Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Принц Вільям і Кейт Міддлтон оголосили ім'я своєї третьої дитини (фото)

Британський принц Вільям і Кейт Міддлтон офіційно оприлюднили ім'я своєї третьої дитини, що з'явився на світ 23 квітня. Як повідомляється в Twitter Кенсингтонського палацу хлопчика назвали Луї Артур Чарльз. Офіційний титул новонародженого - Його Королівська Високість принц Луї Кембриджський.

Повне ім'я чотирирічного первістка герцога і герцогині Кембриджських - Джордж Олександр Луї, а його молодшої сестри - Шарлотта Єлизавета Діана. Луї - одне з чотирьох імен самого принца Вільяма.

Читайте також: Стало відомо, як Кейт Міддлтон швидко відновилася після пологів

раніше Вільям натякнув журналістам, що дитину назвуть Артуром. Артур також раніше вважався фаворитом у букмекерів ( «Луї» в списку фаворитів взагалі не фігурував). Однак 35-річний принц, який ще до пологів проговорився, що у них з Кейт буде хлопчик, на цей раз, мабуть, вирішив послати громадськість хибним шляхом. Назване ім'я не стало основним, а лише другим. Третє ім'я дитині дали на честь дідуся принца Чарльза.

Читайте також: Королівська родина не може дозволити собі перебування в пологовому будинку більше доби

Раніше повідомлялося, нібито секретну інформацію випадково «злив» Букінгемський палац . Британські журналісти вирахували, що хлопчика назвуть Альбертом, уважно вивчивши інтернет-сторінку королівської сім'ї. Однак це теж не підтвердилося.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Новости