Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарк "H2O" в Ростові-на-Дону. Water Park "H2O" in Rostov na Donu, photo, movies, price

  1. Вартість квитків в аквапарку:
  2. Режим роботи «H2O»:

Розташований на півдні Росії, місто Ростов-на-Дону не має широкого морського узбережжя, де б можна було поплавати на хвилях і відчути справжній морський бриз. Однак в цьому прекрасному місті існує місце, в якому можна залишити всі свої повсякденні турботи, відволіктися від робочих буднів і поринути в світ яскравих і незабутніх вражень. Це аквапарк «h2o» - величезна аквазона із захоплюючими водними гірками та атракціонами, басейнами, SPA-салоном і справжнім піратським містечком, де не доведеться нудьгувати жодному гостю.

Відпочинок в одному з кращих аквапарків Росії підходить для всієї родини, адже аквапарк «h2o» в Ростові - це, перш за все, неймовірна кількість гірок і водних атракціонів для відвідувачів різних вікових та вагових категорій. Фанатів екстремальних розваг тут очікують захоплюючі водні атракціони - «Чорна діра» - швидкісний спуск по спіралі в темній безодні, «Цунамі» з ефектом вільного падіння або «Літаючі човни», де кожен відвідувач може отримати масу неймовірних вражень, спустившись по гірській річці з підступними порогами на плоту. А ось шанувальники спокійного відпочинку неодмінно будуть в захваті від плавної і комфортабельною водної гірки «бодислайд» і атракціону «Повільна річка» з легкими вигинами і таємничими гротами.

Аквапарк всім своїм гостям може запропонувати цілих три басейни:

  • SPA-басейни з сучасним гідромасажним обладнанням, аеромасажними форсунками, гейзерами і водними гарматами;
  • спортивний басейн для занять акваеробікой і водним поло;
  • хвильовий басейн, який створює справжні океанські хвилі.

А щоб ви змогли по-справжньому відпочити і отримати максимум задоволення, вас чекає бар біля басейну з охолоджуючими напоями, затишне кафе, турецькі та російські лазні, фінська сауна і купелі з холодною водою.

Аквапарк «h2o» - це справжня країна чудес і для маленьких героїв, для яких в аквапарку створені не тільки водні гірки та басейни, а й справжній піратський містечко. Тільки тут ваша дитина зможе відчути себе піратом, відправитися на пошуки піратських скарбів або спробувати відшукати золото долини індіанців.

Відомий аквапарк в Ростові і своєю унікальною SPA-зоною, де можна отримати професійний масаж і цілий комплекс косметологічних процедур.

Вартість квитків в аквапарку:

Вартість квитків в аквапарку:

Аквапарк «h2o» в Растове на Дону працює цілий рік і кожного свого відвідувача дарує неймовірне задоволення, веселі пригоди, масу незабутніх вражень і цілий океан яскравих емоцій!

Режим роботи «H2O»:

Аквапарк працює без перерви і вихідних. З 10.00 до 22.00

Контакти:

Офіційний сайт аквапарку: h2opark.ru

Телефон: +7 (863) 272-51-00 або 8-800-100-99-93

Адреса на мапі Ростова-на-Дону: Ворошиловський район, проспект Нагібін 34:

Новости