Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячий відпочинок в оздоровчому таборі "Ласпі"

  1. Харчування і розміщення дітей в таборі «Ласпі»
  2. Інфраструктура і пляж табору «Ласпі»
  3. Розважальні та культурні заходи
  4. Вартість путівок в табір «Ласпі»
  5. Відгуки про табір «Ласпі»

«Ласпі» - унікальний дитячий оздоровчий центр. Місцезнаходження табору на березі одного з найкрасивіших місць Криму - Ласпинской бухті . Клімат дуже прийнятний, субтропічний, на 61% вологий, але тепле повітря. Літо в таборі проходить теплим і сухим, формується цей прекрасний клімат завдяки гірським нерівностей і впливу моря. Природа зовсім жива, не зворушена людською рукою, бриз моря і злиття самих різних кримських трав з хвоєю дерев, дає зрозуміти чому табір оздоровчий.

Працює «Ласпі» цілий рік, а клімат залишається все-таким же прекрасним. Багата історія Криму і навколишня природа, може зробити відпочинок ваших дітей по справжньому незабутнім, цікавим і корисним.

Харчування і розміщення дітей в таборі «Ласпі»

У наш час хороші корпусу в таборах стає рідкістю, а в деяких і зовсім частина корпусів непрацездатні. Що стосується центру «Ласпі», цієї проблеми там і близько немає. Корпуси зовсім нові, побудовані з каменю. У наш час хороші корпусу в таборах стає рідкістю, а в деяких і зовсім частина корпусів непрацездатні

Корпус № 3 (зимовий) (150 метрів від моря) в п'ять поверхів ділиться на два блоки (для дівчаток і хлопчиків), кімнати просторі, світлі, з хорошим видом з вікна і балконом виходять на море. Меблі на одну кімнату:

  • 5 ліжок;
  • 5 тумбочок;
  • 1 дзеркало;
  • 1 вішалка для одягу;
  • 1 Шафа;

Так само в блоці (на один поверх):

  • 3 душові кабінки;
  • 3 умивальники;
  • 3 кабінки для туалету;
  • 1 бойлер.

Погода і клімат в Перевальному   : В якому місяці краще відпочивати Погода і клімат в Перевальному : В якому місяці краще відпочивати.

Пансіонат «Хвиля» в сел. Рибаче - огляд ідеального місця для тихого і затишного відпочинку.

Як дістатися до Миколаївки: http://poravkrym.ru/resorts/west/luchezarnyj-nikolaevka.html

Душові та туалетні кабінки розділені між собою. З водопостачанням ніяких складнощів, гаряча і холодна вода цілодобово.

Решта корпусу, повністю аналогічні корпусу № 3, крім того, що мають меншу кількість поверхів і розташовані на різній відстані від моря. У цих будівлях діти живуть на протязі всього оздоровчого курорту.

Але, відмінні корпусу, це далеко не єдине чим нас може порадувати піонерський табір «Ласпі». Варто підкреслити правильне і здорове 5-ти разове харчування в зонах загального користування:

  • сніданок
  • обід
  • полуденок
  • вечеря
  • другий легка вечеря

Меню на сніданок, обід і полуденок, складається з двох обираних страв. Щодня вранці і ввечері діти отримують найрізноманітніші фрукти (банани, абрикоси, яблука, груші і т. Д.).

Інфраструктура і пляж табору «Ласпі»

Інфраструктура в «Ласпі» вельми незвичайна, і включає в себе: Інфраструктура в «Ласпі» вельми незвичайна, і включає в себе:

  • прекрасний спорткомплекс зі спортивними майданчиками, приміщення завжди відкриті і відвідувати їх можна в будь-який вільний час;
  • велика бібліотека в якій можна знайти практично будь-яку літературу, працює вона по годинах (11: 00/14: 00), так само книги видають під записи і продовжити читання можна в корпусі;
  • великий кінозал, який має свою програму фільмів / мультфільмів, оновлюється список перед кожною новою зміною, так само в кінозалі проводяться розважальні концерти за участю дітей;
  • спеціальні приміщення для різних секцій, наприклад: аеробіки, басейн для плавання, танцювальних, драматичних, туристичних та інших секцій;
  • медпункт і рятувальна станція на березі моря.

Пляж від найближчого корпусу знаходиться в 50-ти метрах, піщано гальковий, на його території встановлено навіси, лавочки та кабінки для переодягання. Що стосується чистоти на пляжі, з цим проблем ніяких, щоранку працює сан-служба стежить за порядком території.

Де в Криму кращі пляжі для дітей? Читайте в нашій статті .

Подивіться фото табору «Ласпі» в Криму:

Розважальні та культурні заходи

Життя в таборі дуже різноманітна і сповнена пригод. Організатори непогано постаралися думаючи над програмою в таборі і отримали потрібний результат. До урочистого відкриття все здається дуже спокійним і тихим, таким чином діти отримують час на знайомство і звикають до навколишнього середовища. На третій день після відкриття настає досить бурхливе життя, в хорошому сенсі звичайно.

Змагань в таборі вистачає, від спортивних до поетичних, різні конкурси загонових куточків, замків на піску і т. П. Так само в таборі є свій КВН, що правда для старших загонів. Активно відзначаються свята і дні народження. Дискотека щодня. Прогулянки та екскурсії, фестивалі і походи.

Екскурсії (для дітей досягли віку 12 років):

  • відвідування чудового аквапарку «Зурбаган» в Севастополі ;
  • Морські прогулянки на катері з виходом в море від пляжу на 300-600 м;
  • Екскурсія по Севастополю, відвідуючи виставки бойової техніки, Діораму «Штурм Сапун-гори» і багатьох інших захоплюючих місць.

Вартість путівок в табір «Ласпі»

Останнім часом потрапити в табір «Ласпі» стало зовсім не складною задачею. У зв'язку з тим, що з недавніх пір Крим став частиною Російської Федерації, жителям РФ потрапити в оздоровчий центр тепер в рази простіше.

Раніше від батьків вимагали нотаріально оформлена згода на вивезення дітей за кордон, від обох батьків, надавати закордонний паспорт і багато інших документів. Зараз же потрібно всього лише свідоцтво про народження дитини з вкладишем про громадянство, медична довідка з усіма печатками та штампами медичного закладу, з виписками щеплень і дозволом вакцинації проти дифтерії (форма 79 / У). Так само бажано прихопити довідку про епідеміологічне оточення, поліс і його копію.

Ну і, звичайно ж, потрібно сама путівка. Ціна путівки в табір «Ласпі» - 22.500 рублів. Крім того можлива додаткова оплата ж / д квитків до табору «Ласпі» Москва-Севастополь (плацкарт), супровід, сухі пайки в зворотну дорогу, вартістю 7100 рублів. Відразу ж варто врахувати обов'язкову оплату екскурсійної програми - 1500 рублів.

Актуальні ціни на путівки для дітей можна дізнатися на офіційному сайті дитячого табору «Ласпі» в Криму: laspi-centr.ucoz.org

Відгуки про табір «Ласпі»

Діти дорослішають, проходять роки, все частіше багато хто шкодує про те що не встигли побувати в таборах, адже дорослим туди можна потрапити тільки в ролі вожатого.

Оздоровчий Центр «Ласпі» - це завжди позитивний настрій, багато нових знайомств, цікаві прогулянки по місцевих визначних пам'ятках Оздоровчий Центр «Ласпі» - це завжди позитивний настрій, багато нових знайомств, цікаві прогулянки по місцевих визначних пам'ятках. Вожаті, кухарі, адміністрація і взагалі весь персонал - фахівці у своїй справі. Табір завжди виділявся своєю доброзичливістю та гостинністю.

Крім цього сильними сторонами завжди було:

  • Місцезнаходження в чистій екологічно, і неймовірно красивою бухті.
  • Комфорт і відмінні корпусу для відпочинку.
  • Цілюще повітря, який вилікує не лише фізично, а й допоможе розрядитися після міської обстановки.

Про рівень табору «Ласпі» можна судити з відгуків дітей, що побували там:

  • Вчора повернулася з оздоровчого центру «Ласпі», а вже жахливо сумую за свого загону! Зміна пройшла чудово, з'явилися нові вожаті, вони дуже добрі, Олександр і Ніна Григорівна, буду сильно нудьгувати і сподіваюся ще зустрінеться. Так само з'явилося багато нових цікавих розваг, сучасна музика на дискотеці і класні фільми 2014 р © Юля бежевий.
  • Вперше побував у таборі «Ласпі» (в Криму), чесно кажучи, думав що це звичайнісінький дитячий табір. Спочатку не міг звикнути до їжі і клімату. Але через деякий час, організм звик до теплого повітря, здорове харчування допомогло здолати гастрит. А після у мене з'явився не один друг, життя в таборі стала особливою, чистота, безліч цікавих розваг, можливість проявити свій талант у чомусь. Загалом все просто супер! Планую повернутися туди! © Свеженцев Богдан
  • Нещодавно побувала зі своєю сестричкою в оздоровчому центрі «Ласпі», ми обидві сильно захворіли, ніж саме говорити не буду. У таборі все вожаті дуже чуйні, добрі і постійно стежили за тим, що б з нами все було в порядку. Там же ми відвідували фізіопроцедури, масажні процедури, фітотерапію. Чисте повітря, спокійна обстановка, порядок допомогли розрядитися після гучної Москви. За час відпочинку хвороба частково відступила. Рекомендую всім побувати в «Ласпі». Кращий табір на всій землі! © Сідорінко Вікторія

Ось такі коментарі можна почути від тих, хто відпочив у оздоровчому центрі «Ласпі» і насолодився місцевими красотами.

Читайте також наші огляди про інших дитячих місцях відпочинку в Криму: ДОТ «Форос» , санаторій «Іскра» , пансіонат «Дельфін» , ДОЦ «Чайка» .

Відео про табір «Ласпі» наочно продемонструє вам річне життя табору:

Корисні статті:


Де в Криму кращі пляжі для дітей?

Новости