Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Енергетичні браслети Power Balance: офіційний сайт

5 4

Багато розмов ходить про те, що енергетичні браслети Power Balance можуть попастися неякісними. Багато в чому такими «виробами» грішать китайські виробники, що пропонують браслети з турмаліном по десять доларів за пачку. Тож не дивно, що їх вироби не користуються репутацією хороших.

Претензії, які пред'являють вирішили заощадити споживачі, стосуються в основному якості самого браслета. Силікон, з якого він зроблений, розтягується, видно неякісна фарбування (в цьому випадку на місці сильного розтягування утворюються білі тріщинки), від браслета виходить неприємний «хімічний» запах. При цьому абсолютно ніякої гарантії, що всередині - саме турмалін, і чи є там щось взагалі. Загалом, в кращому випадку такий браслет зійде за простеньке прикраса, хоч би нешкідливе.

Загалом, в кращому випадку такий браслет зійде за простеньке прикраса, хоч би нешкідливе

Якщо ви дійсно маєте намір спробувати на собі вплив Power Balance, придбайте оригінальний браслет. Зробити це найкраще на офіційному сайті продавця в Росії. Так ви захистите від свідомо неякісного товару і зможете скласти свою думку саме про ту речі, про яку всі говорять. Інтерфейс сайту простий і зрозумілий, при цьому абсолютно не перевантажений зайвою інформацією. Передбачається, що покупець знає, навіщо він сюди прийшов, адже корисної інформації про браслетах в Інтернеті предостатньо. Доставка поштою - зручний спосіб отримати товар. А якщо проявити трохи терпіння, то можна придбати енергетичний браслет з турмаліном зі знижкою - потрібно тільки «зловити» момент, оскільки на офіційному сайті часто влаштовують розпродажі. Щасти вам покупки і здоров'я з Power Balance.

Svet

Новости