Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все роблять це! Головний тренд сезону - гольф

Ми знайшли для тебе нове хобі! Один з головних трендів цього сезону - гра в гольф. Стильні вбрання, світські розмови і, звичайно, азарт змагання - тобі обов'язково потрібно спробувати! Зробити це радимо в готелі Maxx Royal Belek в Туреччині. тут тебе чекають ресторани з кращими кухнями світу, спа-центр Aven Royal Spa, прекрасні пляжі і, звичайно, Montgomerie Golf Club.

Maxx Royal Belek Golf Resort

Жити ти можеш в головній будівлі, в одному з номерів блоку Terrace або навіть в приватній віллі, які розташовані прямо поруч з гольф-полем.

До твоїх послуг поле на 18 лунок, на якому неодноразово змагалися легендарні гольфісти і проводяться престижні турніри. До речі, дев'ять лунок в клубі Montgomerie Maxx Royal, де вперше в історії турецького гольфу відбувся і ось уже три роки поспіль проводиться турнір European Tour, обладнані спеціальним освітленням. Так що ти можеш відпрацьовувати чемпіонські удари цілодобово!

А ти знав, що в гольф грають багато знаменитостей? Тепер тобі точно буде про що поговорити, наприклад, з Джастіном Тімберлейком (36).

Джастін Тімберлейк, Барак Обама, Дональд Трамп

Але не забудь і про інші розваги! В готелі є аквапарк Cobra Kingdom (він складається з гірок King Cobra різної довжини - найменша Space Hole 31 м), ігровий центр Game In (всілякі ігрові автомати, боулінг на чотирьох доріжках, більярд, настільні ігри) і багато іншого. А ще в Maxx Royal Belek ти можеш взяти участь у захоплюючій грі Lazer Tag - тактичний лазерний бій. Море адреналіну і яскраві враження гарантуємо!

І, звичайно, спортивні активності - аеробіка, йога, футбол, теніс, водні лижі, баскетбол - чого тут тільки немає!

А ти знав, що в гольф грають багато знаменитостей?

Новости