливостями пересування.

У кожному номері є телефон, міні-бар, кондиціонер, фен для волосся, рушники і туалетні приналежності. У вартість номера також входить відвідування тренажерного залу і закритого пляжу. На території комплексу діє безкоштовний wi-fi. Режим харчування ви теж підібрати на свій смак: тільки сніданок або триразове, по меню або «шведський стіл».

Подивіться територію навколо Катерининського кварталу:

Думаєте, куди вкласти гроші? Нерухомість у моря - найкраще рішення! Ви можете купити апартаменти площею 36 кв.м. від 3 900 000 рублів з обробкою під ключ. Катерининський квартал Сочі, є одним з найбільш затребуваних на Чорноморському узбережжі, його готелі заповнюються із завидною постійністю. Середня вартість номера в сезон становить 4500 - 6000 на добу. При такому ритмі він окупиться вже через 5 - 6 років. Якщо створите гарну рекламну кампанію, то для повернення вкладених коштів вистачить і 4 роки. З необхідною документацією можете ознайомитися на Катерининський квартал офіційний сайт. Для порівняння в «Імеретинський» в Сочі вартість номера 24 кв.м. - 7 - 7,5 млн рублів, а це в два рази дорожче, робіть висновки самі.

Що залишилося на сьогоднішній день:

Що залишилося на сьогоднішній день:

Хочете зняти номер від 4,5 тис рублів або купити апартаменти від 4,3 млн до
ЖК «Катерининський квартал» - телефонуйте +7 938 444 80 51

Шукайте відповідне місце для проведення бізнес-заходи в Сочі? Катерининський квартал пропонує місткі конференц-зали (від 25 до 350 осіб) і висококласне обслуговування. Наші кваліфіковані фахівці допоможуть в організації будь-яких заходів: від конференцій та майстер-класів до фуршетів і банкетів. Після закінчення офіційних заходів учасники зможуть скористатися всіма послугами готельного комплексу. Приємні враження залишаться надовго.

АК Катерининський квартал володіє прекрасно розвиненою інфраструктурою. На території міста-готелю ви знайдете як вишукані ресторани, так і по-домашньому затишні кафе. Хочете подбати про своє здоров'я? Медичний центр пропонує до ваших послуг: масаж, фізіотерапевтичні процедури, СПА процедури, арома-сауну, діагностику функціональних систем організму, УЗД внутрішніх органів.

Бажаєте приділити час своїй зовнішності? Салон краси відкриває свої двері: ви можете скористатися косметичними та перукарнями послугами, зробити манікюр чи педикюр.

Внутрішній простір кварталу спроектовано таким чином, щоб обмежити потік автомобілів. Адже на зеленій території комплексу розміщені дитячі ігрові майданчики для гостей будь-якого віку. А вечорами аніматори пропонує свої розважальні програми.

Для гостей, які не уявляють своє життя без спорту, працюють фітнес-центри і спортивний зал. Провести час весело і з користю можна і на спортивних майданчиках для волейболу, баскетболу, стрітболу, міні-футболу, бадмінтону та настільного тенісу.

Хочете зняти номер від 4,5 тис рублів або купити апартаменти від 4,3 млн до
ЖК «Катерининський квартал» - телефонуйте +7 938 444 80 51

Хочете купити свіжі продукти, пляжний рушник або сувеніри? Вам не доведеться витрачати на шопінг багато часу, міні-маркери зустрічаються на кожному розі.

Основною визначною пам'яткою комплексу «Оксамитові сезони. Катерининський квартал »є близькість розташування до основних сочинських пам'яток. У крокової доступності знаходяться Олімпійський парк, гоночна траса Formula-1, «Сочі-парк» (американські гірки, Експеріментаріум, атракціон вільного падіння), орнітологічний парк, дендрарій. Близько години добиратися до гірничо-лижних курортів Червоної галявини. Екскурсійне бюро допоможе вибрати найбільш цікаву програму.

«Катерининський квартал» місто-готелю в Адлері відрізняє не тільки близькість до Олімпійському селі, але і крокова доступність моря (100 - 300 метрів). Широкий дрібногалечний пляж, відсутність хвилерізів і плавний спуск в море роблять цей курорт ідеальним для відпочинку з дітьми. До того ж на території пляжу обладнані ігрові зони для дітей різного віку. Поки дитина розважається, ви можете дозволити собі розслабитися в масажному центрі або прогулятися по дивовижної краси набережній. До слова, уздовж пішохідної зони набережній тягнуться велосипедна і бігова доріжки. На прокат можна взяти абсолютно все - велосипед, катамаран, сигвей, дошку для серфінгу або яхту.

Приклад апартаментів на оренду і продаж, фото:

Хочете зняти номер від 4,5 тис рублів або купити апартаменти від 4,3 млн до
ЖК «Катерининський квартал» - телефонуйте +7 938 444 80 51

Поділитися "Катерининський квартал Сочі, ціни на апартаменти в 2018 році від 4,3 млн!"

Чи це не мрії про ідеальний відпочинок?
Хочете подбати про своє здоров'я?
Бажаєте приділити час своїй зовнішності?

Новости