Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

JATONE - «БРЕНД РОКУ» В КАТЕГОРІЇ КОНЬЯК УКРАЇНИ

За версією журналу «Акциз» найуспішнішими в категорії «Коньяк України» за підсумками 2011 року визнаний бренд JatoneTM.

Міжнародний спеціалізований журнал «Акциз», визнаний експерт всіх видів діяльності, пов'язаної з виробництвом, просуванням і продажами алкоголю, в рамках рейтингу «Гордість галузі-2011» визначив переможців в номінації «Бренд року» в основних категоріях спиртних напоїв Міжнародний спеціалізований журнал «Акциз», визнаний експерт всіх видів діяльності, пов'язаної з виробництвом, просуванням і продажами алкоголю, в рамках рейтингу «Гордість галузі-2011» визначив переможців в номінації «Бренд року» в основних категоріях спиртних напоїв.

Продукти, представлені в номінації «Бренд року» є, за версією журналу «Акциз» найуспішнішими в своїх категоріях за підсумками 2011 року.

«Бренд року» в категорії «коньяк України» визнаний коньяк Jatone (ТМ «Жатон») новий бренд ПАТ «Дім марочних коньяків« Таврія ».У початку 2011 року була запущена у виробництво лінійка коньяків абсолютно нової торгової марки Jatone, названої так на честь одного із засновників коньячного підприємства на таврійських землях Жана Жатон. Уже в лютому цього року смак і аромат цього міцного напою по достоїнству оцінили знавці - Jatone VSOP і Jatone Х.О., EXTRA були відзначені золотими медалями проходив в Москві міжнародного Дегустаційного конкурсу «Продекспо-2011».
У серпні на конкурсі «Золотий Грифон» в Ялті коньяк Jatone VSOP був визнаний коньяком року, а восени, Jatone Х.О., EXTRA отримав золоту медаль і переміг у національному конкурсі «100 кращих товарів України».
«Цей новий напій стрімко набирає популярність, і чесно, результати для нас не стали сюрпризом. Вже за підсумками першого року даний продукт випередив з продажу багато відомих на ринку марки і додав в скарбничку Будинки марочних коньяків «Таврія» додаткові кілька відсотків ринку »- каже Голова ради директорів корпорації« Перший Національний Виноробний Холдинг »Валерій Миколайович Шамотій.
Переможці номінації «Бренд року» отримали дипломи і право використовувати медаль «Бренд року за версією журналу AZ» в рекламній продукції та на етикетці. Детальніше на сайті: www.akcyz.com.ua

Новости