Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Головна ювелірна виставка 2017 року: Ювелір Експо Україна

Друзі, партнери, цінителі прекрасного

Друзі, партнери, цінителі прекрасного! Хочемо повідомити Вам, що зовсім скоро в столиці України пройде найголовніше ювелірне подія 2017 року - спеціалізована виставка ювелірних прикрас та аксесуарів Ювелір Експо.

  • Що: виставка Ювелір Експо
  • Коли: 16 - 19 листопада 2017 року.
  • Де: м Київ, вул. Салютна 2Б, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза».

Ювелір Експо Україна - головна міжнародна виставка ювелірних виробів, годинників і аксесуарів. Виставка проходить два рази на рік - навесні і восени, збирає провідних українських виробників, іменитих західних компаній. Відвідувачі виставки можуть придбати ювелірні вироби зі срібла та золота, познайомитися з авторськими роботами, а також відвідати різноманітні лекції, майстер-класи, стати учасниками розіграшів, конкурсів.

Крім того, в рамках Ювелір Експо проходить ряд традиційних заходів, які будуть цікаві не тільки учасникам, а й гостям: конкурс «Краща ювелірна прикраса року», «Ескіз на кращий дизайн ювелірного прикраси». В рамках виставки також завжди діє експозиція VIP ZONE, яка знайомить шанувальників прекрасного з унікальними колекціями прикрас класу «люкс».

Ювелірна компанія Kristall Art-deco і інтернет-магазин kristall-shop.com.ua традиційно бере участь у виставці Ювелір Експо Україна. Для нас виставка - це не тільки можливість познайомитися з нашими постійними клієнтами, знайти нових клієнтів і партнерів! Для нас це свято! Безумовно, ми готуємося до цієї події заздалегідь - продумуємо акції та подарунки, розробляємо нові прикраси, щоб порадувати Вас, наші дорогі клієнти.

Ми хочемо трохи відкрити таємницю Ми хочемо трохи відкрити таємницю .... Отже, що ж ми підготували для зустрічі з Вами ?!

  • Прикраси з мозаїкою з натурального каменю - оригінальні комплекти сучасного дизайну;
  • Фаланговом кільця зі срібла;
  • Стильні комплекти (сережки і кільця) категорії «безкаменка»;
  • Чоловічі прикраси зі срібла - персні та браслети;
  • Нові моделі ливарних ланцюгів зі срібла;
  • Милі кулони для оригінальних дівчат;
  • VIP вироби з натуральними каменями.

Крім того, вперше на виставці ми представимо нашу розширену ексклюзивну колекцію бус і кольє з натурального каменю.

Ну а наші постійні клієнти будуть обдаровані спеціальними подарунками!

Сподіваємося, що ми заінтригували Вас і Ви вже чекаєте з нетерпінням зустрічі з нами. Чекаємо Вас на нашому фірмовому стенді Kristall Art-deco.

Чекаємо Вас на нашому фірмовому стенді Kristall Art-deco

Отже, що ж ми підготували для зустрічі з Вами ?

Новости