Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

літній корпоратив

- Я рекомендую перед початком заходу теж зробити для всіх невеликий перекус. Поки вони доїхали до місця, то могли зголодніти або відчути спрагу. Тому постарайтеся на початку трохи погодувати людей, щоб вони не відчували дискомфорту.

Тому постарайтеся на початку трохи погодувати людей, щоб вони не відчували дискомфорту

- Організуйте трансфер, якщо плануєте захід за містом

- Візьміть з собою фотографа, який збереже всі цікаві моменти цього дня

- Замість ігор Ви можете організувати тренінг і запросити для цього хорошого тренера, щоб поєднати приємне з корисним

- Приділіть увагу прикрасі місця і створення антуражу. Якщо це «Останній герой» то було б класно купити смолоскипи, тотеми, проводити голосування на пергаменті, як в передачі.

- Приділіть увагу безпеки, аптечці. Коли річний корпоратив на природі, то там можуть бути комахи, змії.

- Погода. Сподівайтеся на краще, але будьте готові до гіршого. Завжди майте запасний варіант на випадок дощу або раптово зіпсувалася погоди.

- Почніть річний корпоратив не пізніш 2 години дня. Краще дати вільний час позасмагати, покупатися, прогулятися по лісі, пограти в футбол, ніж приїхати, коли вже сутеніє, холоднішає і доводиться тільки пити і танцювати.

- Про всяк випадок напишіть список всіх, хто поїде на Ваш виїзний корпоратив, щоб нікого не забути в лісі або на турбазі.

- Якщо поблизу немає розеток, то подумайте про те, щоб взяти генератор. Як для звукової апаратури, так і для освітлення, коли почне сутеніти

Ну і найголовніше, пам'ятайте, річний корпоратив на природі - це душевна атмосфера, безтурботні веселощі і заслужений відпочинок. Всім гарного свята!

Новости