Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Lexx - комфортний відпочинок в Коктебелі

У 2015 році в мальовничому селищі Коктебель відкрився готель Lexx. Розташувався він недалекий від коньячного заводу «Коктебель» і Тихої бухти, яка відома своїм мальовничим мисом Хамелеон.

готель Lexx

Раніше селище називався Планерское. Таку назву він отримав через те, що буквально за кілька кілометрів від селища знаходиться відомий центр дельтапланеризму на горі Клементьєва (хребет Узун-Сирт). На горі Клементьєва можна здійснити політ на дельтаплані, що дасть можливість відчути себе вільним птахом, нехай і на невеликий проміжок часу. Якщо проїхати далі по плато до гори Коклюк, можна побачити так званий «Зведопад Спогадів». Це стела, з якої відкривається мальовнича панорама на Коктебель і Кара-Даг, простір і безмежність якої захоплюють дух.

Історична назва Коктебель перекладається з кримсько-татарського як «край блакитних пагорбів». Це історична назва селища, яке було змінено на Планерское після закінчення Другої Світової війни. А1 лютого 1993 року селищу було повернуто його початкове назва. В кінці 19 - початку 20 століття в селищі жив і трудився російський поет, художник Максиміліан Волошин, багато творів якого присвячені Коктебелю.

готель Lexx http://lexx-crimea.ru/ має 120 номерів різного ступеня комфортності. Основний упор при проектуванні і будівництві готелю робився на природні та екологічні матеріали. Категорії номерів визначаються за різними критеріями: розташування, вид, що відкривається з номера і його площа.

В основному, однокімнатні номери готелю зроблені так, щоб при потребі вони могли трансформуватися в двокімнатні. Спираючись на міжнародну систему проектування, в них монтовані подвійні двері, які сприяють шумоізоляції.

У вартість проживання включено харчування (тільки сніданок або триразове харчування по системі «все включено»), дитяча анімація, користування трьома басейнами, джакузі, пляжними рушниками, шезлонгами, паркуванням, послугами швейцара, камерами схову.

Ресторан розташувався в окремому будинку на території комплексу, з якого відкривається вид на згаслий вулкан Кара-Даг і виноградники. Меню a-la carte працює з 11: 00-23: 00. Представлений великий вибір страв, які мають високий рівень приготування. Персонал ресторану намагається задовольнити всі забаганки кожного гостя. Кваліфікований шеф-кухар і його команда постійно стежать за якістю страв. В меню є страви європейської кухні, дитяче меню, вегетаріанські страви, страви з ЕКО-продуктів місцевих фермерів і виробників, страви з чорноморської риби і морепродуктів.

Так само ресторан має свою пекарню, в якій готують традиційний італійський хліб і десерти. Представлена ​​винна карта, в якій є виключно Кримські вина.

У готелі також є клуб активного відпочинку. Тут ви можете пізнати навколишній світ абсолютно різними способами. Є морські прогулянки вздовж згаслого вулкана, є піші прогулянки по заповіднику Кара-Даг. Досвідчений інструктор допоможе вам не полінуватися і зробити ранкову зарядку. Якщо ви завжди мріяли прокотитися на квадроциклах по гірській місцевості, то готель надасть вам і таку послугу.

Окремо про СПА центр. Він надає різні послуги своїм гостям такі, як косметологія, обгортання, хамам, гідромасажні ванни, спа-корекція тіла і особи а так само багато що інше.

Новости