Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Світовий досвід просування туристичних брендів затребуваний в Росії - Туризм - travel.vesti.ru

Фото: Ростуризм

Москва, 22 березня - Весті.Турізм

Всесвітня туристська організація (UNWTO) і Ростуризм провели в Москві 21 березня 2016 року в рамках міжнародної виставки «Інтурмаркет» освітній семінар на тему «Сучасні тенденції брендингу в туристській галузі».

У семінарі взяли участь заступник керівника Ростуризму Микола Корольов, виконавчий директор UNWTO Золтан Шомогі, представник Програми для Європи UNWTO Бека Джакелі, експерти в області просування брендів з Великобританії, Іспанії, Нідерландів і російських регіонів.

Програма перебування експертів в Москві включала огляд об'єктів туристичної інфраструктури, який був організований на базі флотилії Radisson Royal.

Виконавчий директор UNWTO і експерти високо оцінили якість послуг, що надаються і висловили впевненість, що саме таке гостинність підприємств туристичної галузі російської столиці дозволить в подальшому ще більше збільшити в'їзний турпотік і поліпшити імідж Москви як однієї з найбільш привабливих туристичних дестинацій Росії, затребуваних до відвідування як російськими, так і зарубіжними туристами.

← Перейти на головну

Цікаві новини

Новости