Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися з Судака до Феодосії: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Автомобілем
  2. На поїзді
  3. Літаком
  4. На автобусі
  5. вартість
  6. Купівля

Влітку освоювала новий туристичний маршрут і їздила відпочивати до Криму, а там подорожувала по населеним пунктам, щоб за відпустку побільше побачити і набратися вражень. З Судака до Феодосії проїжджала ближче до кінця поїздки і зупинялася в цих містах на пару днів. Їздила тут на автобусі, щоб побачити всю красу Криму. Постараюся розповісти, як і на чому можна доїхати до Феодосії з Судака, всім, хто побажає відпочивати тут і проїхати по цьому маршруту.

Автомобілем

З Судака потрібно проїхати до Феодосії 52 км, а піде на їх подолання трохи більше години. Розганятися тут не варто, адже до Щебетовки належить їхати по серпантину, дорога тут вузька, звивиста, не скрізь оснащена відбійниками. У самому селищі Щебетівка і в Насипному траса не в кращому стані, можуть потрапляти вибоїни. До того ж на гірській ділянці можуть на дорозі валятися обсипалися дрібні гірські породи. У Коктебелі покриття хороше, тому що недавно ремонтувалося. Кафе і магазини можна знайти в населених пунктах, на випадок, якщо сильно захочеться перекусити. Є на трасі влітку і невеликі рибні та овочеві ринки. Заправок мало, але і кілометраж невеликий, але краще подбає про бензин перед виїздом. Яких-небудь постів або засідок по шляху не зустрічалося. Хочеться відзначити наявність цікавих і мальовничих місць на цій автодорозі, наприклад, Коктебель . Тут можна відвідати музей поета Максиміліана Волошина, його могилу, музей планеризму, дельфінарій і безліч інших місць. Можна злегка відхилитися від маршруту і доїхати до мальовничого гірського масиву Кара-Даг, далі прогулятися до Лисячій Бухти.

На поїзді

Залізничні каси в Судаку є, але в них можна тільки придбати квитки на поїздку з інших міст Криму. У самому цьому місті залізниці немає, тому доїхати на поїзді звідси до Феодосії не вийде.

Літаком

Аеропортів немає ні в Судаку, ні в Феодосії, тому варіант перельоту на літаку тут неможливий.

На автобусі

Влітку автобуси з Судака часто ходять до Феодосії. Рейси до сезон бувають практично цілодобово з інтервалом приблизно в 30 - 40 хвилин. Наводжу приблизний розклад, але в залежності від пори року воно може злегка змінитися.

Наводжу приблизний розклад, але в залежності від пори року воно може злегка змінитися

Їхати треба буде на автобусі близько 1 години 15 хвилин.

вартість

Відстань між Судаком і Феодосією невелике, тому вартість проїзду невисока. Квиток коштує 78 рублів.

Купівля

Купувати його потрібно в касі на автовокзалі в Судаку, розташованому на Гвардійській вулиці в будинку 32.

Щоб дістатися з Судака до Феодосії, є не такий вже великий вибір транспортних засобів, тільки автомобіль і автобус. Але відстань тут невелика, тому, щоб не вибрали, поїздка буде швидкою і полегшує.

Новости